Επιτέλους..

Απαπα αυτά τα MS fun boys:tease:
 
Παντως το site ειναι πιο αργο και απο Mandrake9!! :D
 
ΑΕΟΝ περαστικά στον πατέρα σου.

Αντε και αυτές τις ημέρες είχα πάθει στέρηση με το site!
 
Παιδιά δεν παρατηρώ καμία καθυστέρηση στο site. Είμαι με OTENET και το upload είναι σκασμένο στα κόκκινα εδώ και 6 μέρες.

Μόνο εχτές το βράδυ μετά τις 23:00 είχε καθυστέρηση. Μετάνοιωσα πάντως που δεν πήρα screenshot τους συνδεδεμένους χρήστες γύρω στις 23:25 μια και ήμουν μόνο εγώ μέσα και ανένας επισκέπτης.
 
ΑΕΟΝ πρωτα απο ολα περαστικα στον πατερα σου.

ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΧΡΟΝΙΑΡΕΣ ΜΕΡΕΣ.

Μας εφαγε η αγωνια :nervous:

Σε καποια φαση ειχα απογοητευτει εντελως και σκεπτομουνα τις μερες που θα συζηταγαμε για το GREEK RETRO οπως συζηταμε τωρα για το PIXEL (rest in peace).

"Kαλο και επιτυχημενο το site γιατι ειχαν χημεια τα μελη και περναγανε καλα και αυτο εβγαινε προς τα εξω". :D
 
λαχτάρισα και'γω!

έφαγα το google, το mame.gr, τον παραμυθά κλπ

για να δω τι συναίβει!
 
Και γω ανησυχησα!Ειδα και το μηνυμα οτι το domain name has expired και τρελαθηκα!
 
Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές. Έχει βγει από το νοσοκομείο και αναρρώνει.

Θέλω να έχετε υπόψιν σας ότι ήδη έχουμε καταχωρηθεί στα search engines με το retro.ellhnismos.org και σε αυτό δείχνουν όλα τα links από τα φιλικά προσκείμενα sites. Αν αλλάξει το domain θα πάρει έναν χρόνο να γίνει η αλλαγή, τα updates κλπ, ενώ μπορεί να μας χάσει και πολύς κόσμος που μπαίνει πιο αραιά και δεν διαβάζει ανακοινώσεις.

Μόνη λύση στο παραπάνω ίσως αποδειχτεί να υπάρχουν 2 domains που να δείχνουν στον ίδιο server / ΙP (ένα το retromaniax.gr και ένα το παλιό retro.ellhnismos.org), αλλά πρέπει να διευρευνηθεί και πάλι κατά πόσο είναι εφικτό στην περίπτωσή μας για τον τρέχοντα host.
 
Εύχομαι να πάνε όλα καλά στον πατέρα σου φίλε μου....Τέτοια προβλήματα είναι ασήμαντα μπροστά στην υγεία των ανθρώπων!Τέλος καλό όλα καλά λοιπόν....Shock....που έμπαινες χωρίς εμάς.... :D
 
Χθές δεν μπήκα σίγουρα αλλά νομίζω χάθηκαν 1-2 posts που έκανα

(νομίζω τη Δευτέρα το πρωί...) !! :diablotin: :confused: :mad:

Εδώ μόλις συνειδητοποιώ από εσάς ότι υπήρχε πρόβλημα..
 
AEON μην αγχώνεσαι φίλε. Και όπως είμαστε, είμαστε μια χαρά. Απλά είχαμε κάνει μια συζήτηση στο παρελθόν και σε έβλεπα όχι και τόσο ευχαριστημένο από τον host οπότε υπέθεσα ότι έκανες κάποιες αλλαγές.

Μια χαρά πάμε. Καιρός για ένα καλό flame war.

Κανένας διαθέσιμος;;;;;
 
ευτηχώς τέλος καλό όλα καλλά !!
 
Περαστικά στον πατέρα σου πρόεδρε!

Παντα σιδερενιος και ορθιος!
 
Επιτέλους μας ξαναβρήκα!!!

Χαίρομαι πολύ που σας ξαναβλέπω , έστω και μέσα από την καινούρια Wide οθόνη μου.(Μου έχει βγάλει τα μάτια!Δεν μπορώ να συνηθίσω! Σας βλέπω περίεργα!) :bigeyes:

Να σας πω την αμαρτία μου νόμιζα ότι τα πράγματα αυτή τη φορά ήταν πιό ζόρικα.Πέρασε από το μυαλό μου ότι κάπου εδώ ήταν το τέλος.Ένα τέλος που το εισέπραξα βαρύτερα διότι βίωσα ένα δεύτερο θάνατο των αγαπημένων μου Home computers. :sob:

Αποκομμένος τελείως χωρίς ούτε καν mail άλλων συμφορουμητών σκέφτηκα μεταξύ άλλων ακόμα και να γραφτώ σε......Amiga forum!!! :nono: (Μπλιάχ!) :102: με την ελπίδα να βρω μερικούς δικούς μας , και μέσω pm να μάθω τι συνέβη!!!

Τέλος καλό,όλα καλά ευτυχώς!

-AEON θα 'θελα να σου εκφράσω και εγώ με τη σειρά μου την συμπαράσταση μου, και να ευχηθώ ευτυχή εξέλιξη στο προσωπικό σου θέμα.Όλοι λίγο-πολύ έχουμε βιώσει κάτι παρόμοιο και σε καταλαβαίνουμε απόλυτα.Περαστικά.
 
AEON περαστικα για τον πατερα σου και σιδερενιος!Πανω απο ολα η υγεια!

Μας κοψοχολιασε το ολο σκηνικο με το domain αλλά τελος καλο ολα καλα!Αυτη που εδειχνε στη φωτο μου ερχοταν να την αρχισω στα μπουκετα!Και συνεπεσε και με την Ανασταση το προβλημα ρε γμτ!Καλα αυτοι οι host ωρες ωρες θελουν πολλες κλοτσιες...:mad:
 
Παιδιά Χρόνια πολλά σε όλους! Καλώς επέστρεψες φορουμ μας...

Περαστικά στον πατέρα σου ΑΕΟΝ!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πρόεδρε περαστικά στον πατέρα σου και άλλο πρόβλημα υγείας να μην σας ξαναβρεί.Όσο για το φορουμάκι, μετά την μικρή του Οδύσσεια επέστρεψε και πάλι στην Ιθάκη του...(Ευτυχώς ο Άργος ζει ακόμη ;) )
 
...Aeon, περαστικά στον πατέρα σου και απο εμένα.
 
AEON είπε:
ενώ μπορεί να μας χάσει και πολύς κόσμος που μπαίνει πιο αραιά και δεν διαβάζει ανακοινώσεις.
Τουλάχιστον για τα μέλη ενεργά και μη, αν γίνει κάποια αλλαγή δεν θα ήταν καλή ιδέα να λάβουν ένα e-mail σ'αυτό που έχουν κάνει την εγγραφή τους; :rolleyes:

Μια ιδέα λέω κι εγώ...
 
Περαστικά στον πατέρα σου και από εμένα.
 
Πίσω
Μπλουζα