don dokken είπε:
αααααχ..τι μ 'θυμισες πιδακι μ'...καλες εποχες..
καργα ροκσταριλικι-ολες οι κιθαριστικες πριμαντονες ηταν εκει-και το ποζερομετρο στα κοκκινα.
ηταν και προ περουκας...
???
Σίγουρα, έτσι είναι ... το βιντεοκλίπ ξεχειλίζει από "ποζεριά" .... Όμως, ας μην ξεχνάμε ότι εκείνη την εποχή η μουσική χέβι μέταλ είχε ακόμη [τουλάχιστον εδώ στην Ελλάδα] τη "
μυρωδιά του αντεργκράουντ ακούσματος" !!! Ακούγαμε Maiden, Metallica, Accept, Helloween, Manowar και άλλα συναφή και ... νιώθαμε "περήφανοι" επειδή "με αυτά που ακούμε διαφέρουμε απ'τους άλλους, επειδή ακούμε κάτι "αντιεμπορικό" που δεν είναι για τους πολλούς"

κλπ κλπ" !!! Τι να κάνουμε, έφηβοι ήμασταν, δικαιούμασταν να σκεφτόμαστε έτσι .....
Φυσικά .... η επανέκδοση του Hear An Aid είναι ευπρόσδεκτη και καλοδεχούμενη !!! Σε πολλούς από εμάς, "τους εκδρομείς των 80ς", την πρώτη φορά που είδαμε το βιντεοκλίπ στο "Μουσικόραμα" [θυμάμαι και την ατάκα του Γκούτη : "Οι καλλιτέχνες του χέβι μέταλ έβγαλαν, επιτέλους, ένα τραγούδι για να βοηθήσουν την Αιθιοπία" !!!], στην κυριολεξία ... "μάς έπεσαν τα σαγόνια" από το "ψάρωμα" : "Πω πωωωω... όλοι μαζί οι μέταλ τραγουδιστές κι όλοι μαζί οι μέταλ κιθαρίστες ... πω πωωωωω .... αυτά είναιιιι" και άλλα παρόμοια !!! Προσωπικά, πάντως, το αγαπημένο μου σημείο απ' το βιντεοκλίπ αρχίζει από τη στιγμή που οι ηλεκτρικιθαρωδοί σολάρουν ο ένας μετά τον άλλον !!! Αυτός που με είχε εντυπωσιάσει περισσότερο ήταν [και είναι] ο Neil Schon των Journey [τους οποίους δεν γνώριζα, άλλωστε η εν λόγω μπάντα μπορεί μεν στην Αμερική να γεμίζει στάδια, όμως στην Ελλάδα δεν απέκτησε πολλούς ακροατές] !!! Πολύ ωραίος "παίχτης" ο Neil ....
Άραγε, ένας σημερινός 15χρονος που θα δει για πρώτη φορά το βίντεο, με όλους τους 80ς τραγουδιάρηδες και κιθαρωδούς της μέταλ μαζεμένους, θα "ψαρώσει άγρια" όπως συνέβη με εμάς, τους τόοοοτε 15χρονους, όταν είδαμε το ίδιο βίντεο για πρώτη φορά, λίγο μετά την κυκλοφορία του ??? Who knows ......
Και ...όντως, υπάρχει καλλιτέχνης που συμμετείχε και στα δύο "Aid-τράγουδα", τόσο των "ποπάδων",όσο και των "μεταλλάδων" ??? Ποιος είναι ??? Θέλω κι εγώ να μάθω !!!