Εσπασε το PS3?

όχι του γεωκαυτού δεν μας κάνει , μιλάμε για άλλο πράμα που ετοιμάζεται... αν θέλεις να κάνεις ότι λες τότε μην βάλεις ποτέ κανένα cfw
 
Ύστερα από τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την κυκλοφορία του εργαλείου που «ξεκλειδώνει» το PlayStation 3, η Sony ακολουθεί την δικαστική οδό, με σκοπό την άμεση απόσυρση του λογισμικού αυτού από το Internet.
Συγκριμένα, η Sony κατηγορεί την ομάδα FAIL0VERFLOW, η οποία είναι υπεύθυνη για την ανάπτυξη του εν λόγω εργαλείου καθώς και τον George Hotz που το τελειοποίησε, για σκόπιμη παραβίαση του συστήματος ασφαλείας του PlayStation αλλά και για διακίνηση πληροφοριών που βλάπτουν ανεπανόρθωτα την εταιρεία. Επικαλείται μία ρήτρα που υπάρχει στους όρους χρήσης που αναφέρει ότι αν πραγματοποιηθεί έστω και μία ενημέρωση λογισμικού από το PlayStation Network, για οποιοδήποτε νομικό πρόβλημα αρμόδια είναι τα δικαστήρια της Καλιφόρνιας.

Επίσης, η Sony υποστηρίζει ότι ο Hotz ζητούσε εκβιαστικά από την εταιρεία να τον προσλάβει ως υπάλληλο, καθώς δήλωσε ότι μπορούσε να ασφαλίσει τις κονσόλες της με καλύτερο τρόπο.




To ξεκλείδωμα του PS3 κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες από την ομάδα «FAIL0VERFLOW» και λίγο αργότερα τελειοποιήθηκε από τον Hotz ο οποίος είναι υπεύθυνος για το Jailbreak του iPhone. Η αιτία της μεγάλης απήχησης που έχει το συγκεκριμένο εργαλείο στους χρήστες είναι ότι ξεκλειδώνει εντελώς την κονσόλα καθώς αποκρυπτογραφεί πλήρως το Master Key της.
Παρμένο από το Insomnia που το πήρε από το arstechnica.com

Ενδιαφέρον έχει η παράγραφος που έχω στα bold... Μετά σου λέει το κάνουν για το καλό της homebrew κοινότητας :animlaugh:
 
[edit] Μαλλον έγραψες από κινητό και δε βγαίνει νόημα στα γραφόμενά σου :) [edit]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Haros, πόσο σίγουρο είναι αυτό στα bold; Γιατί δεν το έχω δει αλλού γραμμένο... όχι ότι τον πάω τον τυπά αλλά θα είχε γίνει ρεντίκολο ως τώρα...
 
Καλά τίποτα δεν είναι σίγουρο. Άλλο μπορεί να τους είπε και να το διαστρέβλωσαν. Το θέμα είναι ότι ο geohot είναι το άτομο που αυτά τα κάνει για την πλάκα του (το έχει πει άλλωστε). Ούτε για την homebrew κοινότητα, ούτε για το linux. Από την όλη φάση μόνο η πειρατεία θα ενισχυθεί με τη sony που είναι ήδη πίσω σε software πωλήσεις να πέφτει ακόμα πιο κάτω.
 
ναι δεν ισχύει, ράδιο αρβύλλα είναι... όποιος θέλει έχει στο psx-scene όλα τα δικαστικά έγγραφα...

η Sony πάντως του έστειλε 1$ στο paypal του (που είναι το κυρίως email του παρεπιπτόντως) για να μπορέσουν να το χρησιμοποιήσουν εναντίον του και καλά ότι δέχεται "δωρεές" , μέγιστο fail από την μεριά τους...
 
Και εγώ τις ίδιας γνώμης είμαι. Μόνο η πειρατεία θα ανθίσει απο το σπάσιμο της κονσόλας. homebrew τώρα και κοραφέξελα!!
 
Haros είπε:
Παρμένο από το Insomnia που το πήρε από το arstechnica.com

Ενδιαφέρον έχει η παράγραφος που έχω στα bold... Μετά σου λέει το κάνουν για το καλό της homebrew κοινότητας :animlaugh:
Αυτό που έγραφε στο site του ο geohot ήταν:

"If you want your next console to be secure, call me"
Δεν ζητούσε δουλειά το παιδί στη Σόνυ, ένα τηλέφωνο να τον πάρουν ζητούσε (όπως ο Αλέφαντος από τον Δούρο :) )
 
Το κακό δέν καταλαβαίνω που βρίσκεται, με το να βρίσκει έτσι δουλειά ένας χάκερ. Εξάλλου έχουν προσληφθεί αντίστοιχα αρκετοί σε μεγάλες εταιρείες. ΟΚ, μπορεί το "demo" του να πέφτει λίγο βαρύ στο στομάχι των στελεχών της Sony αλλα έτσι είναι η ζωή και η τεχνολογία σήμερα. Αντιθέτως οι πράξεις της Sony (ειδικά αυτή του donation) είναι εντελώς ανώριμες, και δείχνουν πόσο εξαιρετικά αδύναμη είναι η εν λόγω εταιρεία στο να διαχειριστεί τις κρίσεις. To πρώτο λοιπόν που διαφαίνεται απο την όλη ιστορία, είναι ότι η Sony χρειάζεται να επανιδρύσει το Crisis management γραφείο της. Για την περίπτωση του "Γεωκαυτού" δέν χρειάζονται πολλά λόγια - ένας τύπος που με το ταλέντο του κάνει μεγάλες εταιρείες να ιδρώνουν - και το κάνει για την πλάκα του.
 
δεν είναι το "πρώτο" αλλά το 2ο CFW που βγαίνει με τα κατάλληλα patches (το 1ο άλλου μαγκίτη παίζει μια χαρά btw) αλλά και τα 2 είναι ψιλο-άχρηστα αφού δεν υπάρχουν ακόμα οι απαραίτητες εφαρμογές...

αμφιβάλλω ότι η κατάσταση στο warfare2 είναι τόσο τραγική τόσο σύντομα , αλλά είναι ένας από τους λόγους που hacked+psn δεν πρέπει να πάνε μαζί...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ωραία πράγματα. Φαντάζομαι ότι το ίδιο θα συμβαίνει και με το World At War. Μέχρι τώρα, έμπαινα στο PSN δίχως να το σκέφτομαι απο άποψης ασφάλειας. Αυτό φαίνεται ότι πρέπει να αλλάξει.
 
όπως και στο 360 θα λυθεί αυτό το θέμα , μην αρχίσουμε και εδώ το "ακόμα δεν τον είδαμε Γιάννη τον βαφτίσαμε"

edit: χχαχχχα διάβασα τα σχόλια για να γελάσω αλλά βρήκα και μερικά καλά...

"Games rely on the security of the encryption on the platforms they're played on," Infinity Ward's Robert Bowling explained on the game's official forums."
Horseshit. MW2's servers were hacked almost immediately upon the game's launch, long before the PS3's security keys were leaked and people gained the (speculatively, I might add) ability to run unsigned/homebrew code. To blame Sony for issues that have been prevalent almost since day one (literally within the first week of launch) while having simultaneously done nothing to provide a fix since then (despite god knows how many players bringing it to their attention) smacks of an unforgivable amount of arrogance. To make Bowling look like an even bigger finger-pointing douche than he already is, he seems to be conveniently forgetting that the Xbox 360's security measures were completely bypassed in 2007; people have been able to run a wide range of unsigned code/unauthorized software on the system (everything from homebrew code to the latest Ubuntu distro) and, to this day, the smarter ones are able to do so without getting popped by Xbox Live. Every hack and flaw the PS3 port suffers from can also be found on its 360 brother but, for some reason, only the PS3 gets the blame. To add even further insult to injury, he's using the, "We can't fix it" line which is, essentially, "We knew about the problem before the game went gold, we couldn't give a rat's ass to fix it then, and we're not going to spend any money fixing it now." I'll get ghosted for saying it, but stuff like this makes me glad Activision gutted that studio and relegated it to a map-making skeleton staff.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Προφανώς είναι περίοδος που ο καθένας θα λέει ότι θέλει... αλλά srsly ο τύπος που έγραψε αυτό το comment προτιμάει δηλαδή treyarch από infinity ward;! :animlaugh:
 
Ήδη η κοινότητα του ps3 hacking εχει ξεκινήσει την προσπάθεια με signed homebrew aplications.

Παρακαλουθώ περισσότερο την κοινοτητα του PSP και ήδη εχουν βγεί ενα "hello world" και μερικές απλές homebrew εφαρμογες.

περισσότερα στο wololo.net
 
αυτά είναι δικαιολογίες για να καλύψουνε τις &^@%# που κάνανε με τους servers και δεν μπορούνε να μπαλώσουνε τις τρύπες.

edit: είναι και μια προσπάθεια να φανεί ότι το hacking είναι κακό πράμα και μόνο δυσάρεστες συνέπειες έχει (όταν οι διάφορες εταιρείες όμως αρχίζουν και αφαιρούν/περιορίζουν λειτουργείες είναι ΟΚ όμως... τί να θυμηθούμε το RSX access που κόπηκε με συνέχεια το ολοκληρωτικό κόψιμο του OtherOS, τα 360 που τα μπανάρανε και τους κόβανε λειτουργείες από τον σκληρό; ) ... Ανήκουστο πράμα να αγοράζεις ένα μηχάνημα και να τρέχεις ότι θέλεις, πάλι καλά που δεν είναι ενοικιαστήριο αυτό που πληρώνουμε....
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
... τους ήρθε και το χτύπημα με το PS3... πολύ θέλει ο άνθρωπος; (activision)

Εγώ είμαι από αυτούς που απορούν γιατί ο κόσμος παίζει cod online και δεν έχει πάει στο κλάσεις ανώτερο battlefield:bc2...
 
Μιας και εχτες ειχαμε κατι κουβεντες...

Whatʼs more, Sony is demanding that a federal judge order Google to surrender the IP addresses and other identifying information of those who have viewed or commented about the jailbreak video on a private YouTube page. The game maker is also demanding that Twitter provide the identities of a host of hackers who first unveiled a limited version of the hack in December.
Πηγη

Υπερβολες (επιεικης ειμαι) θα τις χαρακτηριζα αλλα δειχνουν το κλιμα που ερχεται
 
Haros είπε:
... τους ήρθε και το χτύπημα με το PS3... πολύ θέλει ο άνθρωπος; (activision)
Εγώ είμαι από αυτούς που απορούν γιατί ο κόσμος παίζει cod online και δεν έχει πάει στο κλάσεις ανώτερο battlefield:bc2...
Αν έπαιζες COD από το 4 ή πιο πίσω θα καταλάβαινες γιατί το BC2 δυστυχώς δεν προσφέρει τις ίδιες συγκινήσεις.
 
Πίσω
Μπλουζα