Απίστευτα και όμως αληθινά (That's incredible)

akmakas

Banned
Joined
3 Mαϊ 2006
Μηνύματα
4.204
Αντιδράσεις
74
Απίστευτα και όμως Αληθινά (That's Incredible, 1980-84), ΕΡΤ


Πρεμιέρα: Σάββατο 5/12/1981


Να ξεκινησω και εγω με την σειρα μου να πω δυο λογια για την σειρα,που παιζοταν στις αρχες τις δεκαετιας του 80! Απιστευτα και ομως αληθινα!

Η σειρα ειχε τρεις παρουσιαστες δυο αντρες και μια γυναικα τα ονοματα τους

τα εχω ξεχασει.Παρουσιαζαν περιεργα γεγονοτα απο ολο τον κοσμο πραγματικα απιστευτα!!Ηταν μια απο τις ποιο αγαπημενες μου σειρες!Δεν ειχα χασει ουτε ενα επεισοδιο!

Σε ενα επεισοδιο το θυμαμαι σαν χθες ειχαν παρουσιασει Το θρυλικο Dragons lair (Το γνωριζετε ολοι φυσικα!)

Εμφανιστηκε στην Αμερικη.Ηταν το πρωτο game με CD Laser disc!!!!!

Ειχα παθει μεγαλο ταρακουλο απο τα γραφικα του!

Τοτε ειχα μια παιχνιδιμηχανη την Unimex mark ix με 4 χρωματα και γραφικα παυλες και τετραγωνα!Εκανα πολυ καιρο να ξαναπαιξω χι χι!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
THAT'S INCREDIBLE !!

...απ' έξω θυμάμαι μόνο το όνομα της ξανθιάς !! (Κάθυ Λη Κρόσμπυ). :D

...μιά που συνδιάσαμε τα arcades με το συγκεκριμένο show, θυμάστε που σε ένα επεισόδιο είχαν φέρει κάποιους... masters των arcades, οι οποίοι πλάκωσαν το Ms. Pac-Man και μάλιστα ένας απο αυτούς το "μηδένισε", ή κάτι τέτοιο; :D
 
Αν το θυμαμαι Billy τοτε ηταν που καταλαβα οτι δεν ξερω Pacman

δεν θυμαμαι τι ειχε γινει στο τελος ομως θυμαμαι με ποσο μεγαλη ανεση

απεφευγαν τα φαντασματακια!Οι ανθρωποι..επαιζαν μεχρι να το βαρεθουν!

νομιζω στο τελος χωρις να ειμαι σιγουρος ειχαν απομεινει 2 παιχτες και θα πηγαιναν για τον τελικο!
 
billy δεν το μηδένισε. Το είχε φτάσει σε μια πίστα όπου από εκεί κι έπειτα δε βγάζει τους τοίχους του λαβύρινθου! Το άτομο δεν παιζόταν!

Για το Dragon's Lair τι να πω...έρωτας από εκείνη την εκπομπή κι έπειτα! Πρόσφατα το έτρεξα / τελείωσα στο Daphne κι εκπληρώθηκαν ανικανοποίητοι πόθοι ετών! :)
 
Απο τα dragons lair που βγηκαν δεν τερματισα ουτε ενα χμμμμμμμ

μουμπλε μουμπλε!μαλλον θα τα ξαναπιασω στα χερια μου τωρα!
 
Τζων Ντεϊβιντσον

Φρανκ Τάρκεντον

Καθυ Λη Κροσμπυ

Οσο για το pacman...

καθιστε ρε παληκαρια γιατι ειμαι μαστορας του ειδους...το εχω σπουδασει.

Λοιπον, μπορω να σας πω καταρχην οτι παιζαν το ms pacman.

Δεν εκαναν τιποτα σπουδαια πραγματα, χαναν συνεχεια.

Αλλα υποψιν οτι ειχαν ρυθμισει τα μηχανηματα οι διοργανωτες ωστε να τρεχει πιο γρηγορα, οποτε τα συστηματα που καναμε εμεις οι υπολοιποι "επαγγελματιες" παιχτες δεν θα επιαναν.

Αρα για να τους κρινουμε θα πρεπει πρωτα να ξερουμε σε ποιον βαθμο δυσκολιας επαιζαν. Παντως απ οσα ειδα δε μου γεμισαν το ματι, σιγουρα εγω θα πηγαινα καλυτερα!!
 
Παιδια ξέρετε τί απίστευτο θυμήθηκα; Είχαν εφευρει νερό το οποίο δεν προκαλούσε βραχυκυκλωμα...ήταν καλός αγωγός...του εαυτού του :) ) . Για να το αποδείξουν είχαν βάλει από αυτό το νερό σε μία μεγάλη τετράγωνη γυάλα και μέσα σε αυτή πέταξαν ένα MAC II Classic μαζί με το ποντίκι και το πληκτρολόγιο... Και φυσικά το μακάκι δούλευε χωρίς πρόβλημα. Κοιτούσα σα χαζός. Κάπου το 1986 πρέπει να ήταν.

Είναι η μόνη σκηνή που θυμάμαι από αυτή τη σειρά αλλά ....χαρακτηριστική ;-)
 
Ναι το θυμάμαι κι'εγω... αλλά νόμιζα οτι ήταν τηλεόραση αυτό που πέταξαν μέσα. Επίσης να προσθέσω ότι υπήρχε και υγρό για την ακτινοβολία των crt monitor... Αντί για φίλτρο , έβαζες το Monitor σου σ'αυτό μέσα (σβηστό) και μετά όταν το έβγαζες ήταν bulletproof... το θυμάστε αυτό;;;
 
Τρομερη εκπομπη για την εποχη της!

Εγω παντως ακομα και σημερα χρησιμοποιω πολλες φορες την φραση ΔΑΑΑΤΣ ΙΝΚΡΕΝΤΙΜΠΩΩΩΛ - κυριως ειρωνικα βεβαια :)

Μπορει καποιος να βρει το sample που φωναζε την παραπανω φραση εν χορω το ζωντανο κοινο της εκπομπης?

Αυτο θα ηταν οντως... Δααατς Ινκρέντιμπωωωλ :D
 
Ε οχι ρε φιλαρακι, με εστειλες!! Ωραιοςςς...
 
Παιδιά μήπως έχει κανείς κανένα επεισόδιο ξεχασμένο σε καμιά κασσέτα;;;;
 
AEON είπε:
Για το Dragon's Lair τι να πω...έρωτας από εκείνη την εκπομπή κι έπειτα! Πρόσφατα το έτρεξα / τελείωσα στο Daphne κι εκπληρώθηκαν ανικανοποίητοι πόθοι ετών! :)
μαλλον το κοβω και εγω για dragons lair και space ace, στο επομενο διαστημα για gaming
 
that's incredible

εεε καλά (για το νερο που λετε κτλ)

μερικα επισοδια ηταν τελειως μουφα..

θυμαμαι πως εχω δει τουλαχιστο 2 φορες για alien encounters σε αυτο το σοου
 
Θυμάμαι κι εγώ τα γραφικά του Dragon's Lair στο Απίστευτα κι Όμως Αληθινά. Αυτό κουβεντιάζαμε στο σχολείο για μήνες μετά.

Όμως θυμάμαι και κάτι άλλο: το διαγωνισμό μήκους νυχιών, όπου κάτι κυρίες Αμερικάνες είχαν αφήσει τα νύχια τους να μεγαλώνουν επί μήνες, να μην πω χρόνια, με αποτέλεσμα να είναι μήκους πολλών μέτρων. Δεν κάνω πλάκα. Αυτό μου έχει μείνει χαραγμένο μετά τόσα χρόνια. Ήταν κάτι στιγμιότυπα σαν κι αυτό εδώ:

nailszi4.jpg
 
"απίστευτα και όμως αληθινά"

Αλλη μια εκμπομπη απο το παρελθον που παρακολουθουσαμε με μανια ηταν το "Απίστευτα και όμως αληθινά" που παιχτηκε απο την κρατικη την δεκαετια του 80'.

Αναμνησεις απο αυτην δεν εχω πολλες περα απο κατι καταπληκτικα θεματα με ατομα που στηνανε απειρα "ντομινος" ,αλλους να κραταν την αναπνοη τους σε σημειο που να νομιζεις οτι τα τιναξαν και αλλους να διπλωνονται και να χωρανε σε κουτια μικροσκοπικου μεγεθους.

2 σκεψεις ακομα ,οτι τοτε εντυπωσιαζομασταν πολυ πιο ευκολα και οτι δυσανασχετουσα οταν εβαζε καποιο θεμα που δεν ηταν της αρεσκειας μου. > :(

2000110413039776230_fs.jpg


"Απίστευτα και όμως αληθινά"

That's Incredible! was a reality television show that ran on the ABC television network from 1980 to 1984. The show featured people performing stunts and reenactments of allegedly paranormal events. The show was co-hosted by John Davidson, Fran Tarkenton and Cathy Lee Crosby, and was produced by Alan Landsburg Productions. Originally aired as an hour-long program, episodes were later re-edited into 30 minute segments for syndication.
That's Incredible! was revived in 1988, hosted by Davidson, Cristina Ferrare, and Tracey Gold and was renamed Incredible Sunday. It lasted only during the 19881989 season.

A number of the stunts performed were quite dangerous, including juggling knives, staying inside a small box for hours, and one involving a man catching a bullet between his teeth (at least seven people have lost their lives attempting that stunt). The dangerous nature of these stunts eventually prompted producers to augment the footage with the caption "Do Not Try This Yourself". Steve Baker also known as "Mr. Escape", was frequently featured on the show.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=1fh_R0Mh1Jk]YouTube - That's Incredible! promo - TV24 WCGV Milwaukee (1984)

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=zFXtb9jBaBM]YouTube - That's Incredible!
 
Πραγματικά αγαπημένη εκπομπή και δεν έχανα επεισόδιο. Βέβαια εκείνο που δυστυχώς μου έχει μείνει είναι :nervous: εκείνο το "ωραίο" το επεισόδιο με κάποιον που βαλσάμωνε κατσαρίδες δημιουργώντας ποικίλα θέματα πάνω σε μακέτες, ένα εξ αυτών και ολόκληρο το σκηνικό της εκπομπής! :xm: Χαρά που πήραν οι παρουσιαστές που είδαν τους ευαυτούς τους σαν μια κατσαριδούλα η μικρή Τερεζα :precry: .Άκομή θυμάμαι την προσπάθεια της παρουσιάστριας να γελάσει με το ...αριστούργημα.
 
Αχ I copy that για το Dragon's Lair... κι εμενα ηταν.. τραυματικη εμπειρια οταν ειχα δει εκεινο το επεισοδιο (πιθανοτατα σε επαναληψη) :)
 
Κι εγώ θυμάμαι το επισόδειο με το Dragon's Lair, μου είχε πέσει το σαγόνι... Επίσης θυμάμαι ένα θέμα με κάποιον ο οποίος είχε πρόβλημα στην καρδιά και για να μην τον ανοιγοκλείνουν συνέχεια για εγχειρίσεις του είχανε βάλει... φερμουάρ!

Φοβερή εκπομπή, είχα προσπαθήσει να βρω επισόδεια αλλά απέτυχα :(
 
Ψάχνω Παλιά τηλεοπτική σειρά <<Απίστευτα και ομως αληθινά>>

Ψάχνω πληροφορίες για μια παλιά τηλεοπτική σειρά τον τίτλο στα αγγλικά, τους παρουσιαστές και αν εχει βγεί σε DVD.Ηταν σειρά με κατορθώματα και δοκιμασίες σαν Record Guiness νομίζω οτι οι παρουσιαστές ηταν δυο ενας άντρας και μια γυναίκα και έδειχναν άτομα απο ολο τον κόσμο που έκαναν διαφορα κόλπα.Θυμάμαι εναν που έκανε σούζα για πολλή ωρα και πέρασε με σούζα ενα πολύ μικρό στενό κατηφοράκι με πολλές στροφές οταν ξαφνικά βγήκε μπροστά του ενα αυτονκίνητο και έλεγαν οτι ισως θα εγκατέλειπε το εγχείρημα αλλα αυτός συνέχισε και πέρασε το αυτοκίνητο με σούζα η κάποιος πηδούσε πάνω απο αυτοκίνητο που έτρεχε καταπάνω του με 100 χιλιόμετρα την ώρα και αυτο περνούσε απο κάτω.
 
Πίσω
Μπλουζα