Άμα δεν το πιστεύω.... Συμφωνώ απολύτως... Πάντα έλεγα ότι δεν μου άρεσε η Λαμπέτη, τουλάχιστον στα έργα που την έχω δει, δεν την πρόλαβα στο θέατρο, αλλά πάντα το έλεγα μετά φόβου, Θεού και πίστεως... γιατί έλεγα θα με δείρουν. Ακούω το πόοοοοσο καλή ηθοποιός ήταν και εγώ τουλάχιστον, δεν το καταλαβαίνω από τα έργα της. Ίσως να φταίω εγώ, ίσως να μην έχω τη σωστή παιδεία... για να καταλάβω την τόσο υψηλή τέχνη. Μια φορά στα έργα της βγαίνει σκοτεινή και άνοστη, κατά την ταπεινή μου άποψη πάντα. Όταν το συζήτησα με τη μητέρα μου αυτό, μου είπε "Έχεις δίκιο για τις ταινίες της αλλά στο θέατρο ήταν καταπληκτική.... "Άλλο πράγμα"... Εκείνη την είχε δει σε παράσταση με τον Χορν (δε θυμάμαι ποια, πρέπει να την ρωτήσω), στη "Φιλουμένα Μαρτουράνο" και στο τελευταίο της "Παιδιά ενός κατώτερου θεού".... Ίσως τελικά οι καλές θεατρικές ηθοποιοί να μην αποδίδουν το ίδιο στην κάμερα. Το ίδιο είχα πάθει όταν είδα την "Άγνωστο" με την Κυβέλη. Κατά τη γνώμη μου, αυτή η μεγάλη ηθοποιός έπαιζε τραγικά. Ίσως στο θέατρο ήταν άψογη. Στο έργο όμως....Κι εγω το ιδιο, gordon. Κι εγω το ιδιο. Δεν φανταζεσαι ποσο!
Παρεμπιπτοντως, ποτε δεν μου αρεσε η Λαμπετη. Τη θεωρω ανοστη, κρυα, με εμφανιση κατω του μετριου (οχι βεβαια οτι πρεπει να ειναι κι ολες οι ηθοποιοι κουκλαρες) και με ενοχλει αφανταστα να ακουω το ψευδισμα της.
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: