Σε αυτό το thread αναφέρουμε επαναλήψεις σειρών που προβλήθηκαν μέχρι το 1999. Οι υπόλοιπες δεν αφορούν το retromaniax.johnmar94 είπε:καθώς τελείωσαν οι φετινές σειρές του mega και τα καθημερινά του και η παττυ. οι επαναλήψεις έχουν ως εξής: μέχρι 24/6: 15:00 ντόλτσε βίτα και 16:00 μ και μ (πρόσφατο) ενώ από την δευτέρα 30/5: 17:20 σ' αγαπώ μ' αγαπάς (μέχρι 17/6) 18:00 παττυ (δεν την χόρτασαν όλο το χειμώνα και τα σκ πρέπει να την φάμε όλο το καλοκαίρι) και στις 19:00 το χιλιοπαιγμένο 50-50. από σάββατο 4/6 καθώς οι επαναλήψεις της παττυ το πρωί τελειώνουν αύριο, υπάρχει μια μικρή ελπίδα να δούμε στη ζώνη 10:00-12:50 (σάββατο) και 10:00-12:30 (κυριακή) παλιές σειρές (π.χ. ρετιρέ, το δις εξαμαρτείν) ή καμία πρόσφατη "επιτυχία". το δεύτερο να μην γίνει.
Ωω, δεν αντέχω άλλο ''Ρετιρέ!''johnmar94 είπε:καθώς τελείωσαν οι φετινές σειρές του mega και τα καθημερινά του και η παττυ. οι επαναλήψεις έχουν ως εξής: μέχρι 24/6: 15:00 ντόλτσε βίτα και 16:00 μ και μ (πρόσφατο) ενώ από την δευτέρα 30/5: 17:20 σ' αγαπώ μ' αγαπάς (μέχρι 17/6) 18:00 παττυ (δεν την χόρτασαν όλο το χειμώνα και τα σκ πρέπει να την φάμε όλο το καλοκαίρι) και στις 19:00 το χιλιοπαιγμένο 50-50. από σάββατο 4/6 καθώς οι επαναλήψεις της παττυ το πρωί τελειώνουν αύριο, υπάρχει μια μικρή ελπίδα να δούμε στη ζώνη 10:00-12:50 (σάββατο) και 10:00-12:30 (κυριακή) παλιές σειρές (π.χ. ρετιρέ, το δις εξαμαρτείν) ή καμία πρόσφατη "επιτυχία". το δεύτερο να μην γίνει.
Α, πρόκειται για το αποκορύφωμα του φετινού καλοκαιριού... Μα τι ευφυής σκέψη να προβληθεί πάλι αυτό το αξιοπρεπέστατο και υψηλής αισθητικής σόου. Ω ναι, love mega.konkar είπε:Δε ξέρω αν αυτό σας λέει κάτι για τις καλοκαιρινές επαναλήψεις του MEGA αλλά από 26 Ιουνίου αρχίζει το "Πολύ την Κυριακή".
Τελικά '99, κλείσαμε?? Γιατί βλέπω μια '95 μια '99 κι έχω μπερδευτεί.sunset89 είπε:Α, πρόκειται για το αποκορύφωμα του φετινού καλοκαιριού... Μα τι ευφυής σκέψη να προβληθεί πάλι αυτό το αξιοπρεπέστατο και υψηλής αισθητικής σόου. Ω ναι, love mega.
Αλλά για να μην ξεχνιόμαστε, μόνο σειρές μέχρι το 99 και ααααν, μας απασχολούν....
1999 είναι το όριο σειρών ΜΟΝΟ για το ΠΑΡΟΝ thread. Με το σκεπτικό ότι τα ιδιωτικά κανάλια μετρούν ζωή μέχρι τότε, ακριβώς μιας δεκαετίας που περιλαμβάνει αξιόλογες δουλειές.konkar είπε:Τελικά '99, κλείσαμε?? Γιατί βλέπω μια '95 μια '99 κι έχω μπερδευτεί.