Ζητούνται συντάκτες, προσφέρεται αμοιβή

Maddog

Immense Cult RetroFigure
Joined
10 Νοέ 2006
Μηνύματα
4.887
Αντιδράσεις
125
Disclaimer: Δεν έχω την παραμικρή ιδέα αν το ποστ χωρίς απαντήσεις του Wally βρήκε ανταπόκριση μέσω email ή όχι.

Για το παρόν "χτύπημα" αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη και δεν ζήτησα καν άδεια από τους διαχειριστές. Αν διαφωνούν, ας με ακυρώσουν. #)

ΤΟΝΙΖΩ ΞΑΝΑ ΟΤΙ Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ RETROMANIAX ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ "ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ" ΑΥΤΟΝ.

Λοιπόοοον...

Επειδή απολαμβάνω το Phoenix ως αναγνώστης και θα ήθελα να δω ένα "ζουμερό" τεύχος με μπόλικα άρθρα και ει δυνατόν και νέους "συντάκτες" (εδώ μέλη του GRM γράφουν πλέον το μισό PC Master...), προσφέρω αμοιβή!

Αθλοθετούνται 2 βραβεία:

1) Βραβείο repeat offender

Αφορά όσους ήδη έχουν γράψει σε οποιοδήποτε από τα προηγούμενα τεύχη του Phoenix και αποσκοπεί στο να δώσει ένα άτυπο "μπράβο" για την τακτική συμμετοχή.

2) Βραβείο n00bery stick

Αφορά όσους δεν έχουν δημοσιεύσει ως τώρα τίποτα στο Phoenix και το παρθενικό τους άρθρο θα δημοσιευτεί στο τεύχος 5.


Τι πρέπει να κάνετε:


Απλά να γράψετε ένα άρθρο για το θέμα της αρεσκείας σας και να το δω δημοσιευμένο στο τεύχος 5.

Ποιά είναι η αμοιβή;

Αν περιμένατε χρυσάφι, μετοχές της Microsoft, μόνιμη θέση στο Δημόσιο ή οτιδήποτε άλλο υπεραισιόδοξο, θα απογοητευτείτε. Προσφέρω πάντως ένα gift code για οποιοδήποτε παιχνίδι της αρεσκείας σας από τον κατάλογο της GOG.com

Μοναδική εξαίρεση είναι ο manos426f, που αν τυχόν κερδίσει θα λάβει υποχρεωτικά το Baldur's Gate για να μάθει επιτέλους ποιά παιχνίδια αξίζουν σε αυτή την ζωή. :p

Για όσους δεν γνωρίζουν την GOG.com, πρόκειται για την μοναδική πλατφόρμα online αγορών παιχνιδιών χωρίς DRM. Ότι κατεβάσετε από εκεί, είναι δικό σας για πάντα και μπορείτε να το εγκαταστήσετε σε όσα μηχανήματα σας θέλετε. Και στην προκειμένη περίπτωση, το πληρώνει άλλος (εγώ...) οπότε είσαστε διπλά κερδισμένοι. Το μόνο που θα απαιτηθεί από εσάς είναι να κάνετε εκεί ένα registration, αλλιώς δεν μπορώ να σας δώσω το δώρο σας. :)

Κανόνες

α) οι νικητές θα βγουν τυχαία ανάμεσα σε όσους συγγραφείς άρθρων του Phoenix 5 καλύπτουν τις προδιαγραφές που προανέφερα. Υπόσχομαι ότι οι διαδικασίες θα είναι διαφανείς και δεν θα ευνοήσω τυχόν "κολλητούς". Αν κάποιος κολλητός θέλει δωράκι, ας μου το ζητήσει ευθέως και θα του πάρω ένα. :flower:

β) δεν αντικαθιστώ το δώρο με κάτι άλλο, ούτε καν λιγότερης ή ίσης αξίας, αφού εκτός από τους "συντάκτες" θέλω να υποστηρίξω και την αντι-DRM προσπάθεια της GOG.com. Άλλωστε έχει τόσα ωραία ρετροπαίχνιδα!

γ) αν νικήσετε, θα λάβετε τον κωδικό για το δώρο σας με pm στο Retromaniax. Δεν θα χρειαστεί να μου δώσετε ούτε το email σας ούτε κανένα άλλο προσωπικό σας στοιχείο

δ) αν δεν δω τεύχος 5 μέχρι την Πρωτοχρονιά, ο διαγωνισμός ακυρώνεται. Όχι γιατί είμαι τσίπης, αλλά γιατί μετά μένω προσωρινά άνεργος και δεν μπορώ να ξοδεύω λεφτά για παιχνίδια. Μπορείτε φυσικά να περιμένετε να ξαναπιάσω δουλειά και να ζητήσετε το δώρο σας τότε!

ε) αν σκεφτώ άλλον κανόνα στην πορεία, θα τον βάλω. Δικός μου ο διαγωνισμός, δικοί μου και οι κανόνες. :diablotin:

στ) σκέφτηκα άλλον ένα μόλις τώρα, δικαίωμα συμμετοχής έχουν ΟΛΑ τα μέλη του Retromaniax ανεξαρτήτως status (εκτός αν είναι ή αν γίνουν αργότερα μόνιμα banned), συμπεριλαμβανόμενης και της ομάδας διαχειριστών/συντονιστών. Paspartoo, άρχισε να γράφεις!
 
Μπράβο Doc ! Εκπληκτική πρωτοβουλία !

Μακάρι να είχα χρόνο να γράψω κι εγώ τίποτα, αλλά λίγο τα παιδιά, λίγο τα γεράματα και λίγο o Vectrex με έχουν απομυζήσει !!!
 
Doc όντως η πρωτοβουλία είναι εκπληκτική!!!!!

Αν ήταν ποτέ να ξετεμπελιάσω και να γράψω κάτι, φυσικά, δεν θα δεχόμουν το δώρο που δίνεις και θα το βάζαμε ή κλήρωση για δωράκι στο φόρουμ, ή κάτι αντίστοιχο.
 
Ωραία πρωτοβουλία doc.

Εγώ έχω δεσμευτεί να στείλω κάποια άρθρα, πρωτού δω την πρωτοβουλία σου!! Ελπίζω να μπορέσω να τηρήσω την δέσμευση μου.
 
pooky(1) είπε:
..., φυσικά, δεν θα δεχόμουν το δώρο που δίνεις και θα το βάζαμε ή κλήρωση για δωράκι στο φόρουμ, ή κάτι αντίστοιχο.
Παρομοίως ! ;)
 
Μaddog πολυ ωραια πρωτοβουλια.

Συμφωνω με το pooki και εγω με την κληρωση.
 
Xαχαχαχαχαχα

Το ειδα πρωι-πρωι ως τιτλο και κοψοχολιαστηκα μεχρι να δω τι γραφει μεσα :)

Γιατρε καλη η πρωτοβουλια σου.

Μαγκες, γραφτε κανα αρθρακι μεχρι τα μεσα Νοεμβρη ωστε να προλαβουμε το DTP και να βγει ενα Χριστουγεννιατικο πλουσιο τευχος.

Κριμα δεν ειναι να εχουμε μαζευτει ολα τα Ελληνικα ρετρο-παιχνιδο-κεφαλια εδω μεσα και να μην μοιραζομαστε καποιες απο τις γνωσεις μας?
 
Βασίλη καταρχάς σου εύχομαι καλή ξεκούραση και ο επόμενος σταθμός εργασίας σου να σε καλύπτει απόλυτα τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά.

Συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία, αν και νομίζω ότι αυτό που λείπει από το Phoenix δεν είναι οι συντάκτες αλλά ο γενναίος που θα αναλάβει την θέση του αρχισυντάκτη... αφού λοιπόν το θέλεις τόσο πολύ και θα αυξηθεί και ο ελεύθερος χρόνος σου, τι θα έλεγες να προσφερθείς; :flower:
 
Να σας πω. Τα κείμενα που θα στείλουμε σε τη μορφή τα θέλετε; Απλό doc ή docx;;;
 
Κειμενο και φωτογραφιες σε format που να μπορουμε να επεξεργαστουμε - τα κλασικα txt, doc κτλ και αντιστοιχα οι φωτο jpg, bmp, png κτλ.

Oποτε, κειμενα απο QL ή μπομπινες απο AS400 δεν θα γινουν δεκτες :)
 
Mπραβο Γιατρε, ετσι να ξεσηκωνεις το κοσμο.

Η θεματολογια του αρθρου, που περιπου πρεπει να εντασεται?

Ασχετο, αλλα αν και ειμαι στο φορουμ απο το 2007, ποτε δεν καταφερα να

"ανοιξω" το λινκ του Phoenix. Ποτε δεν ανοιξε, ακομα και τωρα ξαναπροσπαθησα,

αλλα ματαια.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ξεστραβωθηκα :cool:

Απο μια γρηγορη ματια, σιγουρα πολλα απο τα αρθρα μου θα ταιριαζαν

στo Phoenoix.
 
Θα ήθελα να γράψω αλλά λίγο οι δουλειές (και λίγο η βαρεμάρα μαζί για να είμαι ειλικρινής) δεν με βλέπω.

Πάντως μπράβο για την πρωτοβουλία στον Maddog, κάτι τέτοια κάνει και ανεβάζει το respect του στα ύψη :)
 
XAXAXA!!! Απίστευτο "παρακινητικό" thread!

Συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία, και από μένα! :thumbup:

alkis21 είπε:
Βασίλη καταρχάς σου εύχομαι καλή ξεκούραση και ο επόμενος σταθμός εργασίας σου να σε καλύπτει απόλυτα τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά.
Συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία, αν και νομίζω ότι αυτό που λείπει από το Phoenix δεν είναι οι συντάκτες αλλά ο γενναίος που θα αναλάβει την θέση του αρχισυντάκτη... αφού λοιπόν το θέλεις τόσο πολύ και θα αυξηθεί και ο ελεύθερος χρόνος σου, τι θα έλεγες να προσφερθείς; :flower:
Couldn't have said it better! :)
 
Δεν βλέπω τίποτα απ'το "Phoenix"... Το μόνο που διαβάζω είναι αυτό:

"Δεν δημοσιεύτηκε μήνυμα σε αυτό το forum τίς τελευταίες 7 ημέρες. Χρησιμοποιήστε τίς παρακάτω επιλογές για να βρείτε παλαιότερα μηνύματα." (που όμως δεν υπάρχουν καθόλου μηνύματα). Τι συμβαίνει; Πολύ καλή πρωτοβουλία πάντως! Μπράβο στον Maddog!
 
Maddog, συγχαρητήρια για το ρομαντισμό :)
 
alkis21 είπε:
Συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία, αν και νομίζω ότι αυτό που λείπει από το Phoenix δεν είναι οι συντάκτες αλλά ο γενναίος που θα αναλάβει την θέση του αρχισυντάκτη... αφού λοιπόν το θέλεις τόσο πολύ και θα αυξηθεί και ο ελεύθερος χρόνος σου, τι θα έλεγες να προσφερθείς; :flower:
Φίλε Άλκη, το ότι δεν θα δουλεύω προσωρινά στην Ιατρική δεν σημαίνει και ότι θα έχω ελεύθερο χρόνο. Το αντίθετο μάλιστα, είχα αρκετά περισσότερο χρόνο όταν δούλευα. Αυτή την στιγμή διαβάζω ένα "μικρό" σύγγραμμα 1600 σελίδων ενόψει εξετάσεων, στα Αγγλικά μάλιστα. Και που βρίσκω χρόνο και για μερικά πράγματα ακόμα, εις βάρος των πιθανοτήτων επιτυχίας μου είναι. Αλλά δεν μπορώ να είμαι τελείως μονόπλευρος στην ζωή μου. Χρόνο να διαβάσω και το Phoenix θα βρω, χρόνο να μάθω DTP από το 0, όχι.

Αρχισυντάκτης θα γίνει ο Wally, at gunpoint στην ανάγκη. Εκτός αν βρεθεί άλλος εθελοντής. ;)

Alucard είπε:
Maddog, συγχαρητήρια για το ρομαντισμό :)
Άλλοι θα το έλεγαν πραγματισμό ίσως. Η αμειβόμενη εργασία είναι συνήθως ελκυστικότερη από την δωρεάν. Η΄ τουλάχιστον έτσι σκέφτηκα... #)
 
Με ή ανευ, η συμμετοχη συνεχιζει αν ειναι αναιμικη (sic)

Στειλτε κανα αρθρο βρε τεμπεληδες :)

Ουδεις εχει χρονο. Ας κοιμηθουμε δυο-τρια βραδια, μια ωρα αργοτερα. Δεν θα λιωσουμε :p
 
Πίσω
Μπλουζα