Rakeesh
RetroDB Feeder
- Αντιδράσεις
- 1.991
Πριν καποια χρονια ειχα κατεβασει μια περασμενη εκδοση του WinVice. Προσφατα ειπα να δοκιμασω παλι παιχνιδια του C64 και το θυμηθηκα. Επι τη ευκαιρια ειπα ας κοιταξω μηπως εχει βγει καποια καινουργια εκδοση. Ειδα οτι οντως εχουν βγει αναβαθμισεις, αλλα η αναπτυξη εχει αλλαξει δρομο: εχει "καταργηθει" κατα καποιο τροπο το WinVice καθως και πορτς καποιων λειτουργικων συστηματων, αλλα παρολαυτα εξακολουθει να αναπτυσσεται για Windows. Τελος παντων οπως τα "εξηγουσε" δεν καταλαβα ακριβως τι εγινε και τι σημαινουν ολα αυτα στην πραξη (αν ξερει κανενας, ας μου πει).
Κατεβαζω λοιπον το binary port για Windows και με εκπληξη μου ειδα οτι ενω η εκδοση που ειχα ειναι 36ΜΒ στο σκληρο, η καινουργια ειναι γυρω στα 200!! Ενας απο τους λογους ειναι οτι πλεον η εφαρμογη θα βασιζεται στο GTK3 και μαζι με αυτην κατεβαζεις ολο το υποσυστημα.
WTF τι γινεται εδω; Για να αναβαθμισω την εφαρμογη πρεπει να κατεβασω ολο το γραφικο υποσυστημα; Αυτος δεν ειναι ο ορισμος του bloatware?
Κατεβαζω λοιπον το binary port για Windows και με εκπληξη μου ειδα οτι ενω η εκδοση που ειχα ειναι 36ΜΒ στο σκληρο, η καινουργια ειναι γυρω στα 200!! Ενας απο τους λογους ειναι οτι πλεον η εφαρμογη θα βασιζεται στο GTK3 και μαζι με αυτην κατεβαζεις ολο το υποσυστημα.
WTF τι γινεται εδω; Για να αναβαθμισω την εφαρμογη πρεπει να κατεβασω ολο το γραφικο υποσυστημα; Αυτος δεν ειναι ο ορισμος του bloatware?