Τελείωσε...
Λοιπόν, αύριο Δευτέρα θα βάλω και άλλες φωτογραφίες, για να δείτε ότι τελικά συναγωνιστήκαμε ακόμα και την LG! Υπάρχει σχετική φωτογταφία με τις κοπέλες που προμοτάρανε την Amiga, υπομονή. Μάλιστα οι Amig-όβιοι θα ανεβάσουν και σχετικό βίντεο υψηλής ανάλυσης, για όσους χρησιμοποιούν το τελευταίο AmigaOS 4, με AmigaOne ή Commodore 64 με 13 accelerators PPC, έχουν γεννηθεί πριν το '75, έχουν 3 ελιές, μαύρα μαλλιά και κάποια άλλα συνηθισμένα χαρακτηριστικά των Amig-άδων. Καλά, θα μπορούν να το δουν και όσοι έχουν Windows (ή Linux v.190 με 56 επιλογές boot με διαφορετικές διανομές σε live CD αλλά και επίσης 3 ελιές).
Τα καλά:
1. Ένας κύριος 57 ετών που δούλευε στην Commodore της Αμερικής. Έχει και ο ίδιος PET, μάλιστα είχε φτιάξει τσιπάκι με ελληνικούς χαρακτήρες! Στο περιοδικό των παιδιών του Amigahellas θα δώσει και μια συνέντευξη.
2. Τρία τηλεοπτικά κανάλια/εκπομπές ζήτησαν να κάνουν αφιέρωμα.
3. Ένα μικρό παιδάκι που παρακολούθησε παιχνίδι Kick off 2 Και μαγεύτηκε, έκανε προπόνηση και έπαιξε παιχνίδι με άλλον αρχάριο Amig-ά (του έγραψα οδηγίες για UAE).
4. Εκφράσεις όπως: "θα βάλω τα κλάμματα", "απίστευτο", "δεν το πιστεύω", κλπ.
5. Ένας κρητικός με όνειρο να ανοίξει μουσείο με τέτοιες σαβούρες.
6. Τρεις που έχουν από 1-2 δωμάτια με σαβούρες αξίας!
7. Το GP2X που έτρεχε Amiga (δεν ήταν μέρος της έκθεσης αυτό).
8. Ο ιδιοκτήτης της Amstrad Ελλάς.
9. Δύο φορές καταφέραμε να κολλήσουμε το Philips Videopac στο μπάσκετ, ώστε να δείχνει περίεργους αριθμούς (την δεύτερη φορά τραβήχτηκε και βίντεο).
Τα αρνητικά:
1. Το Philips Videowriter το πρωΐ της Πέμπτης, λίγο πριν μπει ο κόσμος, ντράπηκε, έκανε ένα <παφ>, έβγαλε λίγο καπνό και το βγάλαμε από την δύσκολη θέση εμείς, παρόλο που συνέχισε να δουλεύει κανονικά.
2. Θα θέλαμε μεγαλύτερο χώρο (είχαμε 40 τ.μ., από τα μεγάλα περίπτερα) - προφανώς το λέω για έμφαση.
Τα παιδιά της Amigahellas ήταν άψογα. Τους ευχαριστώ που μου έδωσαν την ευκαιρία να συμμετάσχω (πρώτ' απ' όλα), αλλά και να δίνω την κάρτα μου Retromarket. Ελπίζω ότι τους βοήθησα κι εγώ όσο γινόταν με τα πράγματα, με την παρουσία μου, όπως και ο saulot.
Τέλος, να πω ότι οι διοργανωτές μας έδωσαν συγχαρητήρια και είπαν ότι άξιζε τον κόπο, τα χρήματα (που δεν έβγαλαν, γιατί το κόστος ήταν μειωμένο) και ότι ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ.