Εγώ πάλι το καπέλο (που φοράει στη συνέντευξη με την Θεολογίδου) δεν θα του το βγάλω του κύριου Βασιλικού, διότι, όπως λένε και οι φίλοι ChristosM και johnalepou, επί των ημερών του στην ΕΡΤ σβήστηκαν ένα σωρό σειρές των προηγούμενων διοικήσεων που είχαν κάνει "θαύματα στην ελληνική τηλεόραση" (σύμφωνα με τα λεγόμενά του). Πώς ένας άνθρωπος των γραμμάτων (ως Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής) επέτρεψε να διαπραχθεί ένα τέτοιο "έγκλημα" ενάντια στο πολιτιστική κληρονομιά της Ελλάδος είναι κάτι το οποίο δεν μπορώ να καταλάβω... Εκτός αν γίνονταν πράγματα στη Διεύθυνση Αρχείου της ΕΡΤ τα οποία δεν ήταν εις γνώση του...tsalk είπε:Εκεί που το έβγαλα το καπέλο του κυρίου Βασιλικού ήταν όταν 10 χρόνια μετά απο την θητεία του στην ΕΡΤ παραδέχτηκε ότι επί των ημερών του η τηλεόραση έμεινε στάσιμη αν δεν πήγε πίσω (παρόλα τα μέσα, την ελευθερία και τις καινούργιες ιδέες που είχαν οι δημιουργοί στην διάθεση τους), και ότι επί της προηγούμενης διοίκησης γίναν θαύματα στην ελληνική τηλεόραση.Τουλάχιστον έίχε το θάρος να παραδεχτεί την ανικανότητα της διοίκησης της ΕΡΤ μετά το 1981.
μηπως έχεις το Βιντεο??tsalk είπε:Η σκηνή του πρώτου επεισοδίου που προκάλεσε σάλο και η σειρά αφού ξαναμονταρίστηκε και τα 13 αρχικά επεισόδια έγιναν 8 και μεταδώθηκαν μετά τα μεσάνυχτα.Οταν πρωτοείδα εγώ αυτή την σκηνή έπαθα σοκ (αν είναι ποτέ δυνατόν αυτό το ΠΡΑΜΑ να έχει προβληθεί από κρατική τηλεόραση. Αλλά αφού ο λαός (εσείς δηλαδή) θέλετε να το δείτε, τι να πω, δείτε το. (Εγώ νίπτω τας χείρας μου)
YouTube - ΞΞΞΞΞΞΞ£ (Ξ£Ξ?ΞΞΞΞΞΞ*ΞΞ?ΞΞΞ?)
Επισης στο site της ΕΡΤ "Ψηφιακο αρχειο", στο 26ο επεισοδιο της εκοπμπης "Το Σηριαλ των σηριαλ" μπορει κανεις να δει αρκετα αποσπασματα απο την σειρα.tsalk είπε:Kατ αρχήν καλώς ήρθες στην παρέα μας Μαρία. Το απόσπασμα από την κάθοδο μπορείς να το δεις στο youtube εκεί όπου το έχω ανεβάσει.