Bambinella
Extra Galactic RetroEntity!
- Αντιδράσεις
- 31.057
Δηλαδη δεν ξερουμε καν εαν ειναι γυναικα ή αντρας!
Σε ευχαριστω, tonytony.
Σε ευχαριστω, tonytony.
Όλα σωστά , μόνο το 3 μας έμεινε. Η ταινία είναι έγχρωμη , για να βοηθήσω...bambinella 100 είπε:1. Στη σχολη του Πελου Κατσελη. Πηρε το διπλωμα της, αν δεν απατωμαι, το 1969.2. Ο μαγκας με το τρικυκλο.
4. Το 1976.
5. Φρυνη η εταιρα.
6. Εγω, εσυ και ο αλλος.
Για να μην πάρουμε με τη σειρά όλες τις έγχρωμές της , να πω πως είναι το "Γυμνοί στο δρόμο". Δε χωράει αμφιβολία όμως πόσο...Λασκαρόβια είσαι!bambinella 100 είπε:3. Αυτοι που μιλησαν με το θανατο.
(Γεια σου, atanasio!)
Κάπου τελευταία το διάβασα και είδα και το σπίτι που έμενε αλλά που όμως; Δεν το συγκράτησα... :wait2:chris73 είπε:Αν μου επιτρέπεται να θέσω και εγώ μια ερώτηση1) σε ποιό δρόμο της Θεσσαλονίκης μεγάλωσε;
Α μπράβο εδώ το είδα! Από όσο ξέρω η Ζωή Λάσκαρη είναι γεννημένη το 1942.chris73 είπε:Καρόλου Ντηλ .Για να μην κάνω τον έξυπνο μέχρι εδώ το ήξερα, αλλά τον αριθμό τον είδα μόλις τώρα.http://www.tlife.gr/Article/news-laskari/0-72-37033.html
Ωραία ρετρό πλακάκια ε?
Απέναντι έχει ένα σχολείο που πήγαινε η μητέρα μου γυμνάσιο. Φαντάζομαι πως και αυτή εκεί θα πήγαινε σχολείο αλλά δεν ήταν συνομήλικες.
H Wiki λέει το 44, τι να σου πω και εγώ? δεν ξέρω.tonytony είπε:Α μπράβο εδώ το είδα! Από όσο ξέρω η Ζωή Λάσκαρη είναι γεννημένη το 1942.
Kαλά τις ξέρουμε τις ηλικίες της Wiki...chris73 είπε:H Wiki λέει το 44, τι να σου πω και εγώ? δεν ξέρω.