Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές... Φίλοι ή εχθροί για τους νέους; [Εκδόσεις Φωτοδότες]

@telonio

:rofl: :rofl: :rofl:

Ωρε Μάριε !!!!!!!!!!!!!! Χα!Χα!Χα!Χα! Τους έχεις επισκιάσει όλους ! Επόμενο βήμα ? Εκδοτικός οίκος, επειγόντως !!!!!!!

:bow: :bow: :bow:
 
Εντάξει παιδιά... "καρφί" για την κόλαση όλοι... Δεν έχουμε καμια ελπίδα...

6η φωτό από την αρχή (συμπεριλαμβανομένης και της φωτό του βιβλίου), δεξιά σελίδα, τρίτη γραμμή: "combuter games"... Μάλλον ήταν η απομίμηση του περιοδικού Computer Games... Μούφα, όπως στα πανηγύρια που πουλάνε παπούτσια "Adibas" αντί για "Adidas" :p

Ντίνο, απίστευτο το εύρημα σου! :bow: :bow: :bow:

"Κυκλοφορέι" ένα αντίστοιχο βιβλιαράκι στο ίντερνετ, σε μορφή PDF για τη μουσική, ξέρετε για αυτούς που ακούν συγκροτήματα όπως Μεγάλος Θάνατος, Βαθύ Πορφυρό, Όπλα και Τριαντάφυλλα και τη Λατρεία του Μπλε Στρειδιού
 
Είχε πέσει κάποτε στα χέρια μου το "Μεσάνυχτα στην Ντίσκο". Ο συγγραφέας του προσπαθούσε να δαιμονοποιήσει τις ντίσκο, καθώς και την ποπ και ροκ μουσική επειδή ακούγεται στις ντίσκο.

Ενα μεγάλο ποσοστό ήταν αναδημοσιεύσεις αποσπασμάτων από εφημερίδες της εποχής, οι οποίες σε μεγάλο βαθμό δεν είχαν καμία σχέση με το θέμα του βιβλίου.

Ο λόγος, σύμφωνα με τον συγγραφέα, που έγραψε το βιβλίο είναι αρκετά αστείος. Διάβαζε για την εξεταστική και αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα από το διάβασμα. Πάει σε μια ντισκοτέκ στο Σύνταγμα. Του σερβίρουν ένα ουίσκι-μπόμπα, το οποίο μαζί με την δυνατή μουσική, τον πείραξε. Την επόμενη μέρα όταν συνήλθε, αποφάσισε πως πρέπει να προειδοποιήσει την νεολαία για να μην πάθουν ότι έπαθε και αυτός..
 
theoritikos είπε:
Είχε πέσει κάποτε στα χέρια μου το "Μεσάνυχτα στην Ντίσκο". Ο συγγραφέας του προσπαθούσε να δαιμονοποιήσει τις ντίσκο, καθώς και την ποπ και ροκ μουσική επειδή ακούγεται στις ντίσκο. Ενα μεγάλο ποσοστό ήταν αναδημοσιεύσεις αποσπασμάτων από εφημερίδες της εποχής, οι οποίες σε μεγάλο βαθμό δεν είχαν καμία σχέση με το θέμα του βιβλίου.

Ο λόγος, σύμφωνα με τον συγγραφέα, που έγραψε το βιβλίο είναι αρκετά αστείος. Διάβαζε για την εξεταστική και αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα από το διάβασμα. Πάει σε μια ντισκοτέκ στο Σύνταγμα. Του σερβίρουν ένα ουίσκι-μπόμπα, το οποίο μαζί με την δυνατή μουσική, τον πείραξε. Την επόμενη μέρα όταν συνήλθε, αποφάσισε πως πρέπει να προειδοποιήσει την νεολαία για να μην πάθουν ότι έπαθε και αυτός..
Καταπληκτικό! theoritikos έλυσες την απορία των ρετρομελών!

