Επεισόδιο 99: Ο χωρισμός

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας nessie
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Domniki είπε:
Θα αξιζε να δειτε mariadelmar και Death2Eliza να αναβουν τσιγαρο, εμενα και την QueenofHearts να αναστεναζουμε και ολες γενικα να ειμαστε ρακη μετα απο την προβολη των επεισοδιων 99-100.
Ξέχασες να αναφέρεις τα τρουφάκια!

Μία εβδομάδα έτρωγα για να ξεπεράσω τον καημό μου και έπιασε και η άλλη και μου έφερε ένα κιλό. :bash:

Μιας και δεν με πέθανε το επεισόδιο είπε να με πεθάνει με τρουφάκια. :rip:

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Θα φταίνε οι ενδοφλέβειες κακαο που χτυπήσαμε...

Δεν έγινε τυχαία το αυτοκρατορικό ρόφημα! Είναι ότι πρέπει για να πηγαίνουν τα φαρμάκια κάτω!:biglaugh::biglaugh::biglaugh:

Ψαχνοντας στο γιγαντιο παλιο thread των 170 σελιδων, ξεθαψα αυτο το string (δε θελω γελια) απο posts που εχει ενδιαφερον, και το εφτιαξα καινουριο thread.

Ενας τετοιος χωρισμος δυσκολα ξεπερνιεται...για μια ακομη φορα θα πω οτι ευτυχως η Μιζουκι δεν μας εδειξε το ζευγος να χωριζει σε αεροδρομιο... :cry:

Βρε παιδιά, γιατί τόση απογοήτευση;;;

Αφού η Mizouki μας δίνει από την αρχή να καταλάβουμε πως μας αρέσει δε μας αρέσει η Κάντυ θα μείνει με τον Πρίγκηπα...

Εδώ πέθανε κοτζάμ παληκαρόπουλο :tsktsk: για να μην αποκαλυφθεί το μυστικό του, στο χωρισμό θα κόλλαγε;;;

Απλά, επειδή δεν ήθελε να "ρίξει" τον Τέρρυ στα μάτια μας φρόντισε να τον βγάλει από τη μέση κάνοντάς τον με το ζόρι αλτρουιστή που στο τέλος όμως συμβιβάζεται με την κατάσταση και προχωρά και αυτός τη ζωή του...

Αν και την είχα ικανή :fever: να σταματήσει την ιστορία εκεί στις σκάλες... κάνοντας και τους δύο να κουτρουβαλιαστούν και να σταματήσει εκεί το σήριαλ με τη Σούζυ να μην έχει πιά τύψεις αφού ούτε στη ζωή ούτε στο θάνατο χώρισαν... :heartcloud:

Για να μην πω πως μετά θα συνέχιζε με ηρωίδα τη Σούζυ να επιστρέφει στο Λόφο της Πόνυ και σαν άλλη Κλάρα (από τη Χάιντυ) ως δια μαγείας να γίνεται καλά... :D :D:D

Νομιζω οτι σημερα θα παω για γερη δοση σοκολατας...διαβαζα παλι το αρχικο ποστ της nessie.... :cry: Aχ, ισως τωρα που γινονται τα οικοσημα να παρηγορηθουμε λιγακι...αχ, τα εχω ερωτευτει.... :hurrah:

Για μένα, το πιό τραγικό σημείο σ' αυτή τη φάση είναι που συνειδητοποιούν πόσο πολύ αγαπήθηκαν.

Τόσο η Κάντυ όσο και ο Τέρρυ ουδέποτε παραδέχτηκαν ανοιχτά τα αισθήματά τους στο Λονδίνο...Χρειάστηκε να περάσει ένας ολόκληρος χρόνος από τον πρώτο τους χωρισμό για να αποδείξουν την αγάπη τους...

Η αγκαλιά του Τέρρυ στις σκάλες που κλείνει μέσα της την αγαπημένη του, είναι ίσως η κίνηση που περίμενε τόσο καιρό η Κάντυ για να καταλάβει πόσο πολύ την αγάπησε ο Τέρρυ.

Και δυστυχώς, τώρα είναι που πρέπει να τον αφήσει για πάντα...

Η Καντυ καταλαβε και συνειδητοποιησε τα συναισθηματα της μολις εμαθε οτι ο Τερρυ φευγει για την Αμερικη. Γι'αυτο και ετρεξε σαν την τρελλη στο λιμανι μηπως και τον προλαβει! Αλλα, αλλιμονο, η Μιζουκι ειχε αλλα σχεδια για το ζευγος.

