Ερώτηση για αγορά smartphone - ερωτήσεις android

Σχετικά με τα lg. Μην τα αδικείται, έχουν φτιάξει τώρα τελευταία μετά το nexus 4. Συμφωνώ με την dare ότι έχουν δρόμο, άλλα είναι σχετικά αξιόπιστα. Vetus κατέληξες στο ace 2;
 
Καλησπέρα και από εμένα.

Καλώς ήλθα στην παρέα σας. :) ))

Τελικά ποιο κινητό πήρες φίλε μου? Εντυπώσεις?

Εμένα ένα φιλαράκι μου πρότεινε και πήρα το Sony Xperia U για την κοπέλα μου και μέχρι στιγμής είναι ικανοποιημένη.

150? κόστος (βασικό γιατί το πλήρωσα εγώ :p ), 1000αρης επεξεργαστής και 8gb χώρο να βάλει ότι θέλει. Επειδή έχω "παίξει" με το κινητό, πάει σφαίρα!

Sony και πάλι sony παίδες!!! Σε 1 μήνα που θα βγει η επιδότηση μου, βουρ!!!
 
Tελικά κατέληξα στο Samsung Galaxy Ace 2. Πάω τώρα να το παραγγείλω. Όταν το παραλάβω και το δοκιμάσω θα σας πω εντυπώσεις.

[h=2][/h]
 
Mόλις χθες το παρέλαβα. Εννοείται θα βάλω και μερικούς emulators, γι' αυτό θα ήθελα να μου προτείνετε (έστω και μέσω pm) emulators για τις εξής κονσόλες: NES, SNES, Gameboy, Mega Drive, Arcades, NeoGeoPocketColor.
 
Vetus κατά τη γνώμη μου περίμενε λίγο, καμία εβδομάδα εννοώ. Κάτσε να το στρώσεις το τηλέφωνο και μετά βάλτου της Παναγίας τα μάτια. Εγώ δεν μπορώ να σου προτείνω emulator άλλα σίγουρα θα έχουμε αρκετά ποστ μαντεύω.

Επιτρέψετε μου και μια ελληνική σελίδα για το android : http://www.doctorandroid.gr/
 
Eυχαριστώ για το link. Ήδη κατέβασα κι εγκατέστησα δοκιμαστικά την σειρά -oid για SNES, NES και Mega Drive και το MAME4droid για ΜΑΜΕ. Το MAME4droid το έσβησα καθώς και χώρο μου έπιανε και δεν υπάρχει περίπτωση να παίξω MAME σε Android. Roms για τους υπόλοιπους emulators (αν και δεν πρόκειται να βάλω και πολλούς) θα βάλω όταν πάρω και μια MicroSD 32 GB την Τρίτη/Τετάρτη που θα ξανανοίξουν τα μαγαζιά.
 
Πίσω
Μπλουζα