tatiana είπε:Σιγά μην παίρναμε όλοι άδεια από τα κανάλια για να παραχωρήσουμε ο ένας στον άλλον σήριαλ ή εκπομπές ή ταινίες.
Καλή επιτυχία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα οξύμωρου σχήματος.tatiana είπε:είμαι πολύ σοβαρή
Δεν έχω δει για ευνόητους λόγους και θα ήθελα να παρακολουθήσω την Αναδυομένη και τους Μυστικούς Αρραβώνες.bernard.c είπε:Καλημέρα σε όλους,
Αν υποθέσουμε ότι η ΕΡΤ αποφασίσει να διαθέσει κάποια παλιά τηλεοπτική της σειρά από τη δεκαετία του 1970 είτε για θέαση στο Ψηφιακό της Αρχείο, είτε για πώληση σε DVD μέσω της ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ, ποια θα θέλατε να είναι; Ποια είναι αυτή η σειρά που είχατε τότε δει και αγαπήσει ή που δεν έχετε δει και θα θέλατε να παρακολουθήσετε;
Υποθετική βεβαίως η συζήτηση, απλά για να νοσταλγήσουμε λίγο...
Ειδικά την "Θεατρίνα", μπορώ να φανταστώ για ποιο λόγο θα ήθελες να τη δεις (πιο σύγχρονο το θέμα της σε σχέση με την "Βασίλισσα Αμαλία", πιο "οικείο" για τους τηλεθεατές). Την "Βασίλισσα Αμαλία" θα ήθελα να την δω, αλλά δεν ξέρω αν θα με "κέρδιζε"...tonytony είπε:Εγώ πάλι θα πάθαινα εγκεφαλικό αν έβλεπα έστω ένα επεισόδιο από τη "Βασίλισσα Αμαλία" και τη "Θεατρίνα" με την Αλίκη!!!
Εγώ,επειδή λόγω ηλικίας δεν κατάφερα να δώ τίποτα απο τις επιτυχίες του 70' θα ήμουν ανάμεσα στους Δίκαιους με τον Λειβαδίτη, στο Λούνα Πάρκ με τον Κύρ - Γιώργη, στο Ρωμανό Διογένη με τον Νίκο Βασταρδή και στην Ετυμηγορία με τον Ληναίο.bernard.c είπε:Καλημέρα σε όλους,
Αν υποθέσουμε ότι η ΕΡΤ αποφασίσει να διαθέσει κάποια παλιά τηλεοπτική της σειρά από τη δεκαετία του 1970 είτε για θέαση στο Ψηφιακό της Αρχείο, είτε για πώληση σε DVD μέσω της ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ, ποια θα θέλατε να είναι; Ποια είναι αυτή η σειρά που είχατε τότε δει και αγαπήσει ή που δεν έχετε δει και θα θέλατε να παρακολουθήσετε;
Υποθετική βεβαίως η συζήτηση, απλά για να νοσταλγήσουμε λίγο...
Ποτέ δεν ξέρεις Caprice. Μπορεί σύντομα να πραγματοποιηθεί κάποιο απο τα 5 όνειρα σου.caprice είπε:Γιούγκερμαν, Συνταγματάρχης Λιάπκιν, Ο κίτρινος φάκελος, Παραμύθια πίσω από τα κάγκελα, Το μυθιστόρημα των τεσσάρων ... Είμαι ολιγαρκής
4 στα 5 Μ. Κ.caprice είπε:Γιούγκερμαν, Συνταγματάρχης Λιάπκιν, Ο κίτρινος φάκελος, Παραμύθια πίσω από τα κάγκελα, Το μυθιστόρημα των τεσσάρων ... Είμαι ολιγαρκής