Dimitrissss
Closed
- Αντιδράσεις
- 103
Υπήρχε και η ελληνική (νομίζω) κόλλα Yupi σε άσπρο σωληνάριο με χρωματιστά γράμματα.
ολες τις δοκιμασες :what::what:panosvw είπε:Για μπιλακια στα δαχτυλα ηταν η uhu.Ποιο γλυκια γευση και μυρωδια ειχε η logo στυλοκολλα,και ποιο πικαντικη και δυνατη(για after hour καταστασεις)ηταν η uhu.
Να ακριβολογήσω : Το σωληνάριο της "παιδικής YUPI" [της ... "αβλαβούθ"] ήταν άσπρο, αλλά τα γράμματα που γράφανε YUPI ήταν γραμμένα μπλε !!! Νομίζω ότι είχε, επίσης, ζωγραφισμένη στο σωληνάριο μια φατσούλα παιδιού [σαν να είχε ξεπηδήσει από απλοϊκό καρτούν], ενώ κάπου "έπαιζε"και κόκκινο χρώμα ....katerinak είπε:ειχα την εντυπωση οτι η UHU κυκλοφορουσε μονο στο κλασσικο κιτρινο σωληναριο ,τωρα ομως μαθαινω οτι υπηρχε και σε άσπρο / μπλε σωληνάριο ειδικη για παιδιά
Ακριβώς, και γι' αυτό ... έκανα τις απαραίτητες διορθώσεις στα ποστ μου : Η παιδική κόλλα στο άσπρο σωληνάριο με τα μπλε γράμματα, την απλοϊκή ζωγραφιά με ένα παιδάκι κλπ ήταν η YUPI !!! Αυτή ήταν "η κόλλα των παιδικών μας χρόνων" [δεν ξέρω αν την πρόλαβες katerinak] ....katerinak είπε:μηπως εμοιαζε λιγο με αυτη που εβαλε ο gomfaios στο ποστ 8 ;
Βρε ... τι να σού κάνει η "στυλοκόλλα" .... "Σωληνάριο" και τα μυαλά στα κάγκελα .... Να το πιέζεις και να βλέπεις να βγαίνει από μέσα το παχύρρευστο υγρό και ... μετά να το απλώνεις στις "εγκοπές" των πλαστικών φτερών αεροπλανακίου και μετά ... να "κολλάς"τις "εγκοπές" στο "κυρίως σώμα" του πολεμικού αεροπλανακίου για να φτιάξεις το συναρμολογούμενο .... τέτοιες "μοναδικές στιγμές" στα παιδικά μας χρόνια μόνο η "κόλλα απ' το σωληνάριο" μάς προσέφερε .... Η στυλοκόλλα μάλλον μάς "ξενέρωσε" ως παιδάκια .....katerinak είπε:..Πολυ λιγο χρησιμοποιησα μια στυλοκολλα αλλα επειδη δεν κολλουσε καλα την εγκατελειψα και επεστρεψα στην UHU..