Επιτέλους η πρώτη μου Καμπίνα ήρθε

DREDD είπε:
η πλακετα με πολλα παιχνιδια ειναι μια πολυ καλη λυση θα ηταν τελειο βεβαια να μπορουσες να εβαζες κ αλλα παιχνιδια μεσα μη ξεχναμε πως τα arcades ειναι απειρα παιχνιδια κ δε βαριεσαι ποτε
Βασικά το τέλειο κάποια στιγμή είναι να πάρω μια πλακέτα που βρήκα στην Αγγλία όπου έχει 6000 παιχνίδια (απο arcade, όχι απο κονσόλες και υπολογιστές) αλλά κοστίζει 300-400 Ευρώ άρα για την ώρα να μου λείπει το βύσινο. χε χε.

Τώρα απολαμβανω το Snow Bros (το Punisher το έδωσα σε φίλο ανταλάγη με το Snow Bros που το ήθελα ποιο πολύ).
 
με 6000 παιχνιδια θα ηταν το ιδανικοτερο αλλα οχι 400ευρω ειπαμε το ειχα κγω το snow παιχνιδαρα καλο λιωσιμο φιλε
 
η καμπινα,ολα τα λεφτα.καλα game και καλο λιωσιμο :cheers:
 
Thanx Guys!!! Περιμένω ανυπόμονα το Pandoras τωρα να πέσει ακόμη περισσότερο λιώσιμο.
 
Diogr είπε:
Thanx Guys!!! Περιμένω ανυπόμονα το Pandoras τωρα να πέσει ακόμη περισσότερο λιώσιμο.
Φιλε μου που την πετυχες τοσο ομορφη καμπινα αν θες πες μου σε πμ ευχαριστω
 
Λοιπόν, επιτέλους ήρθε το Pandora 2. Μιλάμε, ΟΛΑ τα λευτά. Καταπληκτικό. Πολλά παιχνίδια, να μην ξέρεις ποιο να πρωτοδιαλέξεις να παίξεις. Το μοναδικό βέβαια αρνητικό που βρήκα ήταν ότι μερικά παιχνίδια που έχει που είναι για καμπίνες με κάθετη οθόνη όπως το PacMan, κλπ αντί να τα έχει τα παιχνίδια με ποιο μικρή οθόνη κάνει stretch την εικόνα να ποιάσει όλη την οθόνη και έτσι τα παιχνίδια είναι αηδεία, αλλά έτσι και αλλιώς εγώ δεν το πήρα το Pandora 2 για παιχνίδια κάθετης οθόνης αλλά οριζόντιας, λίγα είναι έτσι και αλλιώς τα παιχνίδια για κάθετη οθόνη άρα μικρό το κακό. Έβαλα και έπαιξα μερικά, όπως το Double Dragon, Street Fighter, King Of Fighters, Willow, Final Fight, Dungeon & Dragons και ήταν αρκετά καλά, σε μερικά παρατήρησα το scrolling να μην είναι πολύ καλό, δηλαδή έβλεπες ότι έσπαγε η οθόνη στο scrolling (σε παιχνίδια όπως Final Fight, Golden Axe, κλπ) αλλά θυμάμαι και σε διάφορα original arcade games να γίνετε αυτό, άρα δεν με ένοιαξε τόσο πολύ. Γενικά για την τιμή που το πήρα είμαι υπερβολικά ενθουσιασμένος και ευχαριστημένος. Τώρα το μόνο που μένει ειναι πάλι να συνιθίσω να παίζω Fighting Games με το joystic μιας και τόσα χρόνια έπεζα στο mame με πληκτρολόγιο. Θα ανεβάσω κάποια στιγμή και εικόνες και βίντεο.
 
Καλοπαικτη λοιπον τωρα που την πηρες στα χερια σου.

Αυτο με το Pacman ειναι απλα τραγικο και απαραδεκτο και ειδικοτερα αν δεν το λεει στο site του Pandora 2 η σε καποια περιγραφη τελως παντων.Μπορει εσυ πχ να μη θες να παιξεις pacman κλπ και να μη σε νοιαζη αλλα καποιος αλλος που θα το ηθελε θα τον ενοιαζε σιγουρα.Πχ εγω που ειμαι φανατικος με το pacman και παιζω τουλαχιστων μια ωρα καθε μερα αν την πατουσα ετσι δεν ξερω πως θα αντιδρουσα.

Επισης προβλημα με το scrolling που ανεφερες εγω δεν εχω δει στα original arcades ουτε καν στο mame οποτε μπορει να ειναι θεμα του pandora 2.

Απο την στιγμη που εισαι ιακονοποιημενος παντως ολα τα παραπανω πολυ μικρη σημασια εχουν.
 
metalcandyman είπε:
Επισης προβλημα με το scrolling που ανεφερες εγω δεν εχω δει στα original arcades ουτε καν στο mame οποτε μπορει να ειναι θεμα του pandora 2.
Μικρός στην ηλικία των 10-12χρ στην Εύβοια όπου χάλαγα εκεί κάθε καλοκαίρι ότι 20άρικα είχα μαζέψει τον χειμώνα παρατήρησα εκεί σε 2-3 παιχνίδια (απο τα πολλά που έπαιζα) Candilac & Dinosaurs, Golden Axe & Xain'd Sleena υπήρχε και εκεί τότε το πρόβλημα του scrolling, δηλαδή όταν σου έλεγε GO (ή και χωρίς το GO) να πάς ποιο δεξιά και πήγαινες και άλλαζε όλη η οθόνη παρατηρούσα ένα τρέμουλο μέχρι να έρθει η νέα οθόνη (δεν ξέρω πως αλλιώς να το εξηγήσω), το ίδιο αντιμετώπισα και σε 1-2 παιχνίδια του Pandora 2.

Εντάξει όμως, για κάτι που αγόρασα μόνο 40-50 Ευρώ δεν θα σκάσω κιόλας. Ήμουν σιγουρος ότι απο τα 400 παιχνίδια μερικά δεν θα είναι τέλεια. Θα ήμουν τρελός αν πίστευα ότι όλα θα ήταν τέλεια.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ο φιλος Diogr εχει ενα δικιο με το scrolling υπιρχε αυτο το θεμα ειδικοτερα σε beat em ups games πχ final fight κτλ οπως ανεφερες κ ο λογος ηταν οταν μαζεβονταν πολλα sprites στην οθονη δεν εχει θεμα η pandora μη πω κιολας σε παρα πολλα παιχνιδια κ λεμε για original καμπινες παντα.
 
Ορίστε και ένα σύντομο βίντεο, δεν είναι εύκολο να τραβάς βίντεο με ένα χέρι και να παίζεις με το άλλο χέρι, χε χε

 
Να είσαι καλά να έχεις ώρα να παίζεις και να την ευχαριστιέσαι... (παίζει και ωραίο κομμάτι από πίσω πριν μπουτάρεις το μηχάνημα...) :)
 
Ευχαριστώ παίδες, ευπρόσδεκτοι όποιοι θέλουν καμια μέρα να έρθουν να το κάψουμε στο gaming. χε χε.
 
Μπουμπλε Μπουμπλε ολε ολε!!!

dyk65w.jpg
dyk65w.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Καλοκαιράκι, και arcade λιώσιμο.

Αυτά είναι, ωραίος!!

Αν δε κάνω λάθος, η καμπίνα δεν είχε τόσα πολλά αυτοκόλλητα στην αρχή ε?
 
Πίσω
Μπλουζα