Εσείς, ποια κόλλα χρησιμοποιούσατε στο σχολείο;

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας gomfaios
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
picture.php

ΜΟΥΦΑ!το καταγγελω τριανταφευγα χρονια μετα!Με τη συγκεκριμενη δεν κολλαγες ουτε συναχι!!!

Χρησιμοποιούσα τις κόλλες Uhu και Logo. Θα θυμάστε και τη διαφήμιση της πρώτης... 'Uhu... κολλάει γερά... ΠΟΛΥ ΓΕΡΑ!!'. Και δείχνει έναν τύπο που έχει κολλήσει την καρέκλα ψηλά στον τοίχο και κάθεται πάνω της χωρίς να ξεκολλάει :D

Καημό το είχα να χρησιμοποιήσω μιά φορά τη Γιουπι αλλά οι γονείς μου είχαν μόνο UHU...

Άσχετο... :xm:

Γιούπι την έβγαλαν για να ανταγωνιστούν τη (Γι)Ούχου;;;;

Φοβερό ρετρό Μάρκετινγκ... :rofl: :rofl:

Uhu αλλά δεν την έτρωγα. Έβαζα στον αντίχειρα και το δείκτη, κόλλαγαν και μετά μου άρεσε να τα καθαρίζω γιατί έβγαιναν σαν φλούδες. Και μύριζε και πιο ωραία!

για χρόνια ήμουν τζάνκι της uhu

φαί, όσφρηση, παιχνίδι με τα δάχτυλα, ό,τι κάνατε οι περισσότεροι!!

Αργότερα, όταν αποτοξινώθηκα, χρησιμοποιούσα την uhu stick

αλήθεια, η Γιούπι ήταν ιθπανικήθ προέλευθηθ?

Μου άρεσε η UHU, ως "σοφτ" κόλλα. Logo χρησιμοποιούσα μόνο σε έκτακτες καταστάσεις, όπως για να κολλήσω σπασμένα παιχνίδια. Υπήρχαν και τα σχετικά σλόγκαν στις διαφημίσεις: Ο... παντοκολλητής (για την UHU ή για τη Logo?). Η πλάκα είναι ότι μπέρδευα τις καραμέλες λιζοπαΐν με την κόλλα από τη συσκευασία και το χρώμα!

εγω βενζινοκολλα... μαλλον απο τοτε μου εμεινε "κουσουρι"...

Μια ακόμα φωτοδιαφήμιση της Λόγκο στιλοκόλλας.

23212.jpg

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Θα σας φανει περιεργο αλλα για ορισμενες χειροτεχνιες στο δημοτικο ειχαμε χρησιμοποιησει κολλα Αtlacol!!!!!!Θυμαμαι πχ. οτι την ειχαμε αραιωσει(ηταν παχυρευστη) σε λεκανη με νερο...βουτηξαμε εφημεριδες μεσα με τις οποιες μετα τυλιξαμε φουσκωμενα μπαλονια...αφου στεγνωσαν οι εφημεριδες,σκασαμε τα μπαλονια και ειχαν παρει το σχημα τους...μετα αυτοσχεδιασαμε...καναμε ματια ,βαλαμε μαλλια κτλ.

dim είπε:
Θα σας φανει περιεργο αλλα για ορισμενες χειροτεχνιες στο δημοτικο ειχαμε χρησιμοποιησει κολλα Αtlacol!!!!!!Θυμαμαι πχ. οτι την ειχαμε αραιωσει(ηταν παχυρευστη) σε λεκανη με νερο...βουτηξαμε εφημεριδες μεσα με τις οποιες μετα τυλιξαμε φουσκωμενα μπαλονια...αφου στεγνωσαν οι εφημεριδες,σκασαμε τα μπαλονια και ειχαν παρει το σχημα τους...μετα αυτοσχεδιασαμε...καναμε ματια ,βαλαμε μαλλια κτλ.
Αυτό ακριβώς είχαμε φτιάξει δευτέρα γυμνασίου στο μάθημα των καλλιτεχνικών! :D Επειδή μάλιστα πλησίαζαν απόκριες, τα είχαμε φτιάξει ως κλόουν ή άλλες αστείες φάτσες και αφού ανοίξαμε μια τρύπα στο κάτω μέρος, εκεί που θεωρητικά είναι ο λαιμός, το φορέσαμε σαν μάσκα!!! Είχαμε ανοίξει τρύπες στα μάτια και στο στόμα ;)

Αγαπημένη κόλλα η logo η αρωματική φυσικά!!!!

Εμενα μου αρεσε πολυ μια που εμοιαζε οπως η UHU αλλα το σωληναριο ειχε χρωμα κοκκινο. Την θυμαται κανεις;;; Ονομα ισως;;

Μία ακόμη κόλλα, η Πέλιφιξ, με πελεκάνο για μασκότ...

stakovios είπε:
Μία ακόμη κόλλα, η Πέλιφιξ, με πελεκάνο για μασκότ...
μυριζε απαισια σαν φαρμακο

DoctorGalifrean είπε:
Εμενα μου αρεσε πολυ μια που εμοιαζε οπως η UHU αλλα το σωληναριο ειχε χρωμα κοκκινο. Την θυμαται κανεις;;; Ονομα ισως;;
Pritt ισως?

PRITT%20STICK.jpg

DoctorGalifrean είπε:
Δεν ηταν στικ παντως. Ισως να ηταν αυτη, αλλα κυκλοφορουσε τοτε σε σωληναριο???
σιγουρα εχει και σωληναριο

την κολλα UHU χρησιμοποιουσα και τοτε και τωρα ,βεβαια δοκιμασα και τη στυλοκολλα LOGO με αρωμα αλλα κολλουσαν συνεχεια τα χερια μου και δεν μου την ξανααγορασαν.

Μιας που το θρεντ αναφερεται στις κολλες,βρηκα τα παρακατω ρετροτηλεοπτικα διαφημιστικα:

στα 00:08 - 00:38 λεπτα : UHU stic και στα 01:26 - 01:41 στυλοκολλα LOGO

Διαφημίσεις απο στην ΕΤ2 1989 (παιδική ζώνη) .mpg

UHU και Logo χρησιμοποιουσα εγω

Κατά κανόνα UHU! Δε μπορώ να θυμηθώ να έχω άλλη κόλλα στο σχολείο! ;)

Πίσω
Μπλουζα