Επαναλήψεις Ελληνικών Τηλεοπτικών Σειρών

  • Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας sunset89
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Πάλι διπλά και πετσοκομμένα επεισόδια της Ντόλτσε Βίτα. :( Μα τόοοοσο δύσκολο είναι να δείξουν 1 επεισόδιο και την άλλη μισή ώρα που μένει να βάλουν το Εκμέκ Παγωτό??? Thumbs down για άλλη μια φορά στο MEGA.
 
Το Εκμέκ Παγωτό και τους Αυθαίρετους ελπίζω τον Ιούνη ή Ιούλη να τον συμπεριλάβουν στην summer megalicious εκδοχή του προγράμματος τους.

P.S.: μη δω πάλι τις ίδιες ευτελείς σειρές... γκρρρρρρ!
 
DianaTheSuperstar91 είπε:
Το Εκμέκ Παγωτό και τους Αυθαίρετους ελπίζω τον Ιούνη ή Ιούλη να τον συμπεριλάβουν στην summer megalicious εκδοχή του προγράμματος τους.
P.S.: μη δω πάλι τις ίδιες ευτελείς σειρές... γκρρρρρρ!
από το στόμα σου και στου μπούτου το αυτί νισαφι πια! μια αναδρομή προς το 89 δεν μπορούν να κάνουν πια. μέχρι τις αρχές της δεκαετίας του 2000 είδαμε αυτές τις σειρές τώρα πια νεκρα. σε κανένα εορτασμό και αν!
 
Σιγά μην τις δείξουν. Εδώ με τα χίλια ζόρια είδαμε τον 1 κύκλο του Δις Εξαμαρτείν. Ούτε DVD, ούτε WebTv. Mega Παρτάκηδες.
 
Σήμερα στο πλαίσιο εορτασμού για το πάσχα είδαμε σε επανάληψη τα εορταστικά επεισόδια από δύο σειρές του mega το χάι ροκ και δύο 30λεπτα επεισόδια του εμείς και εμείς με την σήμανση MEGALICIOUS CLASSICS. Τι να σημαίνει αυτό; υπάρχει περίπτωση να δούμε μια από αυτές το προσεχές θέρος;
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
μακάρι μακάρι. Βασικά όσα σίριαλ παλιά είναι σε επανάληψη (εκτός της midnight zone) βρίσκονται στην Megalicious Classics κατηγορία.
 
Το "Ντόλτσε βίτα" βαδίζει στα χνάρια του "Ρετιρέ", σχετικά με τον αριθμό επαναλήψεων.
 
DianaTheSuperstar91 είπε:
μακάρι μακάρι. Βασικά όσα σίριαλ παλιά είναι σε επανάληψη (εκτός της midnight zone) βρίσκονται στην Megalicious Classics κατηγορία.
Δηλαδή και σειρές που δεν προβάλλονται συχνά όπως οι σημερινές περιστασιακές επαναλήψεις θεωρούνται MEGALICIOUS CLASSICS; Πάντως μακάρι να ξαναπροβληθούν αυτές οι σειρές. Για παράδειγμα, από 30/5 που τελειώνουν τα καθημερινά σίριαλ να προβληθεί μια από αυτές. Προτιμώ το Εμείς και Εμείς.
 
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε:
Το "Ντόλτσε βίτα" βαδίζει στα χνάρια του "Ρετιρέ", σχετικά με τον αριθμό επαναλήψεων.
Δεν είναι μόνο αυτό. Το προβάλλουν και μονταρισμένο. Πόση διάρκεια έχει ένα κανονικό επεισόδιο του 1ου και του 2ου κύκλου;
 
JohnMar94 25-30 λεπτά όλα τα επεισόδια της Ντόλτσε Βίτα. Το 2009 δεν παίχτηκε μόνο να προσθέσω επίσης. Εγώ θεωρώ το σίριαλ αυτό retro διότι είναι προς το τέλος της εποχής.
 
ακουστηκε τιποτα για το Εμεις και Εμεις οτι θα το δειξουν?
 
Από το Mega δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη. Το επίσημο καλοκαιρινό πρόγραμμα τόσο του Mega όσο και των άλλων καναλιών θα το ξέρουμε αρχές Ιουνίου.
 
imperium είπε:
ακουστηκε τιποτα για το Εμεις και Εμεις οτι θα το δειξουν?
Παιδιά δεν νομίζω οτι έχει να προσφέρει κάτι η συγκεκριμμένη σειρα. Θα μου πείς τώρα εάν εκανε και αυτή νουμερα συγουρα θα πεζε κάθε χρονο (βλέπε Κωνσταντινου και Ελένης).

Καλό θα είταν να ξεκινούσε τωρα για καλοκέρι το mega αυθέρετους ή απαράδεκτους.
 
Όντως. Το MEGA πρέπει να καταλάβει ότι έχει κι άλλες σειρές στα ντουλάπια του. Ειδικά το Εμείς κι Εμείς δεν έχει κανένα λόγο να προβληθεί. Κατά τη γνώμη μου αυτή η σειρά υποτιμά τη νοημοσύνη του τηλεθεατή. Μόνο μερικές ατάκες της Παρθένας αξίζουν και τίποτα άλλο.
 
Τασσομαι 100% με τα 2 τελευταια μηνυματα, αλλα η σειρα ειχε κρατήσει για 3-4 σεζόν αν δεν κάνω λάθος.

Ειχε το κοινό της, μιας και νομιζω οτι απευθυνόταν στη λεγομενη 'μέση νοικοκυρά'. Μεγαλο target group νομιζω.
 
Αγαπητέ Rakeesh. Ότι σερβίρει η TV το καλοκαίρι γρήγορα καταναλώνεται από τον tv-viewer

1) Αν έπαιζε το σίριαλ το καλοκαίρι το Mega θα έκανε την ίδια τακτική που κάνει ο ΑΝΤ1 με το Καφέ της Χαράς. Δηλαδή 1,5-2 ώρες=παίζουν 3-4 επεισόδια στο καπάκι

2) 4 σεζόν, 128 επεισόδια περίπου. Αφαιρούμε το επεισόδιο με guest star την Μαίρη Χρονοπούλου και τα εορταστικά (αποκριάτικα-χριστουγεννιάτικα και το πασχαλινό που παίχτηκε την Κυριακή)

3) Το Mega μέχρι αρχές Ιούνη θα αποφασίσει τι θα παίξει

4) Το 2008 2,5 μήνες έπαιζε η σειρά σε επανάληψη (τελευταία φορά όπως και το Ρετιρέ) 1,5 ώρα κρατούσε με 3 επεισόδια πακέτο

5) Ο Μπούτος δυστυχώς αγνοεί το αρχείο με τα rare comedies (αν και προτιμά τα δραματικά στην midnight zone)

6) Η σειρά όταν έπαιζε σε Ε είχε τηλεθεάσεις υψηλές όπως και το ΡΕΤΙΡΕ

Όσοι συμφωνείτε ή διαφωνείτε πείτε ελεύθερα την άποψη σας.
 
σήμερα ξανά είδαμε σε επανάληψη την ντόλτσε βίτα. παίχτηκαν συνολικά 2 και κάτι επεισόδια. συγκεκριμένα το πρώτο ξεκίνησε 15:00 και τελείωσε στις 15:25 ολόκληρο και το δεύτερο έπαιξε από τις 15:30 μέχρι τις 15:50. το τρίτο στο τέλος τι το ήθελαν; και πιστεύω το παίξαν στα πρώτα 5 λεπτά.
 
σύμφωνα με υπολογισμούς η ντόλτσε βίτα τελειώνει στις 24 ιουνίου άρα υπάρχει μια μικρή ελπίδα να ξανά δούμε το εμεις και εμεις.
 
Johnmar94 θυμίζει λίγο την τακτική του Καφέ του ΑΝΤ1 με τα 3 επεισόδια σερί (2,5 για την ακρίβεια)
 
Παιδιά ΝΕΟ τέλη Μαΐου τελειώνει η τηλεοπτική σεζόν. Λέτε να δούμε παλιά σίριαλ που έχουν να παιχτούν many years ago?
 
Πίσω
Μπλουζα