Καλό φαίνεται, και όπως είπες και εσύ από το ολότελα...Wally είπε:Μιας και το Emulation News το γραφω-διαβαζω μαλλον μοναχος μουριξτε μια ματια στον AAE (Another Arcade Emulator) που ειναι οτι πιο κοντα σε vector arcade emulation που εχω δει (απο το ολοτελα...
)
Θελει λιγο τσιτατο συστηματακι διοτι ειναι ολιγον τι βαρυς
Aν και "ψεύτικο" το vectrex..έχει κάποιο ίχνος χρώματος με τα κατάλληλα overlays.....Leon είπε:Καλό φαίνεται, και όπως είπες και εσύ από το ολότελα...
Όσο για το Vectrex...Εντάξει αλλά είναι ασπρόμαυρο.![]()
Mάλλον δεν το έχει δει!!!Maddog είπε:Leon, το έχεις δει να τρέχει;Πίστεψε με, δεν θα σε ενοχλήσει καθόλου το ασπρόμαυρο της υπόθεσης. Έχουν πραγματικά άλλη γοητεία τα vectors...
Το μονο που μου φανταζει λογικο, λαμβανοντας υποψιν την τεχνολογια εκεινης της εποχης, ειναι καποιο hardware filler που θα γεμιζε συγκεκριμενα 2D σχηματα (με αλλα λογια τα βασικα "sprites" του παιχνιδιου - σορυ δεν μπορω να βρω καταληλη λεξη) με συγκεκριμενα patterns.Στο τελευταίο Retro Gamer ο Archer McLean μιλάει για ένα arcade που έχει (χαλασμένο, το δικό του) με υβριδική τεχνολογία colour filled vectors... καμμία ιδέα κανείς;
Μήπως λες το Quantum; Είναι το πρώτο παιχνίδι με filled vectors και ένας από τους κατόχους είναι ο Archer McLean.Gryzor είπε:Στο τελευταίο Retro Gamer ο Archer McLean μιλάει για ένα arcade που έχει (χαλασμένο, το δικό του) με υβριδική τεχνολογία colour filled vectors... καμμία ιδέα κανείς;
Από ότι λέει το KLOV ήταν ένα Amplifone XY display και ότι "Vector generation circuitry is capable of drawing solid objects". Κάτι το οποίο γίνεται, αλλά το shading σε σχέση με ένα raster display είναι πολύ περιορισμένο.Gryzor είπε:Πιθανώς, δεν ξέρω. Κρίμα που δεν έχει οθονιές και λεπτομέρειες για το πώς δούλευε η οθόνη: ήταν συνδιασμός vector και συμβατικής οθόνης;