θέλω να πάρω και γω θέση και ζητώ συγνώμη προκαταβολικά αν είναι μεγάλο το μήνυμα μου
καταρχήν δεν πρόκειται να ευλογήσω τα γένια μου αλλά από την άλλη δεν ξέρω και τους νόμους και τις νομοθεσίες. δεν θα μιλήσω για τα "άκακα" θέματα που σαφώς είναι κρίμα που τα πήρε η μπάλα , θα μιλήσω για τα "κακά" θέματα που για κάποιο από αυτά πιθανόν ήρθε τ εξώδικο...
"Βαρυσήμαντες δηλώσεις" - όλες αυτές που δημοσιεύτηκαν κάποιες ήταν σοβαρές και κάποιες αστείες όλες όμως δημιουργούσαν ένα θέμα συζήτησης ανάλογα με την περίπτωση , είναι δηλώσεις που ίσως έχουν όντως ειπωθεί από τα πρόσωπα ίσως και όχι , αν και οι περισσότερες ήταν από συνεντεύξεις προσώπων με το όνομα του δημοσιογράφου από κάτω αλλά όπως και να' χει όλες έχουν ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ και στο διαδίκτυο και στα εκάστοτε πρωτοσέλιδα...
"Γάμοι Ελλήνων καλλιτεχνών" όπως και "Οι σταρ και τα παιδιά τους" επίσης όλα αυτά έχουν δημοσιευτεί κάπου κάποτε , στο παπαρατσικό Ciao ας πούμε κάποια; ακόμα και εκεί αλλά έχουν δημοσιευτεί και έχουν κυκλοφορήσει. Πως θα έρθει η τάδε σταρ να παραπονεθεί γιατί δημοσιεύσαμε φωτογραφία της λοιπόν; δεν την τραβήξαμε εμείς με δική μας φωτογραφική μηχανή!
δεν νομίζω να υπάρχει άλλο "επικίνδυνο" θέμα (δεν μου ρχεται) , αλλά να έρθω λίγο και στο θέμα της "φιλοξενίας" και ξαναλέω δεν θέλω να ευλογήσω τα γένια μου...χρόνια ολόκληρα έψαχνα σε τόνους περιοδικών , έκανα θέματα με αναλυτικές παρουσιάσεις περιοδικών με ημερομηνίες που ούτε οι ίδιοι εκδοτικοί οίκοι , έκανα κουίζ με τεράστιο κόπο και χρόνο που ήταν άκρως διασκεδαστικά και γενικότερα όλα τα θέματα που έχω ανοίξει εγώ (και ήταν πάρα πολλά) τα έκανα από μεράκι , από αγάπη για το φόρουμ (που το είχα πάντα στην πρώτη λίστα μου) και όπου ήταν ενημερωτικά προς ενημέρωση όλων εμάς χωρίς κανένα όφελος βέβαια και πάντα με αγάπη σε αυτό που έκανα και "χάριζα" στους άλλους...τίποτα από όλα αυτά δεν έχω κρατήσει back up γιατί ήξερα πως τα είχα αποθηκευμένα στην "ντουλάπα" του σπιτιού μου (γιατί σπίτι μου διαδικτυακό το θεωρώ το φόρουμ) και ήξερα πως ότι ήθελα θα ανατρέξω και θα το βρω...τώρα νιώθω όχι απλά έξωση αλλά "σου καίω και τα πράγματα σου όλα"!
δεν νομίζω να υπάρχουν θέματα "πνευματικών δικαιωμάτων" σε ότι ανεβάζαμε γιατί όλο το διαδίκτυο είναι πλημμυρισμένο από εξώφυλλα , φωτογραφίες , σχόλια και όλη την ζωή όλων των διασήμων...
δεν θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση με κανέναν , δεν είμαι γνώστης νομικών θεμάτων και αν κάνω κάπου λάθος σε όλα τα παραπάνω από όσα είπα , κάπου που ρώτησα σε κάποιον ειδικό μου είπε πως σε τέτοια θέματα διαδικτύου αν κάποιος ενοχληθεί από κάτι , αρχικά γίνεται κάποια ΣΥΣΤΑΣΗ να κατέβει , αυτό που ενοχλεί κατεβαίνει ή σβήνεται και λήγει εκεί το θέμα. Αν δεν γίνει αυτό τότε προχωράνε τα πράγματα παραπάνω...
αυτά είχα να πω , το retromaniax εκτός από όλα τα άλλα που προανέφερα μου "γνώρισε" και φίλους , ανθρώπους με την ίδια αγάπη με μένα , κάποιους τους γνώρισα από κοντά , με κάποιους χαθήκαμε , με κάποιους έχουμε ακόμα επαφή , νομίζω είναι κρίμα να χαθεί όλο αυτό που είχε δημιουργηθεί τόσα χρόνια τώρα
σας ευχαριστώ πολύ για τη φιλοξενία για όλα αυτά τα χρόνια...