Η Πρώτη Μου Heavy Metal Συναυλία

Η πιο παλιά που θυμάμαι είναι Χαριτοδιπλωμένος και Πωλίνα, αλλά πρέπει να υπήρξε κι άλλη πιο παλιά.

Ναι είπε το Lost in the night. :)
 
Στους Deep Purple το 2000 τον Απριλιο στην εκθεση (Θεσσαλονικη) απλα ειχα χαζεψει .. (προλαβα να δω και τον Lord στα πληκτρα .. αλλα κλασικα χωρις Blackmore...) παντως κορυφη.. και το οτι ειμουν 15 μεγαλοποιουσε ακομη πιο πολυ το συμβαν :p :cool:
 
metal:URIAH HEEP 83 λεωφορο με πιστολιδια..πιο παλια ,οχι μεταλ,police ,sporting(81?)αυτα..για την αρχη του ..κακου του δρομου..!
 
Αν δεν κάνω λάθος η πρώτη 'μεγάλη' συναυλία ήταν GnR 93'

GnR_Ticket_Athens_93.jpg
Axlathens.jpg


οι πικζ δεν είναι δικιές μου :)
 
Πρωτη μου ηταν Βασιλης Παπακωνσταντινου στο δημοτικο γηπεδο Λευκαδας τον Ιουλιο του 1989 ενω η πρωτη μου συναυλια στην Αθηνα ηταν Φεβρουαριος 1995 στο Ροδον για να δω τους παλαι ποτε θεους του Folk/pagan metal Skyclad.Ακολουθησαν Stratovarious και Gamma Ray την ιδια χρονια
 
Χμμ... βασικα την πρωτη-πρωτη μου δεν την θυμαμε λογο ηλικιας.. παραειμουν μικρος...!

Η πρωτη που θυμαμε πρεπει να ητανε Βασιλης Παπακωνσταντινου, στην παραλια του Κιοταριου, το 2005.

Και πρωτη μεγαλη ητανε οι Metallica στο Rockwawe το 2007!
 
Η δικη μου πρωτη συναβλια δεν εχει ελθει ακομα! Ειναι στις 10 Οκτωβρη στην Τarja Turunen! Θα ανεβω Αθηνα!
 
Βασίλης Παπακωνσταντίου τον Αύγουστο του 1993.

Scorpions το Δεκέμβριο του 1996.
 
Metal Symphony είπε:
Η δικη μου πρωτη συναβλια δεν εχει ελθει ακομα! Ειναι στις 10 Οκτωβρη στην Τarja Turunen! Θα ανεβω Αθηνα!
Θα είμαι μαλλον κι εγώ στη συγκεκριμένη συναΒλία... :p
 
Η πρωτη συναυλια που πηγα ηταν maiden το 88 νομιζω. Δεν θυμαμαι απολυτως τιποτα απο εκει, δεν ακουγα και πολυ maiden τοτε!!!!

Η πρωτη καλη που κατι θυμαμαι ειναι οι helloween το 97 νομιζω, στο Ροδον.

Απο τοτε ειδα τα παντα απο metal: HelloweenX5, MaidenX4 (εχω χασει μια), Ac/Dc, Metallica, Sabbath, Dio, Deep Purple, Manowar, Megadeth, Blind Guardian, Iced Earth, Anvil, GammaRay, Stratovarius, AliceCooper, JudasPriest, JethroTull, Accept, Saxon, Antrax, Slayer, Sepultura, Slipknot, Wasp, Scorpions, Whitesnake, Kansas, Venom, G'n'R, Def Leppard, Nightwish, Testament, Motorhead και οτι συγκροτημα περασε απο Ελλαδα, μετα το 2004.

Ενα μονο μεγαλο ονομα δεν ειδα, βρειτε το......

EDIT: μην ακουσω κανα led zeppelin, μιλαμε για συναυλια που εγινε στην Ελλαδα.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
τον Γαττη με τους αξυριστους δεν ειδες...
 
32bitos είπε:
στερεο νοβα, αρχες δεκαετιας 90, καφε παρασταση εξαρχεια αν θυμαμαι καλα
:bow: Εκπληκτική συναυλιακή αρχή 32bitos.

Είμαι μεταξύ τριών, αλλά δεν μπορώ -με τίποτα- να θυμηθώ σειρά, οπότε: ή Στέρεο Νόβα (Μύλος) ή Dead can Dance (Θέατρο Δάσους) ή Ξύλινα Σπαθιά (Μύλος) ήταν η πρώτη συναυλία.
 
Το καλοκαίρι του 1986 έγινε μια μεγάλη συναυλία στο Καυτατζόγλειο στάδιο με Κατσιμιχαίους, Γαλάνη, Αλεξίου, Παπακωνσταντίνου και Νταλάρα. Ας με συγχωρέσουν οι φίλοι Ηρακληδείς, αλλά τόσο πλήθος δεν έχουν δει στο γήπεδό τους από τότε!

Νιώθω απίστευτα τυχερή που -την ίδια χρονιά νομίζω- παρακολούθησα τον αείμνηστο Παύλο Σιδηρόπουλο σε Φεστιβάλ της ΚΝΕ στο πάρκο Νέας Ελβετίας, παρέα με κάποιους οικογενειακούς φίλους αρκετά μεγαλύτερους, που στην ουσία με μύησαν σ' αυτά τα ακούσματα.

Ακόμα κρατάω μανιάτικο στους γονείς μου που μου απαγόρευσαν να πάω μαζί τους στη θρυλική συναυλία των DIRE STRAITS στην Αθήνα το 1985, και μάλιστα όχι γιατί ήμουν πιτσιρίκα, αλλά γιατί θα κατέβαιναν με τις μηχανές, πράγμα που το καταννοώ απόλυτα τώρα, αλλά και πάλι .... την καταδίκη μου.......
 
Metallica Ριζούπολη '99

Το εισιτήριο ήταν κάπως έτσι

[edit] Dead pic [edit]

... και φυσικά δεν είναι δικό μου γιατί εγώ ήμουν ninja τζαμπατζής μπουκαδόρος :D
 
Πρώτη ήταν το 78-79 δεν θυμάμαι καλά στο Παλέ όταν είχαν έρθει οι CITY που ήταν στο απόγειο της δόξας τους (για όσους δεν θυμούνται καλά ήταν αυτοί οι ροκάδες οι Γερμανοί με τα βιολιά αν θέλετε δείτε τι κάνει ο άνθρωπος με το δοξάρι του εδώ, 15 χρόνια μετα βέβαια...)






Μετά βέβαια ακολούθησαν πάρα πολλές συναυλίες με πρώτη θυμάμαι κάπου το 82 στο Εθνικό στάδιο της Κοζάνης με τον Μικρούτσικο και τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου που στη συνέχεια μπορεί και να βρέθηκα ίσα με 200 συναυλίες του.....:biglaugh:
 
Tick.jpg

1991 Ρόδον Gamma Ray στο sigh no more
 
Επειδή και γω δε θυμάμαι ποια απ τις 3 ήταν η πρώτη μου συναυλία τις παραθέτω όλες όσες πιστεύω...

1) My Life Story - Ροδον (miko63 θεική συναυλία ε; Είχα αγοράσει και μπλουζάκι!!)

2) Divine Comedy - Ροδον επίσης

3) Linoleum - Mad Club στη Συγγρού (Δίπλα στο βενζινάδικο (lol) )
 
Η πρώτη μου συναυλία ήταν πιτσιρικάς το 1988 στον Γιώργο Νταλάρα... :eek: (μη βαράτε!!!)

Η πρώτη μου κανονική (ροκ) συναυλία ήταν στον Βασίλη Παπακωνσταντίνου το 1995 στο Ελ Πάσο (γήπεδο Καλλιθέας)...
 
Sepultura το '91 στο Ρόδον!! Όντας πολύ μικρός, με πήρε απ'το χεράκι ο μεγαλύτερος σε ηλικία αδελφός μου και οι (ακόμα μεγαλύτεροι) φίλοι του για να δούμε τους "θεούς". Απλά Ο ΧΑΜΟΣ, κάτι που φυσικά δεν περίμενα να δώ. Παρέμεινα πίσω με τον αδελφό μου, ο οποίος με έιχε ανεβάσει στους ώμους του για να βλέπω. Μετά απο τόσα χρόνια δεν θυμάμαι κάθε λεπρομέρια, αλλά θα μου μείνει αξέχαστη η "πορεία" πρός το Ρόδον, η αναμονή για να μπούμε και φυσικά η απίστευτη εισαγωγή της μπάντας. Για όσους ενδιαφέρονται, τότε είχαν κυκλοφορήσει το θεϊκό "Arise" για το οποίο έκαναν περιοδεία.
 
Πίσω
Μπλουζα