Α, μάλιστα!
Κατάλαβα (μη ρωτήσεις πώς!) ότι το πρόβλημα ήταν στη σύνδεση με το pc!....
Λοιπόν, απ' ότι βλέπω από τη φωτό που έβαλες είναι στάνταρ μικροδιακόπτες (κάτι, όχι τόσο δύσκολο να το φτιάξεις, αλλά τουλάχιστον για μένα [που έχω εμπειρικές γνώσεις] δύσκολο να το εξηγήσεις!)...
Διακρίνω κάποια που είναι ήδη στις άκρες. Π.χ. Το άσπρο καλώδιο (2 κόκκινοι κύκλοι) ένωσέ το... Είναι το ίδιο...
[edit] ομοίως και το μπλε που βλέπω πάνω δεξιά.
Αυτά τα δυο, μας δίνουν το δεξιά-αριστερά.
***Μένουν το πράσινο / πορτοκαλί / καφέ. Δυο από αυτά είναι το πάνω-κάτω. Μήπως έχει και κάποιο κουμπί? Φαντάζομαι στο πάνω μέρος του joystick?
Στους μπλε κύκλους είναι το μαύρο καλώδιο (που το βλέπω σε σειρά) μάλλον είναι η γείωση (GROUND) και πρέπει να "πατάει" σε όλους τους διακόπτες εδώ σε αυτό το ποδαράκι:
Προβολή συνημμένου 56687
Τώρα, από εκεί και πέρα, θα το πήγαινα με trial & error για να βρω τα υπόλοιπα χρώματα σε ποια κατεύθυνση βγάζουν (και αν τελικά παίζει ρόλο το καλώδιο! Έχω την εντύπωση ότι ο μικροδιακόπτης δίνει την κατεύθυνση, αλλά και πάλι μπορεί να κάνω λάθος!
)
[edit2] Για ρίξε μια ματιά κι εδώ:
πηγή: gryzor.info
Τα χρώματα μου θύμισαν λίγο τη συνδεσμολογία σου!... Μήπως βοηθάει?
P.S. Μήπως θα ήταν καλύτερα να το πάμε σε αυτόνομο θρεντ?
A! Και μια παράκληση! Σε παρακαλώ μην ανεβάζεις φωτός στο imageshack, γιατί μετά από ένα διάστημα, θα τις ψάχνουμε και είναι κρίμα! Ο σέρβερ μας μπορεί άνετα να φιλοξενήσει τις φωτός μας! Οδηγίες
εδώ!