Λογικο... τοσες ακαταλαβιστικες μπαρουφες μαζεμενες...Kambia είπε:Δεν ξερω για σας αλλα το μαθημα που δεν χώνεψα με τιποτα ηταν η Αγωγή του πολίτη
Αυτό το βιβλίο ήταν της ιστορίας (Βυζαντινής) το βιβλίο των θρησκευτικών (την εποχή μου τουλάχιστον) είχε τίτλο εκκλησιαστική ιστορία και στο εξώφυλλο αν θυμάμαι καλά είχε μια γκραβούρα της μονής Σινά.Kambia είπε:Να και τα θρησκευτικα
![]()
Αυτό ήταν το αγαπημένο μου βιβλίο Ιστορίας, το οποίο ευτυχώς πρόλαβα..Thor είπε:Αυτό το βιβλίο ήταν της ιστορίας (Βυζαντινής) το βιβλίο των θρησκευτικών (την εποχή μου τουλάχιστον) είχε τίτλο εκκλησιαστική ιστορία και στο εξώφυλλο αν θυμάμαι καλά είχε μια γκραβούρα της μονής Σινά.
Ωραιος kingtiger!!kingtiger077 είπε:Εγώ έχω δυο βιβλία γεωγραφίας. Μάλλον το ένα ανήκει στην αδερφή μου. Πρέπει να δω ημερομηνίες!Προβολή συνημμένου 93631 Προβολή συνημμένου 93633
Εγώ δεν το πρόλαβα το Αναγνωστικό της Πέμπτης επειδή απο εκείνη τη χρονιά (1985-86) μας έβαλαν τη "Γλώσσα μου"...Juanita είπε:![]()
Να και το αναγνωστικό της Ε' που κάναμε γύρω στα τέλη του '70 και αρχές του '80.
(Η αλήθεια είναι πως δεν το θυμόμουν καθόλου... μα καθόλου... :xm: )
Και εγω!!!RIO είπε:Είχα πραγματικά λατρέψει την Βυζαντινή Ιστορία της Πέμπτης Δημοτικού...