gremlinakos
RetroActive
- Αντιδράσεις
- 173
Το δώρο των Χριστουγέννων μου ήρθε πρόωρα φέτος! Θυμάστε την ιστόρια με το σούπερ μάρκετ, που τους ζητούσα ένα λαπτοπ απο την ανακύκλωση, και μου λέγανε απαγορεύεται? Ε αυτή την φορά πήρα την εκδίκησή μου! Ο θεός είναι ρετρομάνιακ! Τόσα χρόνια ψάχνω αυτό τον μοχλό και τελικά τον τσίμπησε απο την ανακύκλωση ο αδερφός μου, που ευτυχως ήταν πάνω πάνω! (Φαντάζεσται να ήταν στον πάτο και να περνάς και να τον βλέπεις? Αυτοκτονία!!) Ο <<πέλεκυς>> είναι σε άριστη κατάσταση, σχεδόν αμεταχείριστος θα έλεγα, έτοιμος να μπει στην παρεά με τα άλλα ελληνόπουλα αδερφάκια του (PACMAN, CMS, ACS, κτλ)
Αααα για την ιστορία μαζί με τον μοχλό, δώρο και... το Mortal Kombat (gb) χαχαχαχα !!!!
Υ.Γ: Το psx, και το pc που είναι εκεί μέσα, δυστυχώς θα γίνουν σκόνη, ή θα τα αρπάξει κανένας (ελπιζω) πριν το termination!!
Προβολή συνημμένου 144452
Αααα για την ιστορία μαζί με τον μοχλό, δώρο και... το Mortal Kombat (gb) χαχαχαχα !!!!
Υ.Γ: Το psx, και το pc που είναι εκεί μέσα, δυστυχώς θα γίνουν σκόνη, ή θα τα αρπάξει κανένας (ελπιζω) πριν το termination!!
Προβολή συνημμένου 144452