Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
ChristosM είπε:Ουτε το μισο μια και τα επεισοδια ηταν απο 50λεπτα μεχρι κατι παραπανω απο ωριαια.
Ας το ξαναπούμε άλλη μια φορά. Δεν μας απασχολούν οι σειρές από 2000 και μετά. Αναφέρουμε αυτές μέχρι το 1999.DianaTheSuperstar91 είπε:Ενώ μέσα του ίδιου μήνα αρχίζει μια σειρά (μας απογοητεύει γιατί παίζει ότι είναι από 2000 μέχρι 2008) Γάμος Με Τα Όλα του. Παταγώδης προσπάθεια του ΑΝΤ1 το 2005 να αντιγράψει τις 7 Θανάσιμες Πεθερές που έσκιζαν τότε.
Όσο για την θέση του Θα Βρεις τον Δάσκαλο Σου μάλλον σίριαλ του 2000 θα δούμε που θα το ξαναδούμε πάλι, πιθανόν το Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο.
αυτά είναι, το Ένας Έρωτας, καλά να πω ότι ο Χρήστος Κιούσης του Ράδιο Αρβύλα ήταν κάμεραμαν στο σίριαλ, καλά για τον Πρέκα κράξιμο θέλει τώρα , τότε ήταν μοναδικός.sunset89 είπε:Απ το Σάββατο που μας έρχεται, θα προβάλλεται σε επανάληψη στο MEGA η δραματική σειρά Ένας Έρωτας του 1994. Πρωταγωνιστούν η Μίρκα Παπακωνσταντίνου και ο Κώστας Πρέκας. 16 Επεισοδίων. Σπάνια σειρά θα χαρακτηριζόταν, με έναν πολιτικό και μια δημοσιογράφο που ερωτεύονται.
Από 17/5 θα προβληθεί όπως και πέρυσι, η Προδοσία, δραματική σειρά του 1997 με Όλια Λαζαρίδου και Γιάννη Φέρτη. 20 Επεισοδίων.
Όχι φίλε μου. Εγώ πιστευω οτι ''Ρετιρε'' του ΑΝΤ1 και δικαια μάλιστα, εχει γίνει το ''Κωνσταντινου και Ελένης''.joe είπε:το Θα Βρεις τον Δάσκαλο Σου εχει γινει κανονικα και μετον νομο το Ρετιρε του Αντ1.ΕΕΕΕΕΕΕΕΛΕΟΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!! Φερτε πισω την παιδικη ζωνη ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!
Αχ τα πα και ξαλαφρωσα....
video80 είπε:Όχι φίλε μου. Εγώ πιστευω οτι ''Ρετιρε'' του ΑΝΤ1 και δικαια μάλιστα, εχει γίνει το ''Κωνσταντινου και Ελένης''.
Μου άρεσε αυτή η σειρά αλλά τείνω να τη σιχαθώ πλέον με τη "βροχή" των επαναλήψεων...video80 είπε:Όχι φίλε μου. Εγώ πιστευω οτι ''Ρετιρε'' του ΑΝΤ1 και δικαια μάλιστα, εχει γίνει το ''Κωνσταντινου και Ελένης''.
Ακόμα τίποτα ανακοινώσιμο!konkar είπε:Sunset, κανα νέο έχεις από MEGA για καλοκαίρι? Θα βάλουνε τίποτα καλό ή θα τη βγάλουν πάλι με Φοίβο και Χαρούλα???