ο telonio κάνει πλάκα, αλλά κάποιοι τα πιστεύουν αυτά :p
 
Ωραίος το εύρημα του DINOυ. Εγώ πάλι σε μία εκδρομή με το πνευματικό κέντρο απέκτησα το βιβλίο ο "Σατανισμός στη ροκ μουσική" που όπως βλέπω είναι της ίδιας εκδοτικής εταιρίας. Θυμάμαι επίσης ότι είχαμε δει και βιντεοκασσέτα που αποδεικνύουν ότι η ροκ μουσική υμνεί το Σατανά. Θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι, το όνομα των Kiss, εκτός του ότι σημαίνει Kings In Satan's Service, το σύμβολό του που τα 2 S είναι κεραυνός, συμβολίζουν την πτώση του άγγελου Εωσφόρου από τον ουρανό και την εκδίωξή του από το Θεό. Επίσης η φιγούρα του Michael Jackson που βλέπεται παρακάτω συμβολίζει πάλι τον κεραυνό με τα παραπάνω επακόλουθα.

kiss-logo.jpg

michael-jackson-by-SuzyBlooms[111299].jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Δυστυχώς ο πατήρ Χαράλαμπος Βασιλόπουλος, αρχιμανδρίτης, τέως ηγούμενος της Μονής Πετράκη, και συγγραφεύς του αποκαλυπτικωτάτου πονήματος "Τέρατα και Σημεία των Σκοτεινών Δυνάμεων" εκοιμήθη τωι 1982 και ούτω δεν ηδυνήθη να συμπεριλάβηι τα όργανα τούτα του Εωσφόρου εις το τομίδιον, το οποίον, κυκλοφορήσαν εν έτει 1968 από τας εκδόσεις "Ορθόδοξος Τύπος", εδωρήθη μετ' αυτογράφου αφιερώσεως του συγγραφέως εις τον προσωπικόν του φίλον Ελεφαντοπατέρα, ανεκαλύφθη υπό του υπογραφομένου μετ' ολίγα έτη, κατά την διάρκειαν ανασκαφών εις την πατρικήν βιβλιοθήκην, ανεγνώσθη δε απνευστί άμα τηι ανακαλύψει του. Ίδετε, εν Ρετρώι συμφορουμίται και συμφορουμίτριαι, το εξώφυλλον μετά του καταλόγου των θεμάτων με τα οποία ο συγγραφεύς κατεγίνετο, εις την κατωτέρω ιστοσελίδα, ήτις παραθέτει και εκτενές απόσπασμα αποκαλύπτον τας σατανιστικάς κλίσεις του διασήμου, τότε, συγκροτήματος Beatles. Και ναι μεν, Θείαι Χάριτι, το συγκρότημα διελύθη εν μόλις έτος μετά τας αποκαλύψεις του πατρός Βασιλοπούλου, αλλ' άλλα συγκροτήματα κατά πολύ χείρονα των Beatles ενεφανίσθησαν έκτοτε, ως επί παραδείγματι τα υπό του αδελφού Stratos84 αναφερόμενα ολίγας δημοσιεύσεις υπεράνω της παρούσης.

 




Κώδικας:
http://diskoryxeion.blogspot.com/2014/10/beatles-lennon.html
 


Πραγματικά το βιβλιαράκι ήταν θησαυρός. Και πού δεν έβρισκε επιρροές του Σατανά. Στη φθορίωση του νερού. Στο ποτό "Κοκολά" (δεν τόλμησε να γράψει Κόκα Κόλα, αν και σ' αυτην αναφερόταν, διότι σου λέει μη φάμε και καμιά μηνυσάρα στα καλά καθούμενα). Στην ομοφυλοφιλία. Στον Μπάτμαν. Στο ότι το πρόσωπο του Σατανά μπορούσε να αναγνωριστεί στα μαλλιά της βασίλισσας Ελισσάβετ σε κάτι χαρτονομίσματα (αυτό είναι γεγονός, αν και χρειάζεται μεγάααααααλη φαντασία για να δει κανείς τη μούρη μιας κατσίκας στο μαλλί. Που βέβαια είπαν δεν ήταν κατσίκα αλλά τράγος. Που δεν ήταν τράγος αλλά ο σατανάς)


 


devil.jpg

 


Τους Εγγλέζους τους είχε πολύ στην μπούκα άλλωστε, κάτι με Μπητλς, κάτι που είχαν πρόσφατα καταργήσει τους νόμους που ποινικοποιούσαν την ομοφυλοφιλία (μα τι ψύχωση έχουν μ' αυτά οι φανατικοί χριστιανοί όλων των δογμάτων?). Βέβαια αυτό ήταν Καναδέζικο νόμισμα, αλλά τι Καναδοί τι Άγγλοι, ίδια όργανα του Σατανά ήταν.