Ο Τερρυ μαλλον το ειχε καταλαβει νωριτερα, υποθετω οταν την φιλησε στη Σκωτια. Ε, δεν αντεξε το στενο μαρκαρισμα ο χριστιανος και ενεδωσε, χωρις φυσικα να περιμενει την μπουφλα που του ηρθε :)

Απλα στο 99ο επεισοδιο καταλαβαινουν και οι δυο πως ολα εχουν τελειωσει, πως ακομα και ζωντανοι να ειναι, δεν προκειται ποτε ξανα να ειναι μαζι. Εδω κολλαει το γνωστο ασμα:

"Σ'αγαπω

μ'αυτο δεν ειναι αρκετο

για να περασουμε μαζι

ευτυχισμενοι μια ολοκληρη ζωη"

domniki είπε:
Γι'αυτο και ετρεξε σαν την τρελλη στο λιμανι μηπως και τον προλαβει! Αλλα, αλλιμονο, η Μιζουκι ειχε αλλα σχεδια για το ζευγος.
Απλα στο 99ο επεισοδιο καταλαβαινουν και οι δυο πως ολα εχουν τελειωσει, πως ακομα και ζωντανοι να ειναι, δεν προκειται ποτε ξανα να ειναι μαζι.

Η Candy είναι συνεχώς ένα κλικ πιο πίσω από τον Terry! :angry:

Στο λιμάνι δεν τον πρόλαβε για λίγο... :banghead: Αργότερα, στο δρόμο προς το λόφο της Πόνυ, παρατρίχα να ανέβει στην άμαξα που ήταν και αυτός... :beerz: Στο Chicago, ο Terry ξημερώνεται στο νοσοκομείο για να την συναντήσει, την ώρα που η Candy τον ψάχνει στο ξενοδοχείο... :wait2:

Και όλα αυτά συμβαίνουν και στο manga! (Δηλαδή με την υπογραφή της Mizuki και όχι της ΤΟΕΙ)

Γιατί έπρεπε να γίνουν όοολα αυτά τα περιστατικά (που μας δημιούργησαν μεγάλες προσδοκίες) και στο τέλος με ένα αντίο, να τελειώσουν όλα;

nessie είπε:
Γιατί έπρεπε να γίνουν όοολα αυτά τα περιστατικά (που μας δημιούργησαν μεγάλες προσδοκίες) και στο τέλος με ένα αντίο, να τελειώσουν όλα;
Aστα nessie! Τη μοναδικη φορα που καταφερνουν να συναντηθουν αυτοι οι δυο ειναι για να αποχαιρετιστουν :banghead:

Έπρεπε να συμβούν γιατί...

εμμμ :wait2:

γιατί :cold:

α!!!! :sweat: το βρήκα!! :cheers:

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΝ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟ!!! :sure:

Ρε κορίτσια...έχω την εντύπωση...πως αυτή η Μιζούκι...έχει ψυχολογικά προβλήματα.Δεν εξηγείται διαφορετικά... ο Στήαρ μας αφήνει χρόνους... τον Κλίν δεν τον ήθελε, με τις ''προσδοκίες'' που αναφέρονται πιο πάνω γίνεται χαμός... κάτι χαρούμενο βρε παιδιά;;;Το happy end δεν το έχει ακούσει ποτέ;;;

Μα Σταν μου, η Κάντυ είναι ευτυχισμένη στο τέλος με τον πρίγκηπά της...

Απλά έπρεπε να περάσει του λαναριού τα πάθη για να είναι πληρέστερη η ευτυχία της...

Να την βράσω την ευτυχία άμα είναι να είναι έτσι... και εκείνη... καλά ευτυχισμένη είναι... για ρωτήστε και τους υπόλοιπους??? (πχ Στήαρ...αλλά πού να τον βρείτε για να τον ρωτήσετε? στα θυμαράκια?)

Τον Στήαρ ποτέ δεν κατάλαβα γιατί τον ξαπέστειλε... :angry:

Για τον Τέρρυ, επειδή μάλλον δεν μπορούσε να τον ρίξει από το άλογο προτίμησε να τον θέσει στο περιθώριο κάνοντάς τον να επιλέξει έναν ανώτερο από τα αισθήματα λόγο....

