Η Θεατρίνα (1977 ΕΡΤ)

Πάρα πολλά μπράβο, και ευχαριστούμε πολύ!!!Φαίνεται πολύ ανώτερο σαν υπόθεση από το ''Πονηρό Θηλυκό Κατεργάρα Γυναίκα'', και απορώ πως από ένα θεατρικό έργο μπορούσαν να βγάλουν δύο τόσο διαφορετικά ''έργα''
 
Ούτε χορο ουτε τραγουδι ειχε τελικα η σειρα,ουτε τα 75 επεισοδια καταφερε να φτασει λογω μετριας τηελεθεασης...

Παρ οτι η Αλικη ηταν ηδη 43 χρονων,φανταζομαι οτι στα φλας μπακ ως μαθητρια του γυμνασιου δεν χρησιμοποιουσε καποια αλλη ηθοποιο :p :p
 
Όχι, δεν χρησιμοποιούνταν άλλη ηθοποιός στα φλας μπακ και η Αλίκη το 1977 ήταν 44 ετών...
 
Και 65αρα να ηταν, παλι στα φλας μπακ η ιδια θα εκανε τη μαθητρια.

Αυτο ειναι κατι που παντοτε θαυμαζα στην Αλικη. Τα νιατα, το μπριο και η δροσια της την ακολουθησαν μεχρι το τελος!
 
bambinella 100 είπε:
Και 65αρα να ηταν, παλι στα φλας μπακ η ιδια θα εκανε τη μαθητρια.Αυτο ειναι κατι που παντοτε θαυμαζα στην Αλικη. Τα νιατα, το μπριο και η δροσια της την ακολουθησαν μεχρι το τελος!
Μπορώ εγώ να μην συμφωνήσω σε όλα αυτά;;; Με κάλυψες εντελώς bambinella! :flower:
 
Αγαπητοί bambinella και tonytony, συμφωνώ απολύτως με όσα υποστηρίζετε για τη δροσιά και το μπρίο της Αλίκης, αλλά επιτρέψτε μου να παρατηρήσω ότι αυτή η εμμονή της με το κυνήγι της νεότητας τελικά την αδίκησε σε υποκριτικό επίπεδο. Έφυγε στα 63 της και έπαιζε ακόμη (πειστικά, δεν αντιλέγω) την κοπελίτσα στη "Μελωδία της ευτυχίας". Οι μόνοι ρόλοι ώριμης γυναίκας που έπαιξε ήταν η "Φιλουμένα" και το "Γλυκό πουλί της νιότης" και αυτό γιατί θαύμαζε απεριόριστα τη Λαμπέτη και τη Μερκούρη που είχαν παίξει παλαιότερα αυτούς τους ρόλους. Είχε μεγάλο ταλέντο η Βουγιουκλάκη, αλλά, κατά την ταπεινή μου γνώμη πάντα, δεν δοκιμάστηκε σε ευρεία γκάμα ρόλων.
 
Και βεβαίως atanasio και στο τελευταιο μερος απο το ΝΥΦΙΚΟ ΚΡΕΒΑΤΙ υποδυθηκε την ηλικιωμενη,παλι μια παλια επιτυχια της Λαμπετη οπως λες.

Επισης ετσι αποσπασματικα ερμηνευσε μεγαλυτερης ηλικιας γυναικες στις ταινιες ΥΠΟΛΟΧΑΓΟΣ ΝΑΤΑΣΣΑ και ΚΑΤΑΣΚΟΠΟ ΝΕΛΛΗ οπως και στη σειρες ΔΕΚΑ ΜΙΚΡΟΙ ΜΗΤΣΟΙ και ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΑΜΑΛΙΑ (μονο στο τελευταιο επεισοδιο)

Ααα και στη ΣΙΡΛΕΥ ΒΑΛΕΝΤΑΙΝ ισως που ειναι 40+ συμφωνα με το στορυ
 
Επεισόδιο 4ο (Κυριακή 20 Μαρτίου 1977)


Η Τζούλια επιστρέφει στο σπίτι της συνοδευόμενη από τον προσωπικό της γιατρό, ο οποίος προειδοποιεί τους δικούς της ότι είναι ιδιαίτερα ευάλωτη και δεν αποκλείεται να ξαναπροσπαθήσει να δώσει τέλος στη ζωή της. Σοκάρεται όταν βλέπει τα λουλούδια που της είχε φέρει ο Παύλος, γίνεται έξαλλη και ζητά να την αφήσουν μόνη της. Σέφτεται πόσο διαφορετική θα ήταν η ζωή της αν είχε παντρευτεί τον φαρμακοποιό που της προξένευε ο πατέρας της. Μεταφερόμαστε πολλά χρόνια νωρίτερα και βλέπουμε τους γονείς της Τζούλιας να προσπαθούν να δικαιολογήσουν την απουσία της κόρης τους στον φαρμακοποιό. Η Τζούλια όταν επιστρέφει στο σπίτι αρχίζει την καζούρα στον υποψήφιο γαμπρό. Αυτός ενοχλημένος φεύγει με αποτέλεσμα ο πατέρας της Τζούλιας να θυμώσει τόσο που την διώχνει από το σπίτι. Η Τζούλια φεύγει κλαίγοντας αφήνοντας την μητέρα της συντεντριμμένη...
 
[edit] 6. Aπαγορεύονται αυστηρά τα αντιαισθητικότατα GREEKLISH, δηλαδή τα Ελληνικά γραμμένα με λατινικούς χαρακτήρες. Μηνύματα που θα είναι γραμμένα σε φραγκοχιώτικα θα διαγράφονται ΑΜΕΣΑ από τους διαχειριστές & τους συντονιστές χωρίς δεύτερη προειδοποίηση ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ τους μεγέθους τους ή της ποιότητας του περιεχομένου τους. Εξαιρέσεις δε θα γίνονται για κανέναν. [edit]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Καλώς ήρθες manos1961.

Πάτα ένα edit στο μήνυμά σου και γράψε το στα Eλληνικά σε παρακαλώ καθώς τα greeklish βάση των κανονισμών του φόρουμ δεν επιτρέπονται :)
 

Από τα γυρίσματα της σειράς...


 


52.jpg
52.jpg
 

Στα γυρίσματα της Θεατρίνας


 


879.jpg
879.jpg
 
Ένα αφιέρωμα στη σειρά, μέσα από τη στήλη μου...http://www.musiccorner.gr/aspromavra-ki-egchroma-i-theatrina-133858/
 
Πλήρωνε τους λογαριασμούς. Γιατί να μην είναι ευχαριστημένος? Για τέχνη είχε το θέατρο.

Πάντως στην κατάταξη σκληρότητας των επαγγελμάτων μπορώ να σκεφτώ άλλα πολύ σκληρότερα. Μισθοφόρος, εκτελεστής της Μαφίας, εκκενωτής βόθρων, elephadas στο κάτεργο, κλπ κλπ κλπ.
 
Πίσω
Μπλουζα