Εσύ πώς το 'λεγες;

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Starbuck
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
DoctorGalifrean είπε:
Ο Γκαστον στο καρτουν παντως διαφωνει :D
Δε ξερω τι γινεται ... και εμεις στα καρτουν μας προφερουμε τον ηρωα Τζων Ροκερντακ ως Ρομπαξ....χρειαζομαστε καποιον γνησιο "αμερικανο" να μας πει πως το λενε for sure (εκτος και αν και αυτοι εχουν αντικρουομενες αποψεις οπως και εμεις οποτε παλι δεν θα βγει ακρη)

Μα Αμερικανικο ειναι το καρτουν στο youtube!!

Επισης αυτο που ηξερα, ειναι οτι τα ελληνικα μικυ μαους, ειναι αυτα που δημιουργουνταν κι εκδιδονταν στην Ιταλια.

Ισως τα ονοματα να ειχαν ηδη αλλαχτει απο εκει.

Μάτζικα από το μάτζικ. Γκαστόνε και Γκρισίνο - γιατί έτσι μου άρεσε :)

Starbuck είπε:
Ακόμη και σήμερα επιμένω να τονίζω ως ακολούθως:
Φέρθυ

Γκαστονέ (αυτό ειδικά θυμάμαι οι περισσότεροι να το προφέρουν Γκαστόνε.. κι όμως.. μοιάζει για γάλλος λελές!)

Κλάραμπελ

μουμπλέ μουμπλέ

Ματζίκα ντε Σπελ

Γκρισίνο

Ζίγκριντ (η έτσι του Τρουένο)

Όμπραξ

Ιζνογκούντ

υπάρχει κάτι που διαφωνείτε; (θα πάμε σε τσαμπουκά!)
Γκαστόνε, μούμπλε μούμπλε, Μάτζικα τα έλεγα και τα λέω. Να το κοιτάξω; Είναι σοβαρό γιατρέ μου; :D

Συνήθως τα έλεγα όλα σωστά! Μάτζικα, Ρόμπαξ, Γκρισίνο, μούμπλε-μούμπλε κλπ... Λάθος έλεγα τον Ο'Χαρά, εχμ...Ο'Χάρα! Επίσης ο Γκαστόνε είναι βασικά λάθος από τον μετάφραστή! Στο Αμερικάνικο όνομα Γκαστόουν δεν προφέρεται το τελικό -ε! Έτσι γραμμένο μόνο Γκαστόνε μπορεί να διαβαστεί!

Εγώ το μεγαλύτερο πρόβλημα το έχω νομίζω με ένα Αμερικάνικο τοπωνύμιο από το Λούκυ Λουκ! Είχε έναν παλαβό δικαστή που ήταν "ο Νόμος δυτικά του Πέκος"! Εγώ όμως πάντα το έλεγα -και το λέω- "δυτικά του Πεκός"! Σαν να είναι το Πεκ -του Πεκός ένα πράμμα! :D

Λολ! :) Θεϊκό θέμα! :)

Λοιπόν, νομίζω κι εγώ ότι τα έλεγα "σωστά". Το "σωστά" εντός εισαγωγικών βέβαια, γιατί στα κόμιξ είναι πολύ "χαλαρά" τα πράγματα! :D

Μάτζικα,

Ρόμπαξ,

Γκαστόνε,

Κλάραμπελ,

Μούμπλε - μούμπλε (ειδικά αυτό το λέω ακόμα και τώρα!)....

Δεν ξέρω - μου φαίνεται πολύ φυσικός ο τονισμός τους, σα να πηγαίνει μόνος του ο τόνος εκεί! :D

Μάτζικα

Γκαστόνε

Φέθρυ

Κλάραμπελ

Έεκ!

Σμπαρεκουάκ

Μούμπλε μούμπλε

Πως λένε αυτόν τον ήρωα που αντί Σ λέει Ζ και βγάζει μέχρι και υπερωκεάνια από την τσέπη του; Ήτα-Βήτα;

Ήτα-Βήτα ναι και συμμετείχε στην πρώτη ιστορία των Μίκυ Μάους"Στις πηγές των Μογγόλων" :)

Πίσω
Μπλουζα