 


Όλες οι conspiracy theories σ' εκείνο το μικρό βιβλιαράκι ήταν μαζεμένες. Οπότε φαντάζεστε τι θα έλεγε για τα κομπιουτεροπαίχνιδα και το ίντερνετ αν τα είχε προλάβει.


 


Τον φανταζομαι ν' ακούει τον "Μπάλλο" του Σαββόπουλου που βγήκε 3 χρόνια μετά το βιβλιαράκι του.


 


Ανηφορίζουνε πομπές και μπαίνει ο μέγας τράγος



ο πρωταγωνιστής, μʼ ένα πριόνι.



Φοράει τενεκεδένιο στέμμα κι ένα ζευγάρι παρωπίδες



ραντίζει με αίμα τις πέτρινες κερκίδες



κάνοντας το τοπίο να μεγαλώσει.


 


ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΡΙΧΤΑ? Σατανιστικές ανθρωποθυσίες! Απαγορέψτε το! (η μόνιμη πιπίλα τους. Όπως γράφει και στο τέλος του αποσπάσματος, "Η απαγόρευσις, λοιπόν, της μουσικής του "ΒΙΜΠΡΑΣΕΞ" είναι μια άμεσος και επιτακτική ανάγκη!».)

 

 

 

 




reine.jpg

can4f.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
elephadas είπε:
Δυστυχώς ο πατήρ Χαράλαμπος Βασιλόπουλος, αρχιμανδρίτης, τέως ηγούμενος της Μονής Πετράκη, και συγγραφεύς του αποκαλυπτικωτάτου πονήματος "Τέρατα και Σημεία των Σκοτεινών Δυνάμεων" εκοιμήθη τωι 1982 και ούτω δεν ηδυνήθη να συμπεριλάβηι τα όργανα τούτα του Εωσφόρου εις το τομίδιον, το οποίον, κυκλοφορήσαν εν έτει 1968 από τας εκδόσεις "Ορθόδοξος Τύπος",.........

Όλες οι conspiracy theories σ' εκείνο το μικρό βιβλιαράκι ήταν μαζεμένες. Οπότε φαντάζεστε τι θα έλεγε για τα κομπιουτεροπαίχνιδα και το ίντερνετ αν τα είχε προλάβει.

..........
Κι αν εχουν καποιο υπερελαχιστο ελαφρυντικο καποιοι - φυση και θεση (υπερ)συντηριτικοι - πνευματικοι "πατερες" και κατα 99% ασχετοι με το αντικειμενο ....



για να θυμηθουμε και τα κατορθωματα των ... "Εθνοπατέρων"

cgo102013b.jpg
 
Σαν να αποκτά ο πολίτης όπλο ένα πράγμα, κάτι σαν ραβδωτό και με επιλογή κατα ριπάς έτσι;
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Hamtaro είπε:
Και το σχετικό άρθρο





(η τελευταια σελιδα του 10 σελιδου αρθρου )

Hamtaro απο που ειναι το αποκομα ?

η 8η σελιδα του αρθρου.

1skrbl.jpg

33f8gzt.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Από το Computer για Όλους Ιανουαρίου '95 (Στήλη "Πριν 10 Χρόνια")
 
Ένα βιβλίο των "Φωτοδοτών (που λέει ο λόγος)" έχω διαβάσει και οι άνθρωποι είναι εντελώς Νεάτρνταλ, όποιος δε καταφέρει να πειστεί από οτιδήποτε γράφουν ή είναι κάτω των 10 ετών ή έχει φυλάξει την κριτική του σκέψη στο ντουλάπι κάτω από τον μπουφέ για να μην σκονίζεται.
 
Hamtaro είπε:
Και το σχετικό άρθρο
Απορω κανενας δεν διαβασε τα ονοματα των συμμετεχοντων στην επιτροπη απο το scan του Hamtaro ...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα