Η μάχη των πλανητών.

Από τις αγαπημένες σειρές κόμικς των παιδικών μου χρόνων...

Έχω την ευτυχία να έχω και τα 23 τεύχη! :cool:

Η Harmi-Press έβγαζε ωραία πράγματα τότε, όπως το "Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ο άνθρωπος", ή το πιο παιδικό "Sport Billy".
 
Θα ανέβουν και τα υπόλοιπα;
 
Προς στιγμην οχι - ειναι θεμα αδειων.
 
theforce εφ όσον έλαβες απάντηση στο ερώτημά σου δεν υπάρχει λόγος να διαγράψεις το ποστ γιατί το επόμενο μένει τελείως ξεκρέμαστο. Αν επιμένεις στη διαγραφη πες το μου να το τακτοποιήσω. :)
 
Kambia είπε:
theforce εφ όσον έλαβες απάντηση στο ερώτημά σου δεν υπάρχει λόγος να διαγράψεις το ποστ γιατί το επόμενο μένει τελείως ξεκρέμαστο. Αν επιμένεις στη διαγραφη πες το μου να το τακτοποιήσω. :)
Δεν υπάρχει πρόβλημα. Το διέγραψα γιατί προοριζόταν για άλλο θέμα και το έγραψα εδώ κατα λάθος. 'Οταν ήρθε η άμεση απάντηση, είχα μόλις διαγράψει το σχόλιό μου. Σου δίνω το ελεύθερο να κάνεις ό,τι έχει λιγότερη ταλαιπωρία. ;)
 
Οι ιστορίες που δημοσιεύτηκαν στο περιοδικό είναι γαλλικής προέλευσης...
 
Καλησπέρα,

το forum εδώ σκέτη όαση! Ψάχνω εδώ και καιρό τον 'Πόλεμο για τη φωτιά', που είχα πρωτοδιαβάσει απο αυτά ακριβως τα comic. Πήρα απο δημοπρασία 2 εικονογραφήσεις στα γαλλικά και με λύπη ανακάλυψα οτι δεν ήταν αυτο που διάβαζα πιτσιρικάς. Τώρα βλέπω οτι μιλάμε για καθαρά ελληνικό comic.

Μπορεί κανεις να βοηθήσει με καποια σελίδα με ανάλογες δημοπρασίες η έστω κάποια scans;
 
Aν εννοεις τη H Μάχη των Πλανητών μπορεις απο το αρχειο μας να κατεβασεις το

H Μάχη των Πλανητών - Τεύχος 01 (εχουμε παρει αδεια για το συγκεκριμενο απο την Αγκυρα-harmi press).

Παρανομα downloads ή links σε σελιδες με copyrighted υλικο δεν θα βρεις εδω μεσα. Μαλιστα τετοιου ειδους ερωτησεις ειναι λογος αποβολης.
 
Μίλησα καθαρά για δημοπρασίες η κάποιο online-store. Τα 2 γαλλικά που πήρα άταν απο ebay αλλά δε βρήκα κατι αντίστοιχο στα ελληνικά. Η harmi press που κοίταξα δεν το πουλάει. Κάποιοι φίλοι εδω ανέφεραν οτι βρήκαν τεύχη αλλά όχι που.

Ευχαριστώ για το link, το βρήκα και το κατέβασα πριν γραψω, αυτό που δεν βρήκα είναι αν είχατε βάλει άλλα scans.

Πάντως είναι κριμα που δεν γίνεται επανακυκλοφόρηση ορισμένων κομικ. Η Μάχη θα αξιζε τον κόπο.
 
Φίλε Bill21, μιλάς για την ιστορία που είχε το περιοδικό σε ένθετο (στη μέση του περιοδικού), όπως έγραψε η Juanita, πριν:

Juanita είπε:
Το πρώτο ένθετο ήταν "Ο Πόλεμος της φωτιάς" με μια πρωτόγονη φυλή τους Ουλχαμρ που προσπαθούσαν να βρουν το "μυστικό" της φωτιάς. Ήταν βασισμένο στην ιστορία του Γάλλου Ακαδημαϊκού Aine Pony σε εικονογράφηση Α. Αβαγιανού.

Αργότερα, όταν η ιστορία πλησίαζε στο τέλος προστέθηκαν και δίχρωμες

ιστορίες με τον Καραγκιόζη.
Οπότε ή θα πρέπει να βρεις αρκετά τεύχη της "Μάχης των Πλανητών", γιατί η ιστορία αυτή δημοσιεύτηκε σε συνέχειες ή να επικοινωνήσεις (π.χ. μέσω facebook) με τον κ. Αβαγιανό, ο οποίος έκανε την εικονογράφηση, μήπως και έχει κρατήσει αντίγραφα της ιστορίας που σχεδίασε.
 
Δεν ήξερα ότι η "ΟΜΑΔΑ ΤΖΙ" είχε τίτλο "Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ"!

Αγαπημένη τηλεοπτική σειρά! Το καλοκαίρι που ήταν στα φόρτε της (μάλλον 1981;) είχα μαγιό (τύπου σώβρακο) που απεικόνιζε την Ομάδα Τζί στο μπροστά μέρος! Εννοείτε ότι είχα ενισχυμένες κολυμβητικές επιδόσεις το καλοκαίρι εκείνο!
 
Με μαγιό Ομάδα Τζι σίγουρα θα πήγαινες σαν δελφίνι!!

Εγώ πάλι έχω πολλές παιδικές ζωγραφιές με αυτούς που ευτυχώς διασώθηκαν.
 
Πίσω
Μπλουζα