Maddog
Immense Cult RetroFigure
- Αντιδράσεις
- 152
Τον δεύτερο πωλητή τον θεωρώ πολύ ύποπτο. Παρόλο που το cart δεν θυμίζει fake και έχει τον σωστό κωδικό, μου κάνει εντύπωση γιατί ένας πωλητής από την Αγγλία να πουλάει ΣΕ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ Αμερικάνικα GBA παιχνίδια. Που τα βρήκε σε ποσότητες και cart-only όλα; Πχ, στο FF VI: 4 available / 4 sold. Ο ίδιος έχει και στα Other Items το Pokemon Ruby: 2 available / 8 sold ενώ για το Fire Emblem που πουλάει είμαι σχεδόν απόλυτα βέβαιος ότι είναι τελείως fake (ας επιβεβαιώσει ή διαψεύσει ο "guru" geo2004z)
Για τον πρώτο δεν έχω ιδιαίτερη άποψη, άλλωστε η φωτογραφία είναι οριακή σε ποιότητα. Αλλά λογικά δεν πουλάει εν γνώσει του fakes, από ότι βλέπω έχει μεγάλη γκάμα άλλων άσχετων με GBA αντικειμένων. Αν όμως του την "έφερε" κανένας με την μέθοδο του krem13;
EDIT: με πρόλαβε ο γκουρού
Για τον πρώτο δεν έχω ιδιαίτερη άποψη, άλλωστε η φωτογραφία είναι οριακή σε ποιότητα. Αλλά λογικά δεν πουλάει εν γνώσει του fakes, από ότι βλέπω έχει μεγάλη γκάμα άλλων άσχετων με GBA αντικειμένων. Αν όμως του την "έφερε" κανένας με την μέθοδο του krem13;
EDIT: με πρόλαβε ο γκουρού