...ένα μεγάλο μπράβο στον stee και απο εμένα.
Ντρέπομαι που το λέω, αλλά το EΠΤΑ πολύ σπάνια το διάβαζα (το πολύ να είχα διαβάσει ένα-δύο τεύχη).
"Ξεφυλλίζοντας" το τεύχος αυτό, διαπίστωσα ότι είχε πάνω του κάτι το πολύ γνώριμο... κάτι που δεν το θυμόμουν παλιότερα (δεν είχα κάνει την "σύνδεση" τότε στο μυαλό μου...).
Οταν πλέον έφτασα στα reviews (όπου διάβασα και περί "thunder game"), δεν χώραγε αμφιβολία: το Sprite -ήταν- το EΠTA, ή τουλάχιστον η μετεξέλιξή του (τσέκαρα και την εκδοτική εταιρία - είναι η ίδια !!).
Αυτό πραγματικά δεν το θυμόμουν καθόλου, και ήταν μία πολύ-πολύ ευχάριστη "έκπληξη". Βέβαια, υπάρχει πάντα η πιθανότητα να κάνω λάθος, και τα δύο περιοδικά να κυκλοφορούσαν για ένα πολύ μικρό διάστημα ταυτόχρονα (πράγμα που αυτόματα τα καθιστά "διαφορετικά"), αλλά δεν το νομίζω (οι guru των περιοδικών του χώρου, ας δώσουν ό,τι παραπάνω πληροφορίες έχουν !!).
Κάτι διάβασα σε αυτό το τεύχος ότι το ΕΠΤΑ θα επανακυκλοφορούσε με "νέο τίτλο". Μήπως όντως ο νέος τίτλος ήταν "Sprite" ;
Y.Γ.
...βρήκα μέσα και ένα προγραμματάκι του Σπύρου Παράσχη !! (ο γνωστός μας abyss απο το forum, αλλά και παλιότερα απο το PC Master).