Juanita Retro PaTRi@RcH Joined 23 Οκτ 2007 Μηνύματα 4.263 Αντιδράσεις 375 28 Οκτ 2010 #41 Δεν το είδα έγκαιρα... δεν πρόλαβα να σου ευχηθώ τα καλύτερα... 5ος στους 46 δεν είναι και άσχημα, πάντως! :flower: Εύχομαι -από τώρα γιατί θα το χάσω πάλι :wait2: - του χρόνου να τους βάλεις τα γυαλιά!!!
Δεν το είδα έγκαιρα... δεν πρόλαβα να σου ευχηθώ τα καλύτερα... 5ος στους 46 δεν είναι και άσχημα, πάντως! :flower: Εύχομαι -από τώρα γιατί θα το χάσω πάλι :wait2: - του χρόνου να τους βάλεις τα γυαλιά!!!
manos426f The King of Retro® Joined 9 Οκτ 2006 Μηνύματα 5.388 Αντιδράσεις 166 29 Οκτ 2010 #42 Άλκη,ο τελικός είναι διπλός; Θυμάσαι το επώνυμο του φετινού πρωταθλητή;
Other_Reality RetroNuts! Joined 23 Ιουν 2006 Μηνύματα 2.045 Αντιδράσεις 69 29 Οκτ 2010 #43 Κρίμα που δέν το σήκωσες ! Την επόμενη...πάντως περάσατε καλά και αυτό έχει σημασία ! Άρτια οργάνωση με τις γυναίκες να συμπαραστέκονται, όμορφες εικόνες και πάλι μπράβο στην κοινότητα του Kick Off !
Κρίμα που δέν το σήκωσες ! Την επόμενη...πάντως περάσατε καλά και αυτό έχει σημασία ! Άρτια οργάνωση με τις γυναίκες να συμπαραστέκονται, όμορφες εικόνες και πάλι μπράβο στην κοινότητα του Kick Off !
alkis21 ΚickOff World Champ 2013 Joined 16 Οκτ 2008 Μηνύματα 2.603 Αντιδράσεις 213 29 Οκτ 2010 #44 manos426f είπε: Άλκη,ο τελικός είναι διπλός;Θυμάσαι το επώνυμο του φετινού πρωταθλητή; Κάντε κλικ για μεγέθυνση ... Ναι, διπλός. Dagh Nielsen. Τα επώνυμα των υπολοίπων Ελλήνων είναι: -Έκτορας Καψούλης (ιδιοκτήτης του θρυλικού Infoworld) -Γιώργος Κακαλέτρης (ο γνωστός παλιός συντάκτης του Pixel) -Κώστας Κακαλέτρης (αδερφός του Γιώργου)
manos426f είπε: Άλκη,ο τελικός είναι διπλός;Θυμάσαι το επώνυμο του φετινού πρωταθλητή; Κάντε κλικ για μεγέθυνση ... Ναι, διπλός. Dagh Nielsen. Τα επώνυμα των υπολοίπων Ελλήνων είναι: -Έκτορας Καψούλης (ιδιοκτήτης του θρυλικού Infoworld) -Γιώργος Κακαλέτρης (ο γνωστός παλιός συντάκτης του Pixel) -Κώστας Κακαλέτρης (αδερφός του Γιώργου)
Saulot RetroNuts! Joined 14 Σεπ 2006 Μηνύματα 1.789 Αντιδράσεις 206 29 Οκτ 2010 #45 Ελα ρε, ο Καψούλης παίζει ΚΟ? ήμουν πελάτης του για χρόνια (και στο Infoworld βρήκα το scart cable για το SNES μου τοτε!!)
Ελα ρε, ο Καψούλης παίζει ΚΟ? ήμουν πελάτης του για χρόνια (και στο Infoworld βρήκα το scart cable για το SNES μου τοτε!!)
alkis21 ΚickOff World Champ 2013 Joined 16 Οκτ 2008 Μηνύματα 2.603 Αντιδράσεις 213 29 Οκτ 2010 #46 Kι εμένα με είχε πελάτη για χρόνια. Τώρα τον έχω εγώ. Παρεμπιπτόντως το Infoworld υπάρχει ακόμα, στο Γαλάτσι πλέον.
Kι εμένα με είχε πελάτη για χρόνια. Τώρα τον έχω εγώ. Παρεμπιπτόντως το Infoworld υπάρχει ακόμα, στο Γαλάτσι πλέον.