Λοιπόν πρόσφατα με ζήτησε ένας φίλος ένα mix με κάποια dance τραγούδια, για να τα παίξει σ' ένα μαγαζί που παίζει μουσική...
Επιτέλους αποφάσισα να στρωθώ και να το κάνω, οπότε έχω περάσει όλο το απόγευμα να κάνω ένα tiny προγραμματάκι μιας ώρας που έχει το "κενό"...
Για όσους ασχολείστε με το σπορ (και σκέφτομαι τον Cutlaroc που ξέρω ότι ασχολείται με μιξάρισμα και μάλιστα electro), επιβάλλεται να κατεβάσετε το
Virtual DJ Software - Free Home Version!
Θέλει λίγο εξάσκηση (πέρασα όλο το απόγευμα παίζοντας μαζί του), αλλά έχω πάθει την πλάκα μου!!!
Έχει μπει στο MBP (ενίοτε παίζω μουσική σε μαγαζιά, οπότε πλέον δεν έχω ανάγκη κανέναν!) και είμαι πανευτυχής! Δεν ξέρω αν μπορεί να πάει κι επαγγελματικά και τι διαφορά έχει με την Pro έκδοση, αλλά η συγκεκριμένη γι' αυτά που θέλω να κάνω, είναι μια χαρά!
Το mix δεν ξέρω πότε θα τελειώσει βέβαια, αφού αντί να κάνω δουλειά, κάθομαι και παίζω!
Screenshots:
1. "Φόρτωμα" τραγουδιών από δίσκο:
2. Pre-installed ήχοι, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα να ηχογραφήσετε και δικούς σας. Εδώ χρησιμοποιώ τη "σειρήνα"!
3. Pre-installed effects & εδώ! Αυτό το backspin, το brake & το beatgrid, τα έχω λιώσει λέμε!
4. Δυνατότητα "φορτώματος" και 4 deck! Εδώ, τα 3-4 τα έχω κενά, αλλά σας πληροφορώ ότι δουλεύει λουκούμι!
5. Sampler με τετραπλό deck:
Κατεβάζετε από εδώ:
Windows
Mac
Αυτά! Πάω να παίξω!