Επιτέλους! Tomahawk joystic... από την ανακύκλωση!!

gremlinakos

RetroActive
Joined
28 Οκτ 2007
Μηνύματα
523
Αντιδράσεις
163
Το δώρο των Χριστουγέννων μου ήρθε πρόωρα φέτος! Θυμάστε την ιστόρια με το σούπερ μάρκετ, που τους ζητούσα ένα λαπτοπ απο την ανακύκλωση, και μου λέγανε απαγορεύεται? Ε αυτή την φορά πήρα την εκδίκησή μου! Ο θεός είναι ρετρομάνιακ! Τόσα χρόνια ψάχνω αυτό τον μοχλό και τελικά τον τσίμπησε απο την ανακύκλωση ο αδερφός μου, που ευτυχως ήταν πάνω πάνω! (Φαντάζεσται να ήταν στον πάτο και να περνάς και να τον βλέπεις? Αυτοκτονία!!) Ο <<πέλεκυς>> είναι σε άριστη κατάσταση, σχεδόν αμεταχείριστος θα έλεγα, έτοιμος να μπει στην παρεά με τα άλλα ελληνόπουλα αδερφάκια του (PACMAN, CMS, ACS, κτλ)

Αααα για την ιστορία μαζί με τον μοχλό, δώρο και... το Mortal Kombat (gb) χαχαχαχα !!!!

Υ.Γ: Το psx, και το pc που είναι εκεί μέσα, δυστυχώς θα γίνουν σκόνη, ή θα τα αρπάξει κανένας (ελπιζω) πριν το termination!!

Προβολή συνημμένου 144452
 
Ωραίος, αν σε θέλει η τύχη. Το δοκίμασες; Στη χειρότερη μπορεί να χρειάζεται αντικατάσταση κάνενα διακοπτάκι.
 
gremlinakos είπε:
(Φαντάζεσται να ήταν στον πάτο και να περνάς και να τον βλέπεις? Αυτοκτονία!!) Ο <<πέλεκυς>> είναι σε άριστη κατάσταση, σχεδόν αμεταχείριστος θα έλεγα, έτοιμος να μπει στην παρεά με τα άλλα ελληνόπουλα αδερφάκια του (PACMAN, CMS, ACS, κτλ)Αααα για την ιστορία μαζί με τον μοχλό, δώρο και... το Mortal Kombat (gb) χαχαχαχα !!!!

Υ.Γ: Το psx, και το pc που είναι εκεί μέσα, δυστυχώς θα γίνουν σκόνη, ή θα τα αρπάξει κανένας (ελπιζω) πριν το termination!!
Ωραιος!Καλοπαικτο!!Πολυ πίκρα παντως να βλεπεις κατι και να μην μπορεις να το παρεις!!Ισως η μοναδικη εταιρια (αυτη της ανακυκλωσης) που ευχομαι να κλεισει!!!
 
Δεν το δοκίμασα ακόμα αλλά και μόνο απο τα κλανκ που ακούς καταλαβαίνεις ότι είναι αμεταχείριστος! Τολμώ να πω οτι δεν έχει ούτε γρατσουνία, μάλιστα ο άξονας δεν έχει καθόλου σκουριά! Έτοιμος να συνδεθεί με τον amstrad που είχα πάρει απο σένα πριν μερικά χρόνια φίλε μου telonio! Να σαι καλα! :D

@angel ευχαριστώ να σαι καλα! Κι εγώ εύχομαι να κλείσει γιατί μου φαίνεται πιο πολύ κακό κάνει παρά καλο!
 
Αυτο θα πει....τυχη και χτυπα-φευγα!!!! :D

Καλοριζικος και καλοπαιχτος! :thumbup:

Παντως απ'οτι καταλαβα αυτη η εταιρια ανακυκλωσης πρεπει να εχει ακουσει πολλες καταρες!!!:biglaugh:
 
Ευχαριστω Σταυρο! Θα τον λιώσωω!!!
 
τα joystick tomahawk που ειχε η καμπινα μου πανω δηλαδη ειναι καλα; Να μην τα στειλω...
 
Μιας που λέτε για joystick, μια ερωτηση:

Είδα σήμερα ένα joystick όπως των ηλεκτρονικών για το SNES, χρώμα γκρι-μωβ, νομίζω λέγεται super joystick, στα 25?.

Όχι ότι θα το έπαιρνα, δεν έχω SNES η οτιδήποτε άλλο παρόμοιο μηχάνημα, πέραν από ps3 και ps4, απλά ήθελα να ρωτήσω τιμή για να την πω εδώ και να μου πείτε αν το πουλούσε καλά..
 
Gremlinakos, ένα μπράβο και απο εμένα που κατάφερες να σώσεις το κλασσικό αυτό κομμάτι απο του χάρου τα δόντια !! :thumbup: (αμαρτία να καταστρεφόταν έτσι, ειδικά απο τη στιγμή που είναι σε πολύ καλή κατάσταση...)
 
Μπράβο σου ! Με γεια και καλόπαιχτο !
 
Πίσω
Μπλουζα