Rakeesh
RetroDB Feeder
- Αντιδράσεις
- 1.918
Δεν ξερω για σας αλλα εγω απο παντα θεωρουσα 2 ασχετα μεταξυ τους προσωπα ως "διδυμακια" και με μπερδευαν, συνηθως αδικαιολογητα. Κατι που εμοιαζαν λιγο, κατι που τα εμαθα την ιδια περιπου εποχη, κατι που δεν εδινα πολλη σημασια, με αποτελεσμα να νομιζω οτι ειναι το ιδιο προσωπο, ή οτι ο ενας ήταν ο αλλος.
(Αυτο επισης καθε φορα που βρισκομουν σε καινουργιο περιβαλλον (πχ. νεα ταξη) οπου παντα υπηρχαν 2 ή περισσοτερα παιδια που τα μπερδευα για πολυ καιρο, μεχρι να συνηθισω ή να τα δω μαζι διπλα διπλα
)
Πιο πολυ για να τακτοποιησω το δικο μου φτωχό μυαλο, ξεκινω με μια λιστα με ηθοποιους που με μπερδευαν.
*Ρεα Καραγιαννίδου vs. Δώρα Χρυσικού
*Μαρία Ναυπλιώτου vs. Φιλαρέτη Κομνηνού
*Γιάννης Σαρακατσάνης vs. Δημήτρης Μακαλιάς
*Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος vs. Πέτρος Λαγούτης vs. Γιωργής Τσαμπουράκης vs. Νίκος Κουρής
Το αν οντως μοιαζουν και αν δικαιολογειται το μπερδεμα, το αφηνω σε σας
(Αυτο επισης καθε φορα που βρισκομουν σε καινουργιο περιβαλλον (πχ. νεα ταξη) οπου παντα υπηρχαν 2 ή περισσοτερα παιδια που τα μπερδευα για πολυ καιρο, μεχρι να συνηθισω ή να τα δω μαζι διπλα διπλα

Πιο πολυ για να τακτοποιησω το δικο μου φτωχό μυαλο, ξεκινω με μια λιστα με ηθοποιους που με μπερδευαν.
*Ρεα Καραγιαννίδου vs. Δώρα Χρυσικού
*Μαρία Ναυπλιώτου vs. Φιλαρέτη Κομνηνού
*Γιάννης Σαρακατσάνης vs. Δημήτρης Μακαλιάς
*Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος vs. Πέτρος Λαγούτης vs. Γιωργής Τσαμπουράκης vs. Νίκος Κουρής
Το αν οντως μοιαζουν και αν δικαιολογειται το μπερδεμα, το αφηνω σε σας