Επανάσταση στο PC Gaming (OnLive)

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Aardvark
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Άλλο ένα live λοιπόν;

15 $ για access και login; Και τα games;

Κάτι μου θυμίζει από Flarabee. Κάτι μου θυμίζει και από μια κονσόλα που σώνει και καλά θα σάρωνε την αγορά, κάτι με ghost είχε να κάνει....... Κάτι και από crysis που θα σάρωνε στις πωλήσεις μου έρχεται.... Κάτι από D&D on line που θα ήταν ο διάδοχος του WOW.... κάτι από διάφορα και πολλά γενικώς που ακούμε κατά καιρούς.

Για να δούμε, του χρόνου την ίδια μέρα (Θεέ μου να είμαστε καλά) τι θα γράφουμε στο παρών νημάτιο; :) :)

Εγώ αναμένω με ενδιαφέρον το μέλλον του!

Έχω τρομερή περιέργεια!

pooky(1) είπε:
Για να δούμε, του χρόνου την ίδια μέρα (Θεέ μου να είμαστε καλά) τι θα γράφουμε στο παρών νημάτιο; :) :)
Κάποιοι θα λένε ότι ήταν μια πρωτοποριακή ιδέα που παραήταν μπροστά από την εποχή της και πήγε άπατη και κάποιοι άλλοι "ευτυχώς που πήγε άπατη". :D

Οι περισσοτεροι θα λενε "Εβαλα και εγω" και κανα 2 "Ειναι ακριβη ,οταν φθηνηνει".

Aardvark είπε:
Οι περισσοτεροι θα λενε "Εβαλα και εγω" και κανα 2 "Ειναι ακριβη ,οταν φθηνηνει".
Για να δούμε. Το νημάτιο είναι ήδη ενός έτους (παρά 15 ημερών) και ΤΟΤΕ ήταν Η καινοτομία. Μετά ένα χρόνο παραμένει ακόμα Η καινοτομία.

Πάμε ένα στοίχημα 1 ευρώ ότι θα πάει άπατο.

Εγώ δεν το βλέπω να πετυχαίνει. Εδώ με phenom 955 και 5850 και σε ορισμένα games πάλι δυσκολεύεται το σύστημα σε HD ανάλυση. Η επεξεργαστική ισχύ που χρειάζεται για να υποστηρίξει πολλούς χρήστες είναι τεράστια. Κάνα grid computing εδώ ίσως βοηθήσει.

Από την άλλη σίγουρα θα έχουν κάνει κάποια έρευνα αυτοί για να ξέρουν πόσους και υπο ποιές συνθήκες μπορούν να υποστηρίξουν. ΘΑ γνωρίζουν τα όρια τους δλδ. Αυτό όμως σίγουρα δεν θα τους εμποδίσει να πάρουν πολλούς περισσότερους συνδρομητές από ότι αντέχουν. Κάτι σαν αυτό που κάνουν οι εναλλακτικοί πάροχοι Internet εδώ και σέρνεται το συμπάν σε ώρες αιχμής.

Τώρα για "Farmvile II" (ή όπως αλλιώς γράφεται) μπορεί και να κάνει κάτι.....

A, ξέχασα αυτό το έχουν δωρεάν όποιοι θέλουν......

Oπως φαινεται το Onlive ισως να εχει λιγο ανταγωνισμο απο την Ιnstant action Που προσφερει παιχνιδια στο browser σου.

Μεχρι τωρα μονο το Monkey Island special edition εχει βγει αλλα εχει ανακοινωθει και το Αssasin Crid αναμεσα σε αλλα.

Μιλαμε δηλαδη και για κανονικα βαρβατα παιχνιδια .

Η προυποθεση ειναι οτι πρεπει να εχεις pc που να τα σηκωνει ,δηλαδη αν θες να παιξει το Crysis πρεπει να εχεις δυνατο pc αλλα και παλι....

Το site σε ενημερωνει απο πριν αν μπορει να παιχτει το παιχνιδι στο pc σου.

Free Online Games | InstantAction

Φτου φτου φτου μακρυα, κουφια η ωρα που το ακουει οτι θα πιασει. Πανε τα μεταχειρισμενα, πανε τα δανεισμενα, πανε τα video club, ενα game ανα μηχανημα θα παει η ιστορια. Και κατι που υποπτευομαι (και στη τελικη συμβαινει ηδη σε ενοχλητικό βαθμό σε πολλα games) ειναι οτι για να μπορει να εχει το λιγοτερο lag δυνατον θα φτιαχνουν πολυ content σε video sequences που θα κοβουν το gameplay συνεχως προκειμενου να μειωνουν οσο το δυνατον περισσοτερο τις υπολογιστικες απαιτησεις του κεντρικου server.

pooky(1) είπε:
Για να δούμε. Το νημάτιο είναι ήδη ενός έτους (παρά 15 ημερών) και ΤΟΤΕ ήταν Η καινοτομία. Μετά ένα χρόνο παραμένει ακόμα Η καινοτομία.
Πάμε ένα στοίχημα 1 ευρώ ότι θα πάει άπατο.
Ένα ΟΛΟΚΛΗΡΟ ευρώ;!;!

Πραγματικά πρέπει να πιστεύεις πολύ την άποψη σου. :P

Maddog είπε:
Ένα ΟΛΟΚΛΗΡΟ ευρώ;!;!Πραγματικά πρέπει να πιστεύεις πολύ την άποψη σου. :P
1). Είμαι κατά των στοιχημάτων και μισώ το τζόγο.

2). Το 1 ευρώ, αποτελεί τη βάση της οικονομίας μας. ΤΟ απόλυτο ποσό!

3). Τα ψιλά σε παν ψηλά.

4). Δεν θα ήθελα να βάλω μεγαλύτερο ποσό και να γδύσω τον AARDY σε ένα χρόνο από τώρα!

Σε κάλυψα; ;)

Ιδου η ροδος ..... http://www.onlive.com/

Καντε register κατεβαστε το client ~1,1 mb και δοκιμαστε το κι εσεις ....

Προσωπικα σε 2-3 παιχνιδια(και racing) που το δοκιμασα ηταν ΟΚ (μονο στο Metro2033 υπηρχε προβλημα slideshow ενιοτε , αλλα μαλλον οφειλετε στην βαρια engine του ιδιου του παιχνιδιου

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
2w50i9j.png

fps 54 -60(max)

Cpu load= 6 -14%

Gpu load = 0%

Φαντάζομαι ότι πρέπει να έχεις πολύ χαμηλό ping για να δουλέψει.

Στην αρχη πριν συνδεθει ο client μου βγαζει ενα μυνημα για high latency της γραμμης και εν δυναμει προβληματα ,αλλα ειναι ελαχιστα εως καθολου εμφανη, απ οσο μπορεσα να καταλαβω εγω ως τωρα.

that confirms what we've heard about the meeting this morning at OnLive and the bankruptcy alternative they've filed.

Meanwhile, Engadget is reporting that an unknown third party has purchased OnLive.
http://kotaku.com/5935767/onlive-filing-for-bankruptcy-new-company-to-take-its-place

@kotaku / @Joystiq / @byteme.gr

Υ.Γ.

Καλα αυτοι δεν ειχαν δηλωση πριν 20~μερες την αμεριστη υποστηριξη τους στο Ouya e.t.c.

http://blog.onlive.com/2012/07/27/onlive-comes-to-ouya/

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα