Θεία Λένα
RetroJunkie
- Αντιδράσεις
- 4.671
Με μια πρόχειρη έρευνα στο φόρουμ δε βρήκα αντίστοιχο θέμα. Θα ήθελα να μαζέψουμε στο παρόν όλους τους ηθοποιούς που τραγούδησαν, είτε στα πλαίσια των ρόλων τους είτε ξέχωρα. Είναι πάρα πολλοί κι ελπίζω να τους βρούμε όλους. Κάποιοι μάλιστα κάνανε και δεύτερη ή παράλληλη καριέρα στο τραγούδι. Ξεκινώ εγώ με δύο γνωστές αλλά όχι και πασίγνωστες περιπτώσεις
- Κώστας Βουτσάς
Όλοι μας ξέρουμε τα θρυλικά πλέον "φσσσσσστ Μπόινγκ" και το
"-αψου - γιτσες - στω".
Ο Βουτσάς όμως έξω από αυτά ηχογράφησε κι έναν δίσκο το 1975 με ωραία σατυρικα τραγούδια.
Στα κομμάτια συμπεριλαμβάνεται και το τουμπου Ζα του Μαρκόπουλου ( για το οποίο μάλιστα ο συνθέτης μήνυσε τον ηθοποιό) αλλά και σε πρώτη εκτέλεση το ντουγλερι και ντουγλερεα ( στις παράγκες) που στις μέρες μας είναι πιο γνωστό από τον Γιάννη Μπέζο ως Δογκανο στο " εκείνες κι εγώ".
Προσθέστε ελεύθερα.
- Κώστας Βουτσάς
Όλοι μας ξέρουμε τα θρυλικά πλέον "φσσσσσστ Μπόινγκ" και το
"-αψου - γιτσες - στω".
Ο Βουτσάς όμως έξω από αυτά ηχογράφησε κι έναν δίσκο το 1975 με ωραία σατυρικα τραγούδια.
Στα κομμάτια συμπεριλαμβάνεται και το τουμπου Ζα του Μαρκόπουλου ( για το οποίο μάλιστα ο συνθέτης μήνυσε τον ηθοποιό) αλλά και σε πρώτη εκτέλεση το ντουγλερι και ντουγλερεα ( στις παράγκες) που στις μέρες μας είναι πιο γνωστό από τον Γιάννη Μπέζο ως Δογκανο στο " εκείνες κι εγώ".
Προσθέστε ελεύθερα.