για τον θανατο νομιζω..δεν το δειχνουν..απλα εννοειται..thebest20 είπε:Αλήθεια?Πεθαίνει στο τέλος?
Παιδιά δεν πεθαίνει ο Γιάγκος Δράκος στο τέλος της Λάμψης, αλλά χάνει τα λογικά του και μιλά μόνος του και είναι η Έφη η υπηρέτρια και κοιτά με οδύνη τον τρελό Γιάγκο.anna_ είπε:για τον θανατο νομιζω..δεν το δειχνουν..απλα εννοειται..
Ενώ μετά το κτίριο ATRINA Babis Vovos επι της λεωφόρου Κηφισίας.serano915 είπε:Αααα, κοπελιά δεν ξέρω... εγώ ότι βλέπω λέω...
http://www.retrodb.gr/wiki/index.php/%CE%91%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%AE_%CE%94%CE%B7%CE%BC%CE%B7%CF%84%CF%81%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%80%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%BF%CF%85
Τη Giant "έπαιζε" ο γνωστός Πύργος των Αθηνών...
Στις 9 Αυγούστου του 1995 προβλήθηκε το 1000στό επεισόδιο της σειράς στο οποίο είχε γίνει μια μικρή αναδρομή στα μέχρι τότε γεγονότα που συγκλόνισαν την έπαυλη Δράκου, καθώς και ο Νίκος Φώσκολος μίλησε για την σειρά.sunset89 είπε:Η ΛΑΜΨΗ: Η μακροβιότερη καθημερινή σειρά στην ιστορία όχι μόνο της ελληνικής τηλεόρασης, αλλά και παγκοσμίως! Το 1995, η "Λάμψη" του Νίκου Φώσκολου μπήκε στο βιβλίο Guinness. Ξεκίνησε στις 16/9/1991 και ολοκληρώθηκε στις 26/7/2005, έχοντας συμπληρώσει 3.457 επεισόδια.
Άλκη τι να πω, μπράβο που το ανέβασες. Έπρεπε αύριο να το βάλει ο ΑΝΤ1 για την επέτειο αλλά την έχει γραμμένη την επέτειο.tsalk είπε:Στις 9 Αυγούστου του 1995 προβλήθηκε το 1000στό επεισόδιο της σειράς στο οποίο είχε γίνει μια μικρή αναδρομή στα μέχρι τότε γεγονότα που συγκλόνισαν την έπαυλη Δράκου, καθώς και ο Νίκος Φώσκολος μίλησε για την σειρά.
Ακολουθεί ένα μικρό απόσπασμα από εκείνο το επεισόδιο, με τους τίτλους αρχής.
http://www.youtube.com/watch?v=0F9jUvxxEV0
Η οποια νομιζω, πως ηταν η σκηνη αμεσως μετα, που η Βιρνα επιασε τον Γιαγκο αγκαλιά με την Σαντραthebest20 είπε:Κλασική σκηνή η Δανδουλάκη με τα περιστέρια στο Σύνταγμα...όταν τέλειωνε έδειχνε αυτή την εικόνα παγωμένη!
Κοίτα προχώ αντιμετώπιση της απιστίας.... Θα περίμενε κανείς το κλασικό. Τα σπάω, πίνω, μεθάω και μετά παίρνω το αμάξι, πέφτω στο γκρεμό και στο νοσοκομείο μεταξύ ζωής και θανάτου συγχωρώ τον άπιστο και αρχίζουμε από την αρχή.Λορένα είπε:Η οποια νομιζω, πως ηταν η σκηνη αμεσως μετα, που η Βιρνα επιασε τον Γιαγκο αγκαλιά με την Σαντρα(μετα πηγε στο Συνταγμα να ταισει τα περιστερια)
Απ'το στόμα μου το πήρες! Καλά αυτή έπιασε τον άντρα της με άλλη και πήγε να ταϊσει τα περιστέρια; Μη χειρότερα!sunset89 είπε:Κοίτα προχώ αντιμετώπιση της απιστίας.... Θα περίμενε κανείς το κλασικό. Τα σπάω, πίνω, μεθάω και μετά παίρνω το αμάξι, πέφτω στο γκρεμό και στο νοσοκομείο μεταξύ ζωής και θανάτου συγχωρώ τον άπιστο και αρχίζουμε από την αρχή.Όχι, πραγματικά μπράβο για το εναλλακτικό, δεν το περίμενα! ( ).
Νομίζω ότι η Σελήνη που "αγαπάει χό-χο" άφησε εποχή. Σε ανάλογη ψηφοφορία με του Mega θα έβγαινε και "Φευγάτος ήρωας" και "Οικογένεια που λάτρεψες" και "Σέξυ πρωταγωνίστρια" μαζί. Μη σου πω και κατηγορία από μόνη της. Όπως και η Βίρνα θα έβγαινε ως "σέξυ τάρανδος" με τόση απιστία που είχε πέσει!serano915 είπε:Απ'το στόμα μου το πήρες! Καλά αυτή έπιασε τον άντρα της με άλλη και πήγε να ταϊσει τα περιστέρια; Μη χειρότερα! Άλκη τα σπάει το βίντεο! Πολύ καλό! Αν και πολλά από αυτά δεν τα θυμάμαι, θυμάμαι το ειδύλιο Αλέξης-Βίρνα, τη Σελήνη και το λάθος που είχε γίνει με κάτι εξετάσεις της Ελβίρας και νόμιζε ότι είχε aids. Α, και φυσικά τον βιασμό της Βίρνας από έναν που μετά την ερωτεύτηκε!!! Πολλά θυμάμαι τελικά!
Να ρωτήσω, θυμάστε αν η σειρά μια εποχή έπαιζε και τα Σ/Κ σε επανάληψη τα επεισόδια της εβδομάδας; Νομίζω το είχαν καθιερώσει μια εποχή και ξεκινούσε κατά τις 3 και τελείωνε κατά τις 8... Overdose από Λάμψη...
χαχα! έγραψες!!!sunset89 είπε:Νομίζω ότι η Σελήνη που "αγαπάει χό-χο" άφησε εποχή. Σε ανάλογη ψηφοφορία με του Mega θα έβγαινε και "Φευγάτος ήρωας" και "Οικογένεια που λάτρεψες" και "Σέξυ πρωταγωνίστρια" μαζί. Μη σου πω και κατηγορία από μόνη της. Όπως και η Βίρνα θα έβγαινε ως "σέξυ τάρανδος" με τόση απιστία που είχε πέσει!