Συμφωνώ.Rakeesh είπε:Εγω αντιθετα πιστευω οτι η Μιχαλονακου μπορει να μη τους κοροΐδευε, αλλά τους ειρωνευοταν με τον τρόπο της. Ειχε υπόψη της πού ήταν και με ποιούς μιλούσε, και ο σοβαροφανής της τρόπος απλά είχε σκοπό να συνεισφέρει στη γελοιοποιηση της κατάστασης.
Οπως αναφερθηκε, παρουσιαζει εκπομπη (talk show) στο Κοντρα με διαφορα θεματα επικαιροτητας. Καλως ή κακως εχει παρουσιασει και θεματα σχετικα με συνωμοσιολογια/εσχατολογία κλπDomenica είπε:Νομιζω πως πρεπει να ειναι πανω απο 55. Τι κανει τωρα γνωριζουμε? ειχα ακουσει κατι φημες πως το εχει ριξει στην θρησκεια και στα εθνικοπατριωτικα αλλα δεν ξερω αν ειναι αληθεια.
Μπορουμε για αρχη να τους εντοπισουμε μεσω του κατωθι Thread:Joaquin Sorolla είπε:Πρέπει να ανασυσταθεί το Ερωτοδικείο. Θέλω να ξαναδώ κα Πατσιούρα, κα Κουφοπούλου, Διονύση τον Έφηβο.
Πού είναι ο Βάγκνερ, πού είναι ο Πουτσίνι, πού έχουν πάει όλοι εκείνοι;
μου φαίνεται ότι αυτή η τραγουδιάρα ήταν γκόμενα του ιδιοκτητη του καναλιούschizo είπε:Χμ... νομίζω ότι δεν αναφέρθηκε:
Ατέλειωτες ώρες βίντεο κλιπ με την Άννα Μαρώνη και διαφημίσεις "Ψησταριές ΛΕΩΝΙΔΑΣ" από το θρυλικό κανάλι... ΙΤΑ8!!!