(θα τον έβγαζε ούτως ή άλλως από τη μέση... έτσι τον εξύψωσε στα μάτια μας... )

Stanfromgreece είπε:
Ρε κορίτσια...έχω την εντύπωση...πως αυτή η Μιζούκι...έχει ψυχολογικά προβλήματα.Δεν εξηγείται διαφορετικά... ο Στήαρ μας αφήνει χρόνους... τον Κλίν δεν τον ήθελε, με τις ''προσδοκίες'' που αναφέρονται πιο πάνω γίνεται χαμός... κάτι χαρούμενο βρε παιδιά;;;Το happy end δεν το έχει ακούσει ποτέ;;;
Πες τα χρυσόστομε! Stanfromgreece, απ' ό,τι βλέπω έχεις μπει στο πνεύμα! :clap:

Juanita είπε:
(θα τον έβγαζε ούτως ή άλλως από τη μέση... έτσι τον εξύψωσε στα μάτια μας... )
Παιδιά συγγνώμη, αλλά στα δικά μου μάτια ο Terry δεν εξυψώνεται καθόλου από το γεγονός ότι μένει με τη Suzanna... Ίσα ίσα, αυτόν θεωρώ θύμα! 8) 8)

Και για να εξηγούμαι: Αν ήταν ερωτευμένος μαζί της πριν το ατύχημα και δεν την εγκατέλειπε μετά από αυτό, πράγματι είναι λόγος για να του πω μπράβο! :worship:

Αν την γνώριζε ενώ ήδη ήταν ανάπηρη, την ερωτευόταν και επέλεγε να μείνει μαζί της... αυτός είναι λόγος για περισσότερα μπράβο! :bow2:

Ατυχήματα συμβαίνουν καθημερινά και πολλοί άνθρωποι επιλέγουν να θυσιάσουν τη ζωή τους για να σώσουν κάποια άλλη ζωή! Αλλά δεν έχω ακούσει κάποιον να ζητάει τα ρέστα μετά! Και πραγματικά, όταν βάζω τον εαυτό μου στη θέση του Terry, στη σκέψη και μόνο ότι ο "Σωτήρας" μου αργότερα θα ζητούσε ανταλλάγματα τέτοιου είδους... με πιάνει τρέλλα! :help:

Για σκεφτείτε το λίγο! :wait2:

Ας μην ξεχνάμε πως η Κάντυ γράφτηκε από μιά γιαπωνέζα και απευθυνόταν σε μια χώρα που η έννοια του καθήκοντος και της (αυτο)θυσίας για την επίτευξή του θεωρείται δεδομένη.

Το αντίθετο είναι λόγος για χαρακίρι τουλάχιστον.

Το αν η Κάντυ (ξε)πέρασε τα σύνορα της Ιαπωνίας ήταν κάτι που σίγουρα η συγγραφέας δε φανταζόταν όταν την έγραφε.. Και σίγουρα δεν ήταν και λόγος για να αλλάξει το τέλος...

Σε βάθος χρόνου ούτε εγώ πιστεύω πως θα (κατα)δεχόταν η Σούζυ να κρατήσει κοντά της τον Τέρρυ.Δεν μπορείς να φυλακίσεις κάποιον αν ο ίδιος δεν το επιθυμεί... Άλλωστε το απέδειξε ήδη δύο φορές στο μάνγκα: την πρώτη στο νοσοκομείο, τη δεύτερη πριν φύγει ο Τέρρυ από το θίασο...

Ενδεχομένως, στο μέλλον ο Τέρρυ με τις ευλογίες και τη συγκατάθεσή της να φύγει για άλλα...

Για την ώρα, έπρεπε να χωρίσουν ώστε να μείνει η Κάντυ με τον Άλμπερτ.

Και δεν το γράφω από αλμπερτική μανία - κάθε άλλο.

Δε θα είχε νόημα να τον αναφέρει στην αρχή ούτε να αποκαλύψει την ταυτότητά του αν δεν έπρεπε να μείνουν μαζί...

Kαι επειδη προσφατα (χθες) τελειωσα το βιβλιο της Μαρως Βαμβουνακη "Τηλεφωνηματα και ενοχες" (Εκδοσεις Φιλιπποτη), δεν μπορω παρα να παραθεσω ενα αποσπασμα, που ταιριαζει με την περιπτωση μας, αλλα και σε καθε χωρισμο:

"Δεν ξανασυναντηθηκαμε απο τοτε ποτε.

Ομως τι θα πει χωριζω; Τιποτα δεν αποφασιζεις εσυ, μονο το αληθινο αποφασιζει. Λες πως χωριζεις, απομακρυνεσαι, και μενεις παντοτε βαθεια ενωμενος μ'εκεινον που αφησες. Ή παντρευεσαι χωρις αγαπη και εισαι χωρισμενος απο την πρωτη νυχτα του γαμου σου. Χωρις αγαπη, τωρα που το γραφω και κοιτω αυτο το χωρις, το βλεπω πως μονο χωρις αγαπη σημαινει χωριζω.

Και μια σκηνη απο το επεισοδιο 100:

vts012vob000430400zm6.jpg

Ολα τελειωσαν, δεν προκειται να τον ξαναδω ποτε :cry:

Η Μιζουκι στην γκιλοτινα :armed:

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα