ARETARA
RetroNuts!
- Joined
- 1 Σεπ 2010
- Μηνύματα
- 2.221
- Αντιδράσεις
- 2.691
ειναι η βασιλισσης σοφιας(στην αρχη της) στο συνταγμα..δεξια διακρινεται το προαυλιο της βουλης και στο βαθος δεξια το θυρωρειοARETARA είπε:Πολυσύχναστος δρόμος στην Αθήνα του 1981. Νομίζω ότι πρέπει να είναι η Πανεπιστημίου. (Από την ταινία "Ο Λαμπρούκος μπαλαντέρ"). Σε σχέση με την παρατήρηση του geobal για τους Απέναντι, πιθανότατα θα είναι σωστή. Σε ποιο ύψος του Ηλεκτρικού γίνεται/γινόταν το Κυριακάτικο παζάρι του Πειραιά;
Προβολή συνημμένου 37016
Ναι, δεν αποκλείεται, αν και το info λέει αρχές 80. Πάντως αυτά τα Leyland λεωφορεία εγώ δε τα θυμάμαι. Αλλά κάποια παλιά λεωφορεία κυκλοφορούσαν μέχρι αρχές '80 (ακόμα και εκείνα τα "καμπυλωτά" πίσω).thebest20 είπε:Και η τρίτη μου φαίνεται ότι είναι δεκαετίας 70!Το λεωφορείο φαίνεται πάρα πολύ παλιό!
H foto με το burgeraδικο (Jollys) είναι απο Λεωφ. Αλεξάνδρας - ύψος Ασκληπείου. Μετά τα jollys έγιναν Goodys (1990 -91 νομίζω) τα όποια ύπαρχουν εως σήμερα.(Η απόδειξη μάλιστα γράφει ως επωνυμία JOLLYS AE)ARETARA είπε:Θα συμφωνήσω με τον φίλο don dokken, φυσικά και γνωρίζω ότι δεν είναι '80s και ότι χρειάζεται χρονική επέκταση το θέμα. Δεν ξέρω αν μου επιτρέπεται η αναφορά σε ταινίες της περιόδου, εν πάσει περιπτώσει θα αναφέρω και 3 snapshots από τους "Απέναντι" (1981). Οι δύο της περιοχής Μοναστηρακίου συνοδεύονταν με μουσικό χαλί το γνωστό "Η μάνα η Τούρκα".
To μπεργκεράδικο Jolly στην 1η φοβερή φωτο (Λ. Αλεξάνδρας & Ασκληπιού) έγινε στις αρχές 90's Goodys και υπάρχει μέχρι σήμερα. Το 1996 εργαζόμουν εκεί επί 8 μήνες... Το τι μπέργκερ έχω φάει δεν λέγεται...ARETARA είπε:Θα συμφωνήσω με τον φίλο don dokken, φυσικά και γνωρίζω ότι δεν είναι '80s και ότι χρειάζεται χρονική επέκταση το θέμα. Δεν ξέρω αν μου επιτρέπεται η αναφορά σε ταινίες της περιόδου, εν πάσει περιπτώσει θα αναφέρω και 3 snapshots από τους "Απέναντι" (1981). Οι δύο της περιοχής Μοναστηρακίου συνοδεύονταν με μουσικό χαλί το γνωστό "Η μάνα η Τούρκα".
VAGBITH είπε:To μπεργκεράδικο Jolly στην 1η φοβερή φωτο (Λ. Αλεξάνδρας & Ασκληπιού) έγινε στις αρχές 90's Goodys και υπάρχει μέχρι σήμερα. Το 1996 εργαζόμουν εκεί επί 8 μήνες... Το τι μπέργκερ έχω φάει δεν λέγεται...![]()
Συνάδελφεεεε !!!Pantel είπε:Πλάκα κάνεις.......Εκείνη την περίοδο δούλευα στα Taco Time - 100m πιο πέρα LOL