Diogr
Retro Member
- Αντιδράσεις
- 39
Καιρό τώρα στο Forum αυτό όπως και σε ένα άλλο Ελληνικό βλέπω πολλούς Έλληνες (δεν το έχω ψάξει παρά έξω) να κατακρίνουν παιχνίδια FMV που είχαν βγει στο παρελθόν. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω προς τι τόσο μίσος και απέχθεια. Εντάξει, είπαμε όλοι έχουμε τα αγαπημένα μας είδη παιχνιδιών, δεν μπορούν όλα να αρέσουν σε όλους. Εγώ δεν ξέρω γιατί, αλλά τα FMV παιχνίδια (τα περισσότερα τουλάχιστον) με είχαν συναρπάσει και ακόμα συνεχίζουν να μου αρέσουν πάρα πολύ. Ήταν κάτι πρωτόγνωρο τότε να έχεις, κατά κάποιο τρόπο, υπό τον έλεγχο σου έναν πραγματικό άνθρωπο (όσο χαζό και αν ακούγεται) και να βλέπεις πραγματικούς ανθρώπους να κινούνται ανάμεσα σε 2D & 3D αντικείμενα/δωμάτια ή και σε πραγματικά τοπία, κλπ. Για εμένα ήταν κάτι το μαγικό, το υπέροχο. Δεν σταμάτησα ποτέ να γουστάρω παιχνίδια της Sierra & LucasArts με γραφικά και cartoons αλλά και όλα τα άλλα σε στυλ FMV σίγουρα με είχαν κερδίσει. Τα FMV Games για εμένα ήταν......... σαν........«ταινίες» που τελικά εγώ έδινα την τελική κατάληξη και εγώ αποφάσιζα τι θα γινόταν.
Δεν μπορώ ποτέ να τα ξεχάσω και δεν θέλω.
Τα μοναδικά εκείνη την εποχή που έπαιξα ήταν τα εξής και ακόμα και σήμερα τα βάζω που και πού να τα θυμάμαι.
[TABLE=border: 0, cellpadding: 0, cellspacing: 0, width: 132]
[TR]
[TD]7th Guest, The[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11th Hour, The[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gabriel Knight 2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Black Dahlia[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Dracula Unleashed[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mad Dog McCree[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Myst[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Phantasmagoria 1 & 2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ripper[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Under a Killing Moon[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Wing Commander[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]The X-Files Game[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Δεν μπορώ ποτέ να τα ξεχάσω και δεν θέλω.
Τα μοναδικά εκείνη την εποχή που έπαιξα ήταν τα εξής και ακόμα και σήμερα τα βάζω που και πού να τα θυμάμαι.
[TABLE=border: 0, cellpadding: 0, cellspacing: 0, width: 132]
[TR]
[TD]7th Guest, The[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11th Hour, The[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gabriel Knight 2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Black Dahlia[/TD]