Η αντεπίθεση των PC

Tο Wii δεν ειναι ακριβο - προσφερει με τιμιο τροπο ενα νεο και πιο φυσικο τροπο παιχνιδιου που δεν βασιζεται στα υψηλης ευκρινειας graphics (δεν εχει και dynamic lighting οντως LoL) και δεν χρειαζεται καποια "νεα" τεχνολογια σε μεσα απεικονισης για να λειτουργησει συμφωνα με τις προδιαγραφες του. Οποιος το θελει το παιρνει οποιος δεν το θελει αγοραζει ενα XBOX 360 (μαζι με καινουργια Tv ή Projectorα ) και ησυχαζει αυτος , η τσεπη του που τον ετρωγε (και εμεις).

Το τσιγαρο παντως αν θες να εχεις αποδοση με αξιωσεις στα athletic games του Wii θελει κοψιμο.
 
Δεν το λεω...δεν το λεω...
 
Οχι να το πεις , μολις τελειωσα 1 ωρα σακκο και ειμαι ετοιμος :biglaugh:
 
Εγώ τελικά αρχίζω να συγκλίνω προς τους fan boys της Nintendo για εναν και μοναδικό λόγο...

Αν δεν υπήρχε το Wii οι νέες γενιες δεν θα μάθαιναν ποτέ τι σημαίνουν έννοιες όπως "clipping" και "aliasing". Εμείς δηλαδή πως μεγαλώσαμε? :tease: :tease:

.... ε, τα' θελες :biglaugh:
 
Έτσι, έτσι!!!!

Εσείς κοροϊδεύετε αυτό που λέω εγώ με τα τσιγάρα, αλλά κάποιοι άλλοι που από 2 πακέτα τη μέρα το έριξαν σε ένα πακέτο το τριήμερο, βγάζουν τις δόσεις τους για αμάξι, χωρίς κόπο.

Όσο για το Wii και το ότι βασίζεται στο gameplay, έλεος ρε παιδιά. Καλά γραφικά δεν σημαίνει αυτόματα και άσχημο gameplay, και να πω την αλήθεια προτιμώ να λοιώνω στη ζώνη όπως πρέπει να λοιώνω, ή να λοιώνω στο GOW, παρά να κοπανιέμαι ανακατεύοντας κατσαρόλες με το Wiimote στο cooking mama. Όσο για το projector 890 ευράκια κάνει, με μια TFT 32άρα στα 550.

Θέλετε να σας το κάνω λιανά σε πακέτα; Σιγά το έξοδο στην τελική. Αν είναι να απολαύσουμε κάτι, ας το απολαύσουμε σε όλο του το μεγαλείο, σιγά και τη μεγάλη ζωή που κάνουμε όλοι μας στο κάτω κάτω.

Κλείνω: 360 Elite + PS3 FTW!!!!!!

Wii FTL!!!!!!!
 
Gameplay σημαινει και υπαρξη τιτλων...CookingMama FTW!
 
Ε καλά μαγείρεμα μάθαμε σε λίγο θα χρησιμοποιήσουμε το Wiimote για άλλα πράγματα.

Ε ρε φαντάζεσαι το "Sims" στο Wii; Να πάει το ανθρωπάκι τουαλέτα για το χοντρό του και να πρέπει να χρησιμοποιήσεις το Wiimote για το toilet paper.......... KARALOL!!!!!!!!!
 
Που ειναι το δυσκολο στο να καταλαβει καποιος τι σημαινει διαφορετικο και πρωτοπορειακο συστημα χειρισμου ? Οσο για τιτλους μετρησα καμια 80αρια - και στο video club της γειτονιας μου εχει τουλαχιστον 20.

Τωρα αμα θελει κανεις να χρησιμοποιησει το Wiimote και για αλλη χρηση - ελευθερα :diablotin:
 
Εμένα που μου αρέσει το τσιγάρο περισσότερο από το 8x anti-aliasing και τις HD αηδίες, τι να κάνω;

Λύση: (tm by Maddog)(με την σειρά του,tm by pooky, lol)

Αγοράζω ρετρο-κονσόλες και ρετρό-παιχνίδια σε τιμές χώμα (συνήθως...) οπότε είμαι σε όλα από πάνω. Για το PC φτάνει μια 7600 GT και δεν πληρώνω με τίποτα περισσότερα αφού δεν παίζω "σύγχρονα" παιχνίδια. :)

PS: ομολογώ βέβαια ότι αν το έκοβα θα αγόραζα σε dt εκείνο το Radiant Silvergun και το Border Down Ltd Edition... ;)
 
telamona αυτο ειναι ουσιαστικα και το μεγαλο προβλημα το Wii...Βλεποντας τη λιστα με τα παιχνιδια απλα το επιβεβαιωσα.

Το Wii ειναι μια φανταστικη ιδεα,ακαταμαχητη τιμη σε συγκριση με το ανταγωνισμο,αλλα στην τελικη υστερει σε περιεχομενο-και μαλλον απογοητευει.Υποτιθεται οτι οφειλε να ειναι πρωτοποριακη σε ολους τους τομεις και οχι μονο στον χειρισμο.Ειλικρινα απο τα 80 παιχνιδια ποσα ειναι πραγματικα πρωτοτυπα;Ποσα αξιοποιουν πραγματικα τον πολλα υποσχομενο νεο χειρισμο;Ποσους ΑΑΑ τιτλους εχει;Ποσα θα αξιζε πραγματικα να αγορασει κανεις;Προσωπικα γυρω στα 5 θα επελεγα.Αντε 10 βαρια.Ποσα απο αυτα ειναι ports δηλαδη παιχνιδια που τα εχουμε ξαναδει ή multiplatform που δεν μπορει να ανταγωνιστει στα ισια λογω σημαντικα πιο αδυναμου hardware;Εν τελει μηπως τελικα μενει κανεις με το χειριστηριο στο χερι;Αφου δεν αξιοποιειται πραγματικα πλην ελαχιστων περιπτωσεων.Το θεμα ειναι οτι εχουμε επικεντρωθει στον χειρισμο,πολυ καλη και θετικη η πρωτοπορια αλλα χρειαζονται και τα καταλληλα εφοδια(παιχνιδια) για να τα απολαυσει κανεις μεσω του Wiimote.
 
Maddog είπε:
Εμένα που μου αρέσει το τσιγάρο περισσότερο από το 8x anti-aliasing και τις HD αηδίες, τι να κάνω;
Λύση: (tm by Maddog)(με την σειρά του,tm by pooky, lol)

Αγοράζω ρετρο-κονσόλες και ρετρό-παιχνίδια σε τιμές χώμα (συνήθως...) οπότε είμαι σε όλα από πάνω. Για το PC φτάνει μια 7600 GT και δεν πληρώνω με τίποτα περισσότερα αφού δεν παίζω "σύγχρονα" παιχνίδια. :)
Οποτε σου μενουν λεφτα για αγοροκαταστασεις τυπου retro-pack φουμο-bundle un-limited edition(ρετρο κονσολα+δωρο κουτα τσιγαρα!)

:D
 
Γιατρέ όντως μια λύση πολύ καλή.

Άσε που από γραφικά δεν πρόκειται να υστερείς σε τίποτε συγκριτικά με κάποιο Wii να πούμε;

Πάντως ακόμα και η 7600GT που έχεις είναι υπερβολή αν δεν παίζεις σύγχρονα παιχνίδια στο pc σου.
 
Ποσα απο αυτα ειναι ports δηλαδη παιχνιδια που τα εχουμε ξαναδει ή multiplatform που δεν μπορει να ανταγωνιστει στα ισια λογω σημαντικα πιο αδυναμου hardware;
Δεκτο το θεμα του multiplatform - υπαρχει ηδη προβλημα - αλλα για τα ports δεν βρισκω κατι αρνητικο, αμαν και αμαν κανουμε να δουμε port απο παλιοτερα παιχνιδια σε σημερινες κονσολες (πχ το Ikaruga στο NGC χαλασε κοσμο οταν βγηκε και ακομα πουλαει).

Ποσα αξιοποιουν πραγματικα τον πολλα υποσχομενο νεο χειρισμο;Ποσους ΑΑΑ τιτλους εχει;Ποσα θα αξιζε πραγματικα να αγορασει κανεις;Προσωπικα γυρω στα 5 θα επελεγα.Αντε 10 βαρια.
Εν τελει μηπως τελικα μενει κανεις με το χειριστηριο στο χερι;Αφου δεν αξιοποιειται πραγματικα πλην ελαχιστων περιπτωσεων.
Βρε Ψηλε ποσα παιχνιδια του Wii εχεις παιξει ? και σε ποια δεν αξιοποιειται το νεο συστημα χειρισμου ? Τι εννοεις ΑΑΑ ? η καθε κονσολα εχει τα δικα της ΑΑΑ - το να ψαχνεις να βρεις στο Wii τα ΑΑΑ που ξερεις απο το ΧΒΟΧ πχ, ειναι ατοπο.

Anyway, ειναι διαφορετικος τροπος ψυχαγωγιας - ενας gamer που ξεκινησε παιζοντας 3D FPS και το μονο που τον ενδιαφερει ειναι το reality στην απεικονιση δεν θα βρει στο Wii κατι που να τον τραβηξει - τα εκατομυρια των πωλησεων του βεβαια δειχνουν οτι υπαρχουν και αλλες κατηγοριες ενδιαφερομενων.
 
Πες οτι ησουν θεριακλης φετος...3-4 πακετα τη μερα...και παρε και τα 2!(Σα να θελω να σε βαλω σε εξοδα στα τελευταια μου ποστ!)
Μπα πρόλαβα και τα ακούμπησα για καινούργια ρόδα, οπότε είμαι ταπί και ψύχραιμος.:biglaugh:
 
Τι τσίμπησες;
 
Πίσω
Μπλουζα