Ευχηθείτε μου καλή τύχη!

Rygar είπε:
Ελα ντε!!!! :D :D Πολύχρονος Αλκη....εεεε ήθελα να πω συγχαρητήρια. Αυτό που είπες ότι σας παραχώρησαν το δημαρχείο με θλίβει ιδιαίτερα γιατί εδώ δε θα συνέβαινε κατι τέτοιο. Βεβαια δεν έχει σχέση το event αυτό με το lan party του pooky που ηταν τοπικής εμβέλειας αλλά δε βαριέσαι... :p :p
Μην σκας. Τους είχα ζητήσει τη "βίλα" (το παρατσούκλι για το πνευματικό που άνοιγα γιατί πρόκειται για μια παλιά βίλα του 1938 ανακαινισμένη) , για να κάνουμε το πρώτο Sensiblogathering. Δεν μου είχαν απλά αρνηθεί, είχαν γελάσει και μάλιστα ειρωνικότατα με το όλο θέμα.

Τι να περιμένει κανείς βέβαια από τέτοιους απάλευτους. Με παρηγορεί το γεγονός ότι δεν τους έχω καμία ανάγκη, αντίθετα με άλλους της φουρνιάς μου που σκύβουν κεφάλια και [CENSORED].

Άλκη μόλις εναλέλθεις καλείται ο τελετάρχης (της κακιάς ώρας που δεν παρευρίσκεται στα events που "διοργανώνει" :p :p ) , να συγκαλέσει συνάντηση να τα πούμε από κοντά.

Μπρρρρτ Rygar, άει κουνήσου παιδάκι μου, έχουμε καιρό να κουνηθούμε.... :p :p
 
Respect Άλκη. Με τη δυναμική που απέκτησες τώρα, κατέβα κάτω να σαρώσεις τα εντόπια πρωταθλήματα! :cool:
 
Τελευταία και καταϊδρωμένη...



Μπράβο Άλκη μας!!!

http://www.freesmileys.org/smileys.php
smiley-flag009.gif
[/URL]
130fs358763.gif
cancan.gif
 
Καλά περνάτε από ότι είδα :)
 
Εκείνο το ποντίκι στις εικόνες 3-4 από ποιό μοντέλο Amiga προέρχεται; :)
 
True Geek gathering !!!!!!!!!!!!!! Me likes!!!!!!!!!!!!!
 
Πάρτε μάτι παίδες:

picture.php


Δυστυχώς το παλικάρι δεν μιλάει Αγγλικά, εγώ δεν μιλάω Ιταλικά κι έτσι θα μείνω με την απορία τι στο καλό κάνουν όλα αυτά τα κουμπιά κι οι διακόπτες. Αν και ίσως είναι καλύτερα να μην γνωρίζω! :eek: Πάντως αυτό το μακρύ, λεπτό μεταλλικό ματσούκι που βλέπετε είναι ο μοχλός. Με αυτό μαραφέτι κατέλαβε την 19η θέση στην πρώτη του εμφάνιση σε Παγκόσμιο, αξιοπρεπέστατη παρουσία δηλαδή.
 
"Πειραγμένο" μαραφέτι θα έλεγα....

Παντως τα κουμπακια και οι διακοπτες μου θυμιζουν συσκευη απο το fast and furious για nitro speed....

και το κόκκινο κουμπάκι πυροκροτητή :D

Στο αεροδρόμιο αυτός σίγουρα θα είχε πρόβλημα με αυτό το πράγμα!
 
circleag είπε:
Στο αεροδρόμιο αυτός σίγουρα θα είχε πρόβλημα με αυτό το πράγμα!
Γιατί νομίζεις ότι με τα Tomahawk είμαι άνετος; Για κάποιον περίεργο λόγο ένα μαύρο κουτί με ένα μεγάλο κόκκινο κουμπί δεν εμπνέει ιδιαίτερη εμπιστοσύνη στους υπευθύνους ασφαλείας των αεροδρομίων... μέχρι που σταμάτησα να τα βάζω σε χειραποσκευή για να αποφεύγω τις ντροπιαστικές εξηγήσεις. Τρέμει το φυλλοκάρδι μου βέβαια μην χαθεί καμιά βαλίτσα και πάω με άδεια χέρια στο τουρνουά!
 
Καλά περάσατε σαν να λέμε..

Χαιρετισμούς από τον Thorsten btw :)
 
Η στιγμή της στέψης. Πηγαίνετε στο 1:00, ήταν πραγματική εκπληκτικό και ταυτόχρονα υπέροχη έκπληξη:

 
Πίσω
Μπλουζα