Ερωτηση για gba games απο ebay

Τον δεύτερο πωλητή τον θεωρώ πολύ ύποπτο. Παρόλο που το cart δεν θυμίζει fake και έχει τον σωστό κωδικό, μου κάνει εντύπωση γιατί ένας πωλητής από την Αγγλία να πουλάει ΣΕ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ Αμερικάνικα GBA παιχνίδια. Που τα βρήκε σε ποσότητες και cart-only όλα; Πχ, στο FF VI: 4 available / 4 sold. Ο ίδιος έχει και στα Other Items το Pokemon Ruby: 2 available / 8 sold ενώ για το Fire Emblem που πουλάει είμαι σχεδόν απόλυτα βέβαιος ότι είναι τελείως fake (ας επιβεβαιώσει ή διαψεύσει ο "guru" geo2004z)

Για τον πρώτο δεν έχω ιδιαίτερη άποψη, άλλωστε η φωτογραφία είναι οριακή σε ποιότητα. Αλλά λογικά δεν πουλάει εν γνώσει του fakes, από ότι βλέπω έχει μεγάλη γκάμα άλλων άσχετων με GBA αντικειμένων. Αν όμως του την "έφερε" κανένας με την μέθοδο του krem13;

EDIT: με πρόλαβε ο γκουρού :)
 
Καλά τα λες Maddog. Αν δεις και ένα feedback που του άφησαν για FF VI, του το έστειλαν πίσω. "item returned but very good customer service. Would use again"

Πάντως είμαστε κι εμείς οι αγοραστές ώρες ώρες τελείως ανεγκέφαλοι. Πως αφήνεις θετικό feedback για ένα fake, επειδή πήρες πίσω τα χρήματά σου? Δηλαδή ο χρόνος που χάλασες, η αναμονή να πάρεις το παιγνίδι και η διαδικασία να το ξανά στείλεις πίσω χωρίς να το παίξεις μάλιστα......Αφήστε δε που δεν εξηγούν αν είναι fake ή όχι για τους επόμενους αγοραστές.
 
μια ασχετη ερωτηση.. σε αυτο που εχω παρει αν βαλω μπαταρια 3v, αλλα λιγο μεγαλυτερη απο αυτην που εχω βαλει (cr2020) λεω να βαλω cr2032 θα κρατησει παραπανω φανταζομαι , αλλα δρν ξερω αν θα εχει επιπτωσεις στην κασετα, αν ξερει κανεις ας μου πει..
 
Αν οι μπαταρίες δίνουν τα ίδια Volt DC και χωράνε στην κασέτα χωρίς να πιέζουν τα υπόλοιπα κυκλώματα, δεν βλέπω λόγο να υπάρξει πρόβλημα (η 2032 είναι αρκετά "παχύτερη", 3.2mm αντί για 2.0)
 
Οπως εχω ξαναπει δεν ειμαι συλεκτης και οτι παιχνιδια εχω τα εχω απο τοτε που κυκλοφορησαν οποτε δεν εχω μεγαλη εμπειρια απο Ebay κτλ.Ξερω και γω λιγα πραγματα για κωδικους,σηματα γνησιοτητας κτλ αλλα θελω να πω κατι αλλο που εχω παρατηρηση.Εχω εναν φιλο που εχει δωσει μια περιουσια για τετοιες αγορες απο αυτα τα site και αυτο που με εχει κανει εντυπωση ειναι οτι και αυτουνου οπως ειναι φυσικο του ετυχαν πολλα στραβα απο διαφορες αγορες αλλα το θεμα ειναι οτι ωσα στραβα του ετυχαν ειναι απο το Ebay.Απο το Amazon ποτε δεν ειχε κανενα προβλημα και ολες οι αγορες του ηταν μια χαρα.Οποτε γιαννη δες και στο Amazon και αν αυτο που θελεις να παρεις ειναι στην ιδια τιμη πχ τοτε δοκιμασε να το παρεις απο κει.Φυσικα δεν βγαζω τιμιο και αγιο το Amazon απλα λεω τι εχω δει απο της εκατονταδες αγορες του φιλου μου.
 
Maddog είπε:
Αν οι μπαταρίες δίνουν τα ίδια Volt DC και χωράνε στην κασέτα χωρίς να πιέζουν τα υπόλοιπα κυκλώματα, δεν βλέπω λόγο να υπάρξει πρόβλημα (η 2032 είναι αρκετά "παχύτερη", 3.2mm αντί για 2.0)
ευχαριστω για την αμεση απαντηση μπορω να βαλω και cr2025 αλλα το θεμα ειναι αν αξιζει να μπω στον κοπο γιατι εκανα διαφορες αλχημιες για να πιασει η cr2020 που εβαλα, μην χαλασει και η κασετα.. ποσο κραταει περιπου μια μπαταρια σε κασετα;; εχω ακομα snes παιχνιδια που δουλευουν απροβληματιστα..

@Billy δεν δοκιμασα ακομα απο το amazon .. και δεν ειχα ποτε προβλημα στο ebay εκτος απο αυτην την φορα.. αλλα παντα υπαρχει η πρωτη φορα!! :D
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Μιας που μιλάμε για fakes πήρε το μάτι μου αυτό εδώ το κατασκεύασμα. http://www.ebay.co.uk/itm/Pokemon-Yellow-Version-Special-Pikachu-Edition-GBA-/230827213668?pt=LH_DefaultDomain_205&hash=item35be5fc364

Ειδική παραγγελία από Hong Kong υποθέτω που έχει ακόμη και ζελατίνα σφράγισης ή σακούλα νάιλον τώρα που το βλέπω καλλίτερα. Να πω την αλήθεια, δε θα ήθελα να δω πως θα ήταν μέσα το κασετάκι και το manual. Προσκυνώ το κινέζικο προϊόν! :worship:
 
Και αυτό για fake φαίνεται εφ' όσον πουλάει 3-4 κομμάτια με την ίδια φωτό σε όλα είναι ύποπτος. Αφού ότι και να κάνεις σε fake θα καταλήξεις, γιατί δεν παίρνεις μία Supercard με κάρτα SD να παίζεις όποιο παιγνίδι θέλεις στο GBA ή το DS σου?
 
εχω μια supercard αλλα δεν δουλευει καλα κολαει πολυ και χανει τα saves.(supercard sd νομιζω λεγεται) . Geo δεν θελω fake την πατησα μια φορα... τι να το κανω 2ο fake ηθελα να εβρισκα το original.. αλλα το βλεπω δυσκολο σε λογικη τιμη.
 
Παιξ το βρε Ajax σε έναν emulator στο Snes να το ευχαριστηθείς το παιγνίδι. Όσο συζητάς, τώρα θα είχε φτάσει στα μέσα του παιγνιδιού. Εάν θέλεις official cartridge όπως και δήποτε, τότε αυτό εδώ είναι πολύ καλό. Τα υπόλοιπα που υπάρχουν στο ebay έχουν χάλια photo και δεν μπορώ να επιβεβαιώσω τίποτε.... http://www.ebay.com/itm/Final-Fantasy-VI-Advance-Nintendo-Game-Boy-Advance-SUPER-RARE-RPG-EPIC-/360473089424?pt=Video_Games_Games&hash=item53edded590
 
παιζω το ff iv advance τωρα :) το οποιο το βρηκα με κουτι σε καλη τιμη :D . Αν δεν βρω ακρη θα το παιξω σε emu.. Ευχαριστω για τον κοπο και το ενδιαφερον.
 
Το iv advance το χω παίξει στο DS μου και τολμώ να πω ότι είναι ακόμη καλλίτερο από εκείνο του SNES. Ειδικά το dungeon που προσετέθη στο τέλος κάνει το παιγνίδι πολύ ενδιαφέρον. Νομίζω έπαιξα και το V στο DS κι έμεινα παραπάνω από ευχαριστημένος. Τώρα το VI το έπαιξα μόνο στο Snes και δεν μπορώ να συγκρίνω με την έκδοση του GBA αλλά πιστεύω ότι θα είναι εξ ίσου καλή.
 
πάντως για το vi συγκεκριμένα,με τα μισά λεφτά από ένα αυθεντικό αλλά σκέτο gba cartridge (δηλαδή περίπου στις 20-24 λίρες) μπορείς να πάρεις την έκδοση του ps1,που είχε βγει μόνο ευρώπη,με το κουτί της και το βιβλίο οδηγιών.
 
Ναι όντως παιδιά υπάρχει σοβαρό θέμα με τις μαϊμούδες Gba και δυστυχώς έχουν κυκλοφορήσει πάρα πολλά και στην ελληνική αγορά.

Εδώ στην πρωτεύουσα υπάρχουν ακόμα μαγαζιά που τους έχουν μείνει κάποια.

Εγώ λόγω εμπειρίας τα ξεχωρίζω εύκολα και αμέσως, αλλά μερικοί καταστηματάρχες δεν τα ξέρουν δεν το παραδέχονται, ήταν ένας μάλιστα που επέμενε πριν από κάποιους

μήνες σε ένα κατάστημα που μπήκε σχετικά πρόσφατα στο Skroutz και τα πουλάει ως αυθεντικά, ενώ είναι 100% fakes(κάποια, όχι όλα)!

Η ποιότητα του πλαστικού είναι χαμηλοτερη από τα αυθεντικά και είναι πιο ελαφριά, ενώ η ετικέτα είναι πάντα διαφορετική(λίγο έως πολύ).

Το δεύτερο υποδεικνύει ότι όλα τα παιχνίδια στα links που δώσατε από ebay είναι αυθεντικά, αλλά το ότι κάποιοι πωλητές έχουν ποσότητα όντως βρωμάει.

Ισως και να υπάρχουν όντως fakes με την ίδια ακριβώς ετικέτα, αλλά εγώ δεν έχω πετύχει κανένα και πιστέψτε με ότι έχω δει πολλά!

Οι ετικέτες δεν έχουν σε καμία περίπτωση την ποιότητα του αυθεντικού!

Πάντως ο ευκολότερος τρόπος να τα ξεχωρίσει κάποιος που δεν έχει εμπειρία, είναι να φωτίσει μέσα τα pins του cartridge.

Από πάνω φαίνεται καθαρά η λέξη Nintendo και ένας κωδικός με νούμερα και αριθμούς στα δεξιά, ενώ οι απομιμήσεις δεν έχουν.

Αρκεί όμως βέβαια να το πιάσεις στα χέρια σου, από φωτό δεν γίνεται αυτό.

Επίσης οι μαϊμούδες έχουν όλες γυαλιστερό κουτί, υπάρχουν όμως και κάποιοι αυθεντικοί τίτλοι με γυαλιστερό κουτί.

Επίπλέον το εγχειρίδιο οδηγιών είναι κακής ποιότητας και με λίγα φύλλα, καμία σχέση με τα αυθεντικά.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ναι όντως εχει πολύ μη αυθεντικό πράμα αυτός!
 
Πίσω
Μπλουζα