Επανακυκλοφορει το Stars [HEAR N'AID]

Metalcandyman

Billy Mitchell εκ Σερρών
Joined
23 Απρ 2011
Μηνύματα
9.318
Αντιδράσεις
5.881
Η wendy dio η χηρα του τεραστιου Ronnie james dio ανακηνωσε μια νεα μετα θανατον κυκλοφορια.Θα κυκλοφορησει ξανα ο δεισκος "stars" του περιβοητου project "HEAR N'AID.Αρχικα ειχε κυκλοφορησει μονο σε βινυλιο και κασετα την Πρωτοχρονια του 1986 και ειναι εκεινο το project που ειχε φιλανθρωπικο χαρακτηρα (τα χρηματα πηγαν στους φτωχους της Αφρικης) και συμμετειχαν μελη των IRON MAIDEN, TWISTED SISTER, JUDAS PRIEST, MOTLEY CRUE, WASP και πολλων αλλων.Αυτη τη φορα θα κυκλοφορησει σε DVD και CD, αφου οπως δηλωσε η Wendy Dio, "εχει παρα πολλα outtakes για το video".θα βγει επισης μεσα στο 2012 και ενα tribute στον Dιο με συμμετοχες οπως του Dave Grohl, ,του John Payne (ASIA), του Rob Halford με τον Glenn Hughes και των KILLSWITCH ENGAGE.
 
Πολύ δύνατο κομμάτι (και με συμμετοχή του δικού μας Don :) )

 
αααααχ..τι μ 'θυμισες πιδακι μ'...

καλες εποχες..

καργα ροκσταριλικι-ολες οι κιθαριστικες πριμαντονες ηταν εκει-και το ποζερομετρο στα κοκκινα.

ηταν και προ περουκας...

παντως οταν το παιζα συλλεκτης,ειχα ανακαλυψει μια γιαπωνεζικη εκδοση του "Stars",cd βεβαια σε αλμυρουτσικη τιμη

και δεν ηταν επανεκδοση..

καλο ειναι να γινονται τετοιες κινησεις για να μην ξεχνιεται αυτη η επικη ιστορικη μαζωξη..

κουιζ-αστραπη!

ποιος καλλιτεχνης ηταν παρων και στα 2 εγχειρηματα,το παρων και το γλυκαναλατο 'we are the world"???
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
don dokken είπε:
αααααχ..τι μ 'θυμισες πιδακι μ'...καλες εποχες..

καργα ροκσταριλικι-ολες οι κιθαριστικες πριμαντονες ηταν εκει-και το ποζερομετρο στα κοκκινα.

ηταν και προ περουκας...

???

Σίγουρα, έτσι είναι ... το βιντεοκλίπ ξεχειλίζει από "ποζεριά" .... Όμως, ας μην ξεχνάμε ότι εκείνη την εποχή η μουσική χέβι μέταλ είχε ακόμη [τουλάχιστον εδώ στην Ελλάδα] τη "μυρωδιά του αντεργκράουντ ακούσματος" !!! Ακούγαμε Maiden, Metallica, Accept, Helloween, Manowar και άλλα συναφή και ... νιώθαμε "περήφανοι" επειδή "με αυτά που ακούμε διαφέρουμε απ'τους άλλους, επειδή ακούμε κάτι "αντιεμπορικό" που δεν είναι για τους πολλούς" :eek: o_Oo_Oκλπ κλπ" !!! Τι να κάνουμε, έφηβοι ήμασταν, δικαιούμασταν να σκεφτόμαστε έτσι .....

Φυσικά .... η επανέκδοση του Hear An Aid είναι ευπρόσδεκτη και καλοδεχούμενη !!! Σε πολλούς από εμάς, "τους εκδρομείς των 80ς", την πρώτη φορά που είδαμε το βιντεοκλίπ στο "Μουσικόραμα" [θυμάμαι και την ατάκα του Γκούτη : "Οι καλλιτέχνες του χέβι μέταλ έβγαλαν, επιτέλους, ένα τραγούδι για να βοηθήσουν την Αιθιοπία" !!!], στην κυριολεξία ... "μάς έπεσαν τα σαγόνια" από το "ψάρωμα" : "Πω πωωωω... όλοι μαζί οι μέταλ τραγουδιστές κι όλοι μαζί οι μέταλ κιθαρίστες ... πω πωωωωω .... αυτά είναιιιι" και άλλα παρόμοια !!! Προσωπικά, πάντως, το αγαπημένο μου σημείο απ' το βιντεοκλίπ αρχίζει από τη στιγμή που οι ηλεκτρικιθαρωδοί σολάρουν ο ένας μετά τον άλλον !!! Αυτός που με είχε εντυπωσιάσει περισσότερο ήταν [και είναι] ο Neil Schon των Journey [τους οποίους δεν γνώριζα, άλλωστε η εν λόγω μπάντα μπορεί μεν στην Αμερική να γεμίζει στάδια, όμως στην Ελλάδα δεν απέκτησε πολλούς ακροατές] !!! Πολύ ωραίος "παίχτης" ο Neil ....

Άραγε, ένας σημερινός 15χρονος που θα δει για πρώτη φορά το βίντεο, με όλους τους 80ς τραγουδιάρηδες και κιθαρωδούς της μέταλ μαζεμένους, θα "ψαρώσει άγρια" όπως συνέβη με εμάς, τους τόοοοτε 15χρονους, όταν είδαμε το ίδιο βίντεο για πρώτη φορά, λίγο μετά την κυκλοφορία του ??? Who knows ......

Και ...όντως, υπάρχει καλλιτέχνης που συμμετείχε και στα δύο "Aid-τράγουδα", τόσο των "ποπάδων",όσο και των "μεταλλάδων" ??? Ποιος είναι ??? Θέλω κι εγώ να μάθω !!!
 
Και μονο που εβλεπες ολους αυτους τους θρυλους της εξαχορδης θεας σε επειανε η τρελα να μαθεις κιθαρα.καπως ετσι πηρα την πρωτη μου fender.Εχω σπασει το κεφαλι μου και εχω φερει στο μυαλο μου ολα τα ονοματα αλλα ακομα δεν εχω βρει ποιος ιεροσυλος ειναι και στους Hear n'aid και στο φλωρικο και γλυκαναλατο we are the world.
 
...δεν το παιρνει το ποταμι ακομα,αλλα αν ηταν καποιος αλλος ,να τον ελεγες ιεροσυλο..

αν η ιστορια της μουσικης για αυτους θελει 10 τομους,οι 2 ειναι μονο γι αυτον..
 
Εγω καρντασι δεν εθηξα τον καλητεχνη που αναφερεις οποιος και αν ειναι αυτος και το ιεροσυλος που ειπα το ειπα για τον λογο οτι πηρε μερος σε δυο διαφορετικoυ ειδους projects που δεν κολανε μεταξυ τους και το ενα το απεχθενονται ολοι οι μεταλαδες.τωρα για το ποιος ειναι εχω σπασει το κεφαλι μου μεχρι τωρα εχω περασει στο μυαλο μου ολα τα ονοματα και αυτων που κανουν τα φωνητικα και τους κιθαριστες και τους ντραμερ και αυτους που κανους τα back vocals αλλα δεν τον εχω βρει.
 
Πάντα με ανατρίχιαζε η ερμηνεία του Tate στο κομμάτι - έστω και αν τραγουδάει μόνο 2 στίχους.... Τον ξεχωρίζεις με τη μία!!!

Δυστυχώς δε γνωρίζω την απάντηση στο κουίζ του Dokken :(
 
επειδη τα σφαλματα ειναι για τους ανθρωπους και οχι για το θειο Ντον,σπευδω(βραδεως)να επαναδιατυπωσω το Κουιζ καθως αφορα ΓΚΡΟΥΠ και οχι καλλιτεχη,που μελη του ηταν και στα 2 σχηματα..δεν ξερω αν το κανα πιο ευκολο ,θα απαντησω το βραδυ,με συγχωρειτε για το ολισθημα.
 
don dokken είπε:
επειδη τα σφαλματα ειναι για τους ανθρωπους και οχι για το θειο Ντον,σπευδω(βραδεως)να επαναδιατυπωσω το Κουιζ καθως αφορα ΓΚΡΟΥΠ και οχι καλλιτεχη,που μελη του ηταν και στα 2 σχηματα..δεν ξερω αν το κανα πιο ευκολο ,θα απαντησω το βραδυ,με συγχωρειτε για το ολισθημα.
Και γω υπεθεσα οτι ισως να εκανες καποιο λαθος γιατι πραγματικα εσπαγα το κεφαλι μου τοσες μερες.Πιστευω οτι το εχω βρει εκτος και αν υπαρχει και καποιο αλλο γκρουπ και δεν το θυμαμαι.Το γκρουπ ειναι οι πολυ καλοι journay(που εχουν κυκλοφορησει την δισκαρα Escape)και τα μελοι των journay ειναι ο steve perry(φωνητικα)στο we are the world και ο Νeal schon(κιθαρα)στους Hear n'aid.
 
Πολύ καλή κίνηση η επανακυκλοφορία. Αξίζει να μη χαθεί αυτό το διαμάντι. Να επιβεβαιώσω επίσης τα λεγόμενα του Don, ότι υπάρχει έκδοση σε CD, αλλά δεν νομίζω να ήταν μόνο γιαπωνέζικη. Το ξέρω γιατί... το έχω. Το είχα βρει σε ένα παζάρι στο Salisbury, πριν δέκα χρόνια, όταν ήμουν Αγγλία. Ο τύπος δεν είχε ιδέα τι ήταν, 2 λίρες το είχα πάρει.
 
Το τραγούδι είναι απλά καταπληκτικό...Η χρυσή εποχή του metal, αποτυπωμένη σε ένα τραγούδι...Οι κιθαρίστες να τους πιείς στο ποτήρι (lead & rhythm), το rythm section απλά "βράχος", οι τραγουδιστές χάρμα ώτων...

Μόνο που θα στεναχωρήσω τον Don, λέγοντας πως ο Dokken είναι ο "χειρότερος" (δεν υπάρχει φυσικά καν κακός, γιαυτό και τα εισαγωγικά) από όλους τους τραγουδιστές, με καλύτερο τον Meniketti.

...Αλλά λόγω λατρείας, ψηφίζω Rob!
 
Πιστεύω ότι η φωνή του DIO είναι η Νο1 ροκ φωνή παγκοσμίως!! Μετά βάλτε ό,τι θελετε ο καθένας. :D
 
Πίσω
Μπλουζα