retrofan
RetroMasteR
- Αντιδράσεις
- 427

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Μέχρι πριν λίγο νόμιζα ότι τα μόνο που έχω διαβάσει από τη σειρά ήταν τα "Η Πολυάννα και το παιχνίδι της χαράς", "Η Πολυάννα μεγαλώνει" (που είναι και το αγαπημένο μου) και "Η Πολυάννα μαμά". Τώρα μόλις θυμήθηκα ότι μάλλον είχα διαβάσει και το "Η Πολυάννα παντρεμένη" αφού θυμήθηκα και την περιγραφή του εξωφύλλου αλλά και το στόρι (αμυδρά)!αριαδνη είπε:Το δικό μου αγαπημένο, η Πολυάννα παντρεμένη με εξωφυλλο, μια ωραια ξανθιά κοπέλα ντυμένη νυφούλα, τώρα τα φυλλα ειναι βγαλμένα σχεδόν τα μισά αλλα ακομα το φυλάω σαν θησαυρό!
ήταν το αγαπημένο μου γιατί τοτε η Πολυάννα ηταν ελεύθερη με τον Τζίμι να ζήσουν τον ειδυλιακό ερωτα τους, πήγαιναν ξέγνοιαστοι τις βόλτες τους και ναι θεωρω ρομαντικότατες τις στιγμές που ρεμβάζουν παρέα στο παγκάκι με συντροφιά το φεγγάρι και την σιωπή τους! χωρις φραγκο στην τσεπη αλλα με σύμμαχο τα νιατα τους, τα γερά πόδια..και τον αλληλοσεβασμό ο ένας προς τον άλλον.. :flower: ιδανικός συζυγός ο Τζιμι και ναι όσο θυμάμαι τα πρωτα τους Χριστούγεννα στην Νεα Υορκη, η Πολυαννα πηρε το χριστουγεννιατικο δεντρο και τα διακοσμητικά του και τα πήγε σε μια φτωχή οικογένεια.που τα κοιταζε με τα κυαλια, εννοω το χριστουγεννιατικο διακοσμο..θυμαμαι και την φασαριοζα Τζουντιθ και τον καυγά με τον αντρα της και τα επεισοδιακά χωρίσματα!
Αυτό και μόνο που αναφέρεις είναι ένα πολύ ισχυρό επιχείρημα υπέρ των βιβλίων της Πολυάννας.retrofan είπε:Για το τι θάψιμο πέφτει στην Πολυάννα σήμερα στην πατρίδα της στην Αμερική, σας παραπέμπω σε πάμπολλα επεισόδια του Sex and the City, όπου η πιο συχνή κατηγορία για την Σαρλότ είναι ότι παραδιάβαζε Πολυάννα![]()
αριαδνη είπε:
κανεις σαν παιδί δεν έπαιζε το παιχνίδι της Πολυάννας, να μας πει αν πέτυχε ; δύσκολα στην καθημερινότητα να βρισκεις κάτι για να είσαι συνέχεια ευχαριστημένη #) ! πάντως η σειρά περιέγραφε καταστάσεις που όλοι αντιμετωπίζουμε!!
πάντως το δικό μου αγαπημένο είναι: η Πολυάννα παντρεμένη, θα ήθελα να διαβάσω το 'μυστικό της ευτυχίας'!
να δω ποιο είναι αυτο το περίφημο μυστικό τελικά!!
Λιγα παιδιά γνωρίζουν σήμερα την Πολυάννα!!