Ε, ναι είναι η πλατεία Κυψέλης. Εδώ βλέπουμε την γωνία πλατεία Κυψέλης με την Φαιδριάδων. Το βενζινάδικο δεν σώζεται, για την ακρίβεια όλη η γωνία δεν υπάρχει όπως την βλέπουμε εδώ. Στην θέση της υπάρχει μια πολυκατοικία των μέσων της δεκαετίας του εβδομήντα (εκεί που είναι η Eurobank). Πίσω όμως βλέπουμε την αρχή της οδού Φαιδριάδων και το σπίτι στο νούμερο 3 σώζεται αυτούσιο.
Έχω την εντύπωση ότι συγχέεις το ξενοδοχείο Κάραβελ με το Holiday Ιnn αφού η διαδρομή "μέσω Παν/πόλεως" διέρχεται από την Λεωφόρο Βασιλέως Αλεξάνδρου όπου βρίσκεται το πρώτο. Εκτός αν εννοείς ότι η διαδρομή "μέσω Παν/πόλεως" δεν σε εξυπηρετούσε οπότε κατέβαινες στην στάση Κάραβελ (ή όπως αλλιώς λεγόταν τότε) και πήγαινες με τα πόδια από την Μιχαλακοπούλου.Αντιπαθέστατο κτήριο έξω από το οποίο πέρναγα κάθε φορά που το λεωφορείο πήγαινε "μέσω Παν/πόλεως". Με το δίκιο του το γειτονικό Χίλτον το κοίταζε αφ' υψηλού μεταφορικά αλλά και κυριολεκτικά αφού το Holiday Ιnn ήταν χτισμένο σε γούβα.
Το αγαπούσα το Holiday Inn. Σαν κτήριο εξωτερικά δεν ήταν όμορφο αλλά ήταν το σήμα κατατεθέν της τότε γειτονιάς μου και με βόλευε όταν περιέγραφα στους φίλους που ήθελαν να έρθουν σπίτι, πού περίπου έμενα. Και το εσωτερικό του μου άρεσε. Είχαμε κάνει κάμποσες χοροεσπερίδες με το σύλλογο της ιδιαίτερης πατρίδας μου εκεί καθώς και με το χορευτικό όμιλο που συμμετείχα τότε. 'Αλλαξε όνομα και φάτσα λίγα χρόνια αφότου έφυγα από τη γειτονιά, όμως για τους περισσότερους ντόπιους πάντα θα είναι το Holiday Inn, η προσιτή (σε σχέση με το Hilton) πολυτέλεια της Μιχαλακοπούλου.Το Κάραβελ σκεφτόμουνα . Όχι ότι και το Holiday Inn είναι κομψότερο κτήριο, αλλά τουλάχιστον είναι μικρότερο και όχι σε τόσο περίοπτη θέση.