Η Οργή των Θεών

Αλλη μια φοβερη σειρα απο την λειβαδιτη που δυστηχως δεν ολοκληρωθηκε ποτε.Εχω στην κατοχη μου 24 επεισοδια αλλα τι να το κανεις που δεν γυριστηκαν τα τελευταια δυο να μαθουμε επιτελους τι γινετε και πως τελειωνει η σειρα.
 
Oπως εγραψα και παραπανω εχω την σειρα στην κατοχη μου και τα 24 επεισοδια αλλα εχω δει μονο 6 επεισοδια και μετα σταματησα γιατι πραγματικα μαρεσε πολυ και ξενερωνα που δεν εχουν γυριστει τα τελευταια δυο επεισοδια ωστε να μαθουμε το τελος.Αν λοιπον υπαρχει καποιος που εχει δει και τα 24 επεισοδια θα ηθελα να τον ρωτησω αν αξιζει καποιος να τα δει αν δηλαδη μπορει μεσα σαυτα τα 24 επεισοδια να καταλαβει ποιος ειναι ο δολοφονος ο ενοχος δηλαδη οποτε δεν ειναι και τοσο πολυ σημαντικα τα δυο τελευταια επεισοδια.
 
φιλε πως τα εχεις και τα 24 αφου στον ΣΚΑΙ παραδωθηκαν17;

εγω στην θεση σου θα εδινα αντιγραφο στο ΣΚΑΙ για να μεταδωσει

εστω χωρις να εχει ολοκληρωθει.καλοπροερετα ολα αυτα που λεω βεβαια.

δεν ξερω ο κυριος Λυχναρας αν το εχει
 
Φυσικα καλοπροερετα φιλος μια παρεα ημαστε εξαλου.Κοιτα να δεις τα επεισοδια που εχω εγω skai δεν γραφουν επανω εχω 24 επεισοδια και τα 22 και 23 ειναι μαζι σαν ενα επεισοδιο.Εχω δει μονο τα 6 οπως εγραψα παραπανω και οπως ειπα μαρεσε η σειρα και δεν γουσταρω να την δω μεχρι εκει που εχω και να μεινω με την απορια λογο του οτι η σειρα δεν τελειωνη.Τωρα για τα επεισοδια που προβληθηκαν τα 17 δεν ξερω ακριβως τι γινετε και τι ειναι τα υπολοιπα που εχω μεχρι το 24 αλλα με λιγο ψαξιμο που εκανα και μια συγκριση να δω μηπως ειναι διπλα και τζαμπα τα κραταω στο 17 επεισοδιο ο λειβαδιτης πηγαινει στον κορυδαλο να δει καποιον και στην εξοδο απο κει τον συνανταει η βανα ραμποτα αλλα υπαρχει και σκηνη που μιλαει στο τηλεφωνο με το παρισι με την μανα αυτου που δολοφονηθηκε και κανονιζουν να παει να την δει αλλα και μαλωνει με τον πατερα του που του λεει να μην παει.Στο 18 επεισοδιο λοιπον το οποιο δεν προβληθηκε αφου προβληθηκαν 17 ο αφηγητης μιλαει για ολα αυτα τα γεγονοτα αλλα και ο λειβαδιτης πηγαινει στο παρισι να δει την κυρια αυτη οποτε οπως φαινεται ειναι κανονικα η συνεχεια της σειρας και οντως το 18 επεισοδιο και οχι καποιο διπλο.Τα υπολοιπα απο το 19 και μετα δεν τα εχω ελεγξει.Τωρα πως και τι δεν ξερω αλλα θα τα συγκρινω αμα ειναι η καλητερα θα δω ολα τα επεισοδια που εχω και θα γραψω αν οντως τα επεισοδια 19-24 ειναι κανονικα και οχι διπλα.
 
VHS Rip ειναι οπως φαινεται αλλα στην τελικη δεν με νοιαζει τι ειναι απο την στιγμη που το βλεπω εγω ανετα.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
H κόπια που κυκλοφορεί είναι 1 μέχρι το 24ο επεισόδιο (και κάποια εκ των τελευταίων επεισοδίων είναι αμονταριστα).

Τα δύο τελευταία δεν γυρίστηκαν πότε, αν και προσωπικά πιστεύω ότι κάπου θα πρέπει να υπάρχουν τα σενάρια!
 
εχουν ανεβει τα επεισοδια στο youtube ειναι μεχρι το 24 οντως και ειναι κριμα καθως προκειται για πολυ καλη σειρα και θα ηθελα να δω το τελος....
 
tsalk δεν ξερω αυτος που το ανεβασε αν θα εχει θεμα

με πνευματικα δικαιωματα.θα μου πεις πως να εχει αφου η σειρα δεν

ολοκληρωθηκε.ευχαριστουμε παντως.μηπως πρεπει να πεισουμε τον ΣΚΑΙ να την μεταδωσειν

εστω και ετσι οπως ειναι;
 
Θέμα πνευματικών δικαιωμάτων προφανώς υπάρχει, και μιας και η εταιρεία orasis δεν υπάρχει πλέον τα δικαιώματα ανήκουν στους δημιουργούς, δηλαδή στον κύριο Λυχναρά και στην κυρία Ελένη Λειβαδίτη. Η κόπια που κυκλοφορεί είναι από το studio και δεν ξέρω πόσοι είχαν πρόσβαση σε αυτό. Εν πασει περιπτώσει αφού έχουν αναρτηθεί τα επεισόδια στο διαδίκτυο καλώς ή κακώς όλοι έχουν  την δυνατότητα να δουν τα επεισόδια.

Πάντως εγώ μετά από 7 χρόνια που βλέπω σχεδόν κάθε χρόνο την σειρά δεν έχω αντιληφθεί τον δολοφόνο, πάντως σύμφωνα με την λογική των σεναρίων του Λειβαδίτη η αποκάλυψη του δολοφόνου θα γινόταν στο 23ο επεισόδιο, και η σύλληψη του στο τελευταίο. Μια φωτογραφία πρέπει να είναι η αρχή του τέλους για τον δολοφόνο, και η φωτογραφία αυτή παρουσιάζεται σε ανήποπτο χρόνο στην διάρκεια κάποιου επεισοδίου (δεν θυμάμαι σε ποιο όμως αυτή την στιγμή) 
 
O Λυχναρας εχει προσβαση στο σεναριο? Να μαθαιναμε το τελος ή να το γυρνουσε με αλλο καστ...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Θέμα πνευματικών δικαιωμάτων προφανώς υπάρχει, και μιας και η εταιρεία orasis δεν υπάρχει πλέον τα δικαιώματα ανήκουν στους δημιουργούς, δηλαδή στον κύριο Λυχναρά και στην κυρία Ελένη Λειβαδίτη. Η κόπια που κυκλοφορεί είναι από το studio και δεν ξέρω πόσοι είχαν πρόσβαση σε αυτό. Εν πασει περιπτώσει αφού έχουν αναρτηθεί τα επεισόδια στο διαδίκτυο καλώς ή κακώς όλοι έχουν  την δυνατότητα να δουν τα επεισόδια.

Πάντως εγώ μετά από 7 χρόνια που βλέπω σχεδόν κάθε χρόνο την σειρά δεν έχω αντιληφθεί τον δολοφόνο, πάντως σύμφωνα με την λογική των σεναρίων του Λειβαδίτη η αποκάλυψη του δολοφόνου θα γινόταν στο 23ο επεισόδιο, και η σύλληψη του στο τελευταίο. Μια φωτογραφία πρέπει να είναι η αρχή του τέλους για τον δολοφόνο, και η φωτογραφία αυτή παρουσιάζεται σε ανήποπτο χρόνο στην διάρκεια κάποιου επεισοδίου (δεν θυμάμαι σε ποιο όμως αυτή την στιγμή) 
αν και εχω αρκετο καιρο να δω τη σειρα, ο δολοφονος πιστευω οτι ηταν καποιος που πρεπει να ειχε σχεση με το παρελθον της Βανας Ραμποτα (καποιος πρωην της) , μπορει βεβαια να κανω και λαθος αλλα αυτο ειναι κατι που δε θα το μαθουμε ποτε εκτος κι αν ο κ.Λυχναρας εχει στα χερια του και το τελευταιο επεισοδιο μαζι με την απαντηση
 
Δυστυχώς δεν τα έχει! 
 
Βλεποντας τη σειρα κ εχοντας δει ολες τις προηγουμενες του Λειβαδιτη, εγω πηρα μυρωδια ποιος ειναι ο δολοφονος, η αν μου δινοταν εμενα να τελειωσω τη σειρα ποιον θα εβαζα.

1 επιλογη ) ο Πιλοτος που τα έχει με τη Λαουρα , κ το ειχαν συμφωνημενο ωστε η Ηρω με τον καπετανιο να χουν αλλοθι κ να μη μπορουν να αποδειξουν αν στραφουν οι υποψιες σ αυτους.

2 επιλογη ) ο Ψαρας γιατι ηδη είχε ξαναμπει στο δωματιο του Αλεξη κρυφα κ ειχε βρει το οπλο κ ηθελε να κατηγορηθει μαλιστα κ για τα αγγεια κ κ ετσι κ να κανει το θελημα της Λαουρας-Ερρικου αλλα κ να εκδικηθει το κατηγορουμενο γιατι οι οικογενεια του Λειβαδιτη δεν πουλαγε ....

Ομως με βαση τη λογικη του Λειβαδιτη οτι παντα ο δολοφονος ειναι αυτος που ειναι υπερανω πασης υποψιας νομιζω θα ψηφιζα την 1 επιλογη. Εσεις τι λετε ?
 
Η Πρώτη επιλογή είναι όντως πιο κοντά στην φιλοσοφία του Θάνου Λειβαδίτη  και δένει και με αυτό που πάντα πίστευα ότι ο δολοφόνος έχει σχέση με το σκάφος έμμεση ή άμεση. Θα συμφωνήσω με την άποψή σου, όμως θα έδινα και κάποιες πιθανότητες και στον αδερφό του καπετάνιου ο οποίος (σενάριο) με κάποιο τρόπο σχετίζεται με την Ηρώ!
 
Καλημέρα σε όλους.
Ψάχνοντας χθες στο youtube, ανακάλυψα τυχαία στον ακόλουθο σύνδεσμο (Επεισόδιο 24)
το παρακάτω σχόλιο κάποιου/ας ΖΙΜΠΙ ΜΠΟΝΙΕΚ, αναφορικά με το τέλος της σειράς, το οποίο δεν είχε αποφασίσει ο Λειβαδίτης. Κοιτάξτε και τις απαντήσεις στο σχόλιο. Δηλ. ο αναφερόμενος, ήταν μέλος του τηλεοπτικού συνεργείου τότε, όπως ισχυρίζεται. Μιλώντας με τον tsalk, μου επιβεβαίωσε ότι είναι πιθανό ένα τέτοιο τέλος (λέγοντας ότι ο πιθανός δολοφόνος μπορεί να είναι ο ξενοδόχος), σύμφωνα με το πνεύμα των υπόλοιπων σειρών του Λειβαδίτη.
ΣΧΟΛΙΟ
"η οικονομος του Τζανετη ειδε μια φωτογραφια της Ηρους πανω στο "Λαουρα" και ενημερωσε τον Λειβαδιτη.αμεσως το Λιμενικο εκανε "ντου" και τους επιασε ολους...ετσι αθωωθηκε ο Κρατερος για τα αρχαια. επισης τελευταια στιγμη στη δικη εμφανιστηκε η κυρια που ειχε τη σφαιρα και ετσι αθωωθηκε και για τον πυροβολισμο. τελος ποτε δεν αποφασισε αν ο δολοφονος θα ηταν ο γιος της κυριας με τη σφαιρα ή ο ξενοδοχος....και τους δυο θα τους ειχε πληρωσει η Ηρω. Αυτα τα δηλωσε ο Λειβαδιτης τοτε...αλλα δεν γυριστηκε ποτε το τελος."
 
Σύμφωνα με την φιλοσοφία των σειρών του Λειβαδίτη ο δολοφόνος ή ο ένοχος ΠΑΝΤΑ σε όλες τις σειρές του ήταν πρόσωπο το οποίο εμφανιζόταν έχοντας κάποιο ρόλο. Επομένως θα μπορούσε να είναι ο ξενοδόχος όπως εικάζεται από τα λεγόμενα του ανθρώπου που ήταν στο συνεργείο και ανέφερε ως υποψηφιες επιλογές του Λειβαδίτη τον ξενοδόχο ή τον γιό της κυρίας που βρήκε την σφαία που είχε χθεί και αναζητούσαν όλοι τι απέγινε. Βεβαια μια τέτοια παραδοχή (του γιού) θα ήταν κάπως έξω από την φιλοσοφία των δολοφόνων που ανέφερα παραπάνω.

Με τον σκηνοθέτη τον κ. Λυχναρά έχουμε αναλύσει πολλές φορές ποιό μπορεί να ήταν το πιθανό τέλος, ο οποίος δεν θυμόταν και ποτέ δεν μου ανέφερε αυτή την σκέψη του Λειβαδίτη. Μπορεί να μην το θυμόταν όμως. Εν πάσει περιπτώση και οι δύο τους θα μπορούσαν να είναι οι δολοφόνοι, αν και η προσωπική μου άποψη είναι ότι θα ταίριαζε περισσότερο σαν δολοφόνος ο αδερφός του καπετάνιου (του Σπύρου Μαβίδη δηλαδή) ή ακόμα και του πιλότου μιας και οι δύο ήταν περισσότερο κοντά στην Ηρώ (Κατερίνα Διδασκάλου).
 
Διαφημιστική καταχώρηση στην εφημερίδα "Καθημερινή" της Τετάρτης 16 Νοεμβρίου 1994
Η Οργή των Θεών_page-0001.jpg
 
Έχω δει πάρα πολλές φορές το βίντεο με την δολοφονία. ο άνδρας που πήδα από το παράθυρο (είναι ξεκάθαρο ότι για άνδρα πρόκειται) φαίνεται να έχει μακριά μαλλιά... Όσο για την φωτογραφία που οδηγεί στον δολοφόνο αυτό δεν το θυμάμαι. πάντα πιάνω να δω αυτήν την σειρά άλλα δεν την προχωράω γιατί έμεινε αναολοκληρωθ και αυτό με ξενερώνει.για τον δολοφόνο καθαρά μίλα η μαλικεντζου που φαίνεται να ξέρει πράγματα.
 
ΠΑΝΤΑ ΠΙΑΝΩ ΝΑ ΔΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΡΟΧΩΡΑΩ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΝΕ ΑΝΑΟΛΟΚΛΗΡΩΤΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΞΕΝΕΡΩΝΕΙ.
Mονο να ξερες ποσο σε νοιωθω γιατι και γω με πολυ μεγαλο ζορι την ειδα την σειρα μα με πολυ μεγαλο ζορι λεμε.
 
Πίσω
Μπλουζα