Dr Malcolm Betruger
Banned
- Αντιδράσεις
- 23
Έχω καποιες ερωτήσεις να κάνω και θα ήθελα τη βοήθειά σας αν μπορείτε. Λοιπόν εγινα πρέμιουμ μέμμπερ στο ραπιντσερ και κατεβαζω το αρχείο με ταχύτητες πολυ ικανοποιητικές. Έως και 600 κβ/ς πανω κατω. Εχω 24αρα ταχυτητα να πώ. Ακομα και οταν κανω παραλληλο download ελαχιστα μειωνεται η ταχυτητα-δεν παραπονουμαι. Οταν ομως παω να κατεβασω τορρεντ τοτε κατεβαζω κατα μ.ο με 1-2 κβ/ς (ναι καλα διαβασατε) :angry:
recry: Προσφατα πηγα να κατεβασω ενα τορρεντ και πετυχα την καλυτερη ταχυτητα που εχω πιασει μεχρι τωρα: 30 περιπου κβ/ς. Δεν ειμαι καθολου ικανοποιημενος με τις ταχυτητες στα τορρεντς που έχω. Γιατι εχω τοσο χαμηλές? Και γιατι στο ραπιντσερ εχω τοσο υψηλες αντίθετα? Θελω να κατεβαζω τορρεντς διοτι στο ραπιντσερ πρεπει να πληρωνω για να γινω πρεμιουμ + ειναι σπαστικο να κατεβαζεις ενα ενα τα αρχεια. Στα τορρεντς πατας download και κατεβαινει μια και καλή. Εσεις τι ταχυτητες πιάνετε αλήθεια? Τι να κανω? Τι να προσεξω για να εχω στα τορρεντς ταχυτητες που εχω στο ραπιντσερ? Γιατι αυτη η διαφορα? Αν μπορειτε βοηθηστε με. Ευχαριστώ.