Οχι, η ιστορία του σωσία του Αλή τελείωσε Μάιο 2000. Είχε ξεκινήσει απο Φλεβάρη ή Μάρτη του 2000. Το θυμάμαι πολύ καλά απο προσωπικά μου γεγονότα εκείνης της περιόδου. Θυμάμαι κι την παράσταση, το "Πυροτεχνήματα στο τσεπάκι μου" γιατί είχα πάει κι το είδα Κυριακή των Βαίων, η τελευταία μέρα παραστάσεων στην Αθήνα. Η ιστορία της σωσίας της Τάνιας ήταν το 2001.Μπορεί να κάνω λάθος, αλλά η ιστορία του σωσία του Αλή ήταν μετά τον Σεπτέμβριο του 2000, νομίζω τη σεζόν 2000-2001.
Ναιιιιιιιι, σωστήηηηη!!! Άρχισε αμέσως μετά την ιστορία του Ίλβερστάιν!Οχι, η ιστορία του σωσία του Αλή τελείωσε Μάιο 2000. Είχε ξεκινήσει απο Φλεβάρη ή Μάρτη του 2000. Το θυμάμαι πολύ καλά απο προσωπικά μου γεγονότα εκείνης της περιόδου. Θυμάμαι κι την παράσταση, το "Πυροτεχνήματα στο τσεπάκι μου" γιατί είχα πάει κι το είδα Κυριακή των Βαίων, η τελευταία μέρα παραστάσεων στην Αθήνα. Η ιστορία της σωσίας της Τάνιας ήταν το 2001.
Κι αμέσως μετά την ιστορία του σωσία του Ίωνα-Αλή ξεκίνησε η ιστορία του έρωτα Νάσιας (Α.Γιαννούλη) κι Λίνου (Τ.Ανούση). Σε μια καταδίωξη η Νάσια έσωσε τη ζωή του Λίνου (έφαγε εκείνη τις σφαίρες μπαίνοντας μπροστά του σαν ασπίδα) κι ο Λίνος άρχισε να την ερωτεύεται...Ναιιιιιιιι, σωστήηηηη!!! Άρχισε αμέσως μετά την ιστορία του Ίλβερστάιν!
Μπράβο για τη μνήμη, hannele!![]()
Ωωωωωω!!!Μόλις τελειώσει ο φίλτατος Αντώνης με τα επεισόδια, σκέφτομαι να κάνω ένα post-σκελετό με τις βασικές ιστορίες κάθε σεζόν. Δεν ξέρω αν θα πετύχει, αλλά βλέπουμε